Hunguest Hotel Palota**** - Varázslatos mesevilág Lillafüreden!

Varázslatos mesevilág Lillafüreden!

Varázslatos mesevilág Lillafüreden 2017. november 23. és december 17. között!
Lepje meg gyermekét egy igazi mesebeli Mikulás élménnyel!

A valóra vált mesebirodalomban a kis látogatók először találkozhatnak a Mikulással, majd ezt követően 4 helyszínen áthaladva együtt nyomozhatnak a Mesebirodalom lakóival.

Az idei évben a gyerekek segíthetnek majd Pongónak visszaszerezni az elrabolt kölykeit Szörnyella de Frász rejtekhelyéről, megismerhetik hogyan járt túl Lúdas Matyi harmadszor is Döbrögi eszén, illetve a 15 éves jubileum alkalmából sok-sok régi jó baráttal találkozhatnak, és közösen ünnepelhetnek majd a gyerekek.

A program csúcspontjaként a Mikulás bácsi várja őket díszes házikójában, hogy megajándékozhasson minden gyermeket.
 

Szállodánk recepcióján kizárólag a lillafüredi Mesebirodalom programjaira szóló kedvezményes jegyek vásárlására van lehetőség. A részvételi/kísérőjegy díja 1.600 Ft/fő, a program díja mikuláscsomaggal 2.450 Ft/fő, mely nem foglalja magában a vonat utat. Kedvezményes jegyek válthatóak a hétköznapi előadásokra, és korlátozott számban a hétvégi előadásokra is.

A szabadtéri programokon való részvételi szándékát kérjük FOGLALÁSÁBAN ELŐRE JELEZNI SZÍVESKEDJEN, DE LEGKÉSŐBB a szállodai bejelentkezésekor a recepción.

Utazásra a mikulásvonaton a www.mikulasvonat.hu oldalon tudnak előzetesen helyet foglalni.

A Mesevilág minden nap 9:20, 11:55, 14:30 és 17:05 órakor kel életre a Lillafüredi Kisvasút állomástól indulva.

A szabadtéri program időtartama körülbelül 75 perc önfeledt móka és kacagás.

 

Sokszor halljuk, hogy a tél beköszöntével a természet is téli álmot alszik...Lillafüreden azonban a leghidegebb évszak ellenére sem áll meg az élet, sőt elképesztő csodákat teremt, melyek fölé a Palotaszálló méltóságteljes építménye emelkedik!