Hunguest Hotel Palota****superior Lillafüred - Törzsvendég program

Törzsvendég program

A barátságos kiszolgálás mellé baráti árak társulnak, melyek visszatérő Vendégeink számára tovább csökkenhetnek, akár 65%-os kedvezményt is elérve!

A hűség nagy úr, és hogy mindez ne csupán üres szólam legyen, a Törzskártya Programnak köszönhetően csak az Ön elhatározásán múlik!

Ha Ön névre szóló Egyéni Törzskártya tulajdonossá válik, akkor bármelyik Hunguest szállodában való közvetlen, vagy a Hunguest Hotels Szobafoglalási és Törzsvendég Centrumban (1061 Budapest, Székely Mihály u. 3.) történő megrendelés esetén a számla szerinti összeg 10%-ának megfelelő pontot írunk jóvá kártyájára.
 

Pontgyűjtés, pontbeváltás és kedvezmények igénybevétele csak a hotel saját szolgáltatásaira lehetséges. A közvetített szolgáltatások, dohánytermékek, idegenforgalmi adó nem képez pontszámítási alapot. A kártyán összegyűjtött pontok a legközelebbi közvetlen szállodai megrendelés és igénybevétel esetén felhasználhatók a pontoknak megfelelő forint vagy euró-összegű engedményként (maximum a számla szerinti összeg 50%-áig), azaz 1 forint 1 pontnak, illetve 1 Euró 290 pontnak felel meg. A pontok forint vagy euró-összegű engedményként való felhasználásakor a számla-összeg 50%-a erejéig használhatók fel pontok. A további 50% számlaösszeg 10%-ának megfelelő pontot írunk jóvá a kártyára.
 

Egyéni Törzskártya

tulajdonosa lehet minden Vendégünk, aki:

  • kitölti a szállodánkban, a Szobafoglalási és Törzsvendég Centrumban vagy a Hunguest Hotel honlapján megtalálható jelentkezési lapunkat,
  • befizeti a kártya kiállításának költségét (3000 Ft vagy 12 Euró),
  • és a jelentkezési lapot a befizetés igazolásával együtt ajánlva elküldi az alábbi címre: HUNGUEST HOTELS Zrt. Szobafoglalási és Törzsvendég Centrum, 1061 Budapest, Székely Mihály u. 3..

Amennyiben a szállodában való tartózkodása során rendeli meg Egyéni Törzskártyáját, és a kártyakészítési díjat legkésőbb a szállodai szolgáltatás igénybevételének utolsó napján befizeti, úgy már az adott tartózkodásra vonatkozó pontjóváírást is igényelheti. Ez esetben a szállodai számláját is csatolja a Jelentkezési Laphoz.
 

VIP Törzskártya

A Törzskártya pontok folyamatos felhasználásán kívül lehetőség van százalékos engedményt biztosító kedvezménycsomag megszerzésére is, ami - az átlagosnál is nagyobb figyelmen túl - kétség kívül aranyat érhet!

  • A VIP Executive Kártya 20%-os kedvezményt biztosít a szállodák által nyújtott saját szolgáltatások után. Igénylésének feltétele 100 000 pont összegyűjtése, megtartásához évi 50 000 pont elérése szükséges.
  • A VIP Aranykártya 40%-os kedvezményt biztosít a szállás árából, 20% kedvezményt az összes egyéb, a szálloda által nyújtott saját szolgáltatásból. Igényléséhez 300 000 pontot kell gyűjteni, megtartásához évi 120 000 pont elérése szükséges.
  • A VIP Gyémántkártya 65%-os kedvezményt biztosít a szállás árából, valamint 50%-ot az összes egyéb szállodai saját szolgáltatásból. Igényléséhez 800 000 pontot kell gyűjteni, megtartásához évi 400 000 pont elérése szükséges.

     

A kedvezmények egyidejűleg legfeljebb két szoba vagy egy apartman, illetve vendéglátó és egyéb saját szolgáltatás esetében 10 fő erejéig vehetők igénybe.

 

Legyen Ön is visszatérő vendégünk és élvezze a törzsvendég program előnyeit!