Hunguest Hotel Palota**** Lillafüred - Törzsvendég program

Törzsvendég program

Megbecsüljük visszatérő vendégeink hűségét és az őket még inkább megillető főúri kényeztetés mellé akár 65%-os kedvezményt is adunk számukra.

Csatlakozzon Ön is Törzskártya Programunkhoz!

Gyűjtse a pontokat foglaláskor

Ha névre szóló Egyéni Törzskártyával rendelkezik, akkor bármelyik Hunguest szállodában való közvetlen, vagy a Hunguest Hotels Szobafoglalási és Törzsvendég Centrumban (1061 Budapest, Székely Mihály u. 3.) történő megrendelés esetén a számla szerinti összeg 10%-ának megfelelő pontot írunk jóvá kártyájára.

Ön dönt, mire használja a pontjait szállodánkban. Jó tudni, hogy pontgyűjtés, a pontbeváltás és a kedvezmények igénybevétele csak a hotel saját szolgáltatásaira lehetséges. 

A közvetített szolgáltatások, dohánytermékek, idegenforgalmi adó nem képez pontszámítási alapot. A kártyán összegyűjtött pontok a legközelebbi közvetlen szállodai megrendelés és igénybevétel esetén felhasználhatók a pontoknak megfelelő forint vagy euró-összegű engedményként (maximum a számla szerinti összeg 50%-áig), azaz 1 forint 1 pontnak, illetve 1 Euró 290 pontnak felel meg. A pontok forint vagy euró-összegű engedményként való felhasználásakor a számla-összeg 50%-a erejéig használhatók fel pontok. A további 50% számlaösszeg 10%-ának megfelelő pontot írunk jóvá a kártyára.
 

Váltsa be pontjait szolgáltatásainkra!


Hogyan rendelhet Egyéni Törzskártyát?

Kártyatulajdonos lehet minden kedves vendégünk, aki:

  • kitölti a szállodánkban, a Szobafoglalási és Törzsvendég Centrumban vagy a Hunguest Hotel honlapján megtalálható jelentkezési lapunkat,
  • befizeti a kártya kiállításának költségét (3000 Ft vagy 12 Euró),
  • és a jelentkezési lapot a befizetés igazolásával együtt ajánlva elküldi az alábbi címre: HUNGUEST HOTELS Zrt. Szobafoglalási és Törzsvendég Centrum, 1061 Budapest, Székely Mihály u. 3.

Amennyiben a szállodában való tartózkodása során rendeli meg Egyéni Törzskártyáját, és a kártyakészítési díjat legkésőbb a szállodai szolgáltatás igénybevételének utolsó napján befizeti, úgy már az adott tartózkodásra vonatkozó pontjóváírást is igényelheti. Ez esetben a szállodai számláját is csatolja a Jelentkezési Laphoz.
 

Hogyan lehet VIP Törzskártya tulajdonos és kaphat még több kedvezményt?

A Törzskártya pontok folyamatos felhasználásán kívül százalékos engedményt biztosító kedvezménycsomaghoz is juthat, ami szinte aranyat ér majd.

  • A VIP Executive Kártya 20%-os kedvezményt biztosít a szállodák által nyújtott saját szolgáltatások után. Igénylésének feltétele 100 000 pont összegyűjtése, megtartásához évi 50 000 pont elérése szükséges.
  • A VIP Aranykártya 40%-os kedvezményt biztosít a szállás árából, 20% kedvezményt az összes egyéb, a szálloda által nyújtott saját szolgáltatásból. Igényléséhez 300 000 pontot kell gyűjteni, megtartásához évi 120 000 pont elérése szükséges.
  • A VIP Gyémántkártya 65%-os kedvezményt biztosít a szállás árából, valamint 50%-ot az összes egyéb szállodai saját szolgáltatásból. Igényléséhez 800 000 pontot kell gyűjteni, megtartásához évi 400 000 pont elérése szükséges.

A törzsvendégeknek járó kedvezményeket egyidejűleg legfeljebb két szoba vagy egy apartman foglalásakor veheti igénybe. 

Vendéglátással, rendezvényekkel kapcsolatos és egyéb saját szolgáltatás esetében, 10 fő erejéig biztosítjuk a kedvezményeket.

Legyen Ön is visszatérő vendégünk és élvezze a törzsvendég program előnyeit!