Hunguest Hotel Palota**** Lillafüred - Senior ajánlat

Senior ajánlatunk

"Itt ülök csillámló sziklafalon" - zengi József Attila 1933-ban született Ódája, a világirodalom egyik legszebb szerelmes verse. De ki ne hallott volna olyan helyszínekről, melyekről nagy nosztalgiával ódákat zengenek? Ilyen "örökzöld" kirándulóhely Lillafüred is, melynek emblematikus épülete a Hámori tó partján található neoreneszánsz Lillafüredi Palotaszálló.


Kihagyhatatlan élmény a gitár vagy fuvolaszóval kísért fenséges reggeli a fakazettás mennyezetű Hunyadi teremben, vagy a Hámori tóra néző mesés teraszon, a történelmi időutazás a toronyban található történeti kiállításon, a könnyű séta a Palota lábánál húzódó tematikus sétányrendszerben, a Függőkertben, valamint Magyarország legnagyobb függőleges vízesésénél, a feltöltő libegés a bükki erdők felett a Lillafüredi Libegőn, a békés csónakázás a Hámori tavon, nosztalgikus kisvonatozás Magyarország legszebb vonalvezetésű erdei vonatán, felfedező túra a lenyűgöző Anna és István cseppkőbarlangokban, valamint a látogatás a lillafüredi pisztrángtelepen, ahol kérésünkre a választott pisztrángot el is készítik nekünk.
 

Senior vendégeink részére speciális nyugdíjasoknak szóló 10% kedvezménnyel kedveskedünk bizonyos csomagárainkból június 30-ig.

 

FOGLALNI SZERETNÉK

Észak-Magyarország egyedülállóan varázslatos klimatikus üdülőhelyén Lillafüreden, ahol a mesebeli környezet változatos programkínálattal találkozik, minden évszakban garantált a jókedv és a szórakozás. Érdemes ellátogatni, felfedezni, megízlelni és bebarangolni hazánk eme izgalmas és egyedülálló gyöngyszemét.

Megéri direktben foglalni!

Itt a saját weboldalunkon közvetlen, online foglaló vendégeinknek garantáltan legjobb árainkat és a legkedvezőbb feltételeket értékesítjük!

Itt az idő újra ellátogatni Lillafüredre! Ne feledje! - Nem csak a húszéveseké a világ!

Foglaljon itt, garantáltan a legjobb áron!

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!