COVID Kisokos - Hotel Palota

KÖZLEMÉNY A KORONAVÍRUSSAL KAPCSOLATOS HELYZETRE

Kedves Vendégeink!

Mivel egy szálloda működését nagyon nehéz hétről – hétre megváltoztatni, felülírni és újratervezni, ezért a jelenlegi kormányzati bejelentés figyelembe vételével a nyitás napját mi 2021. április 2-re tervezzük.

Nagyon reméljük, hogy a tavasz közeledtével a húsvéti ünnepek meghozzák a várva várt nyitási dátumot és végre igazi hivatásunkat gyakorolhatjuk, szívvel- lélekkel teljesítve vendégeink kéréseit, kívánságait. Hónapok óta csinosítjuk a szállodát, fejlesztjük jövőbeli szolgáltatásainkat és tervezzük az újranyitási programokat, hogy a várva-várt visszatérés igazán mesebeli legyen Lillafüredre.

A következő napokban kollégáink felveszik azokkal a Vendégeinkkel a kapcsolatot, akiknek erre az időszakra van foglalása, és egyeztetni tudnak arról, hogy foglalásaikat későbbi időpontra át tudják-e tenni, a lemondási feltételektől függetlenül a már befizetett előlegek visszafizetésre kerülnek, bár bízunk abban, hogy a törlés helyett számos vendégünk dönt majd meglévő foglalásaik későbbi időpontra történő módosítása mellett.

Töretlen hittel és elhivatottsággal igyekszünk dolgozni, fejlődni és tervezni a jövőt Önökért, illetve a minőségi és biztonságos vendégélmény érdekében.

Megértésüket és szíves együttműködésüket előre is nagyon köszönjük és jó egészséget, kitartást kívánunk mindenkinek!

Együtt, egymásért 2021-ben is!

Üdvözlettel,
a Hunguest Hotel Palota Csapata


Hogyan tehetünk közösen annak érdekében, hogy kellő biztonsággal alkalmazzuk a szociális távolságtartás új szabályait, mégis megőrizzük a megfelelő színvonalú szolgáltatást és a pihenés élményét?

Ezúton szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy a Magyarország kormánya által kiadott Kormányrendelet szerint 2020. november 2-től valamennyi vendéglátó egységben is kötelező a maszk viselése, kivéve az asztalnál történő étel- és ital elfogyasztásának időtartamát. A Wellness részleg teljes területén is életbe lép a maszkviselési kötelezettség, ami alól kivételt képez a medencében való tartózkodás, a szauna használatának és a wellness kezelések igénybevételének intervalluma. 

A hatodik életévét be nem töltött kiskorú kivételével mindenki köteles a szabályokat betartani. Az érvényben lévő előírások értelmében a szálloda rendelkezhet úgy, hogy az első mulasztásnál csak figyelmezteti a vendéget, a másodiknál már jogában áll kártérítés és visszafizetési kötelezettség nélkül egyoldalúan és azonnali hatállyal felmondani a szerződést.

Fő prioritásként szállodánk, a Hunguest Hotel Palota a koronavírus-helyzetben is kiemelt figyelmet szentel a tisztaságnak. Speciális higiéniai és megelőző óvintézkedéseket alkalmazunk, így biztosítva Vendégeink biztonságát és zavartalan pihenését.

A koronavírus terjedésének megelőzése érdekében az alábbiak szerint járunk el: 

 • A zsúfoltság elkerülése érdekében két idősávban bonyolítjuk a főétkezéseket és a wellness részlegen létszámkorlátozásokat vezettünk be.

 • Az ajánlott biztonságos távolság figyelembevételével tágasabb elhelyezést biztosítunk az éttermekben, wellness helyiségekben és közösségi terekben.

 • Ajánljuk figyelmükbe a Lobby bárból nyíló kerti teraszunkat, ahol szép idő esetén, harapnivalóan friss levegőn egy finom kávé vagy forró ital társaságában gyönyörködhetünk a bükki erdő szépségében.

 • Éttermeinkbe való belépés előtt kérjük vendégeinket, hogy fertőtlenítsék kezüket, valamint kövessék a meghatározott haladási irányt a büféasztalról történő válogatás közben. Az étteremben több helyszínre kihelyeztünk fertőtlenítőket, melynek kérnénk gyakori használatát a büféasztal környezetében. Az étkezések szünetében fertőtlenítő takarítást végzünk. Az étteremben kérnénk a maszk használatát, mely csak az étel- és italfogyasztás idejére vehető le.

 • Kérjük, használják érintésmentes ét- és itallapjainkat valamennyi vendéglátó egységünkben!

 • A közösségi terekben fertőtlenítő állomásokat helyeztünk ki, a közösségi mosdókban pedig fertőtlenítő szappant biztosítunk a rendszeres kézmosásokhoz.

 • A wellness részlegen továbbra is nagy figyelmet fordítunk az emelt takarítási és higiéniai protokollra, ezért 12.00 - 12.30 és 17.00 - 17.30 óra között fertőtlenítő takarítási szünetet tartunk. Kérjük szíves együttműködésüket a wellness térben kihelyezett ajánlások betartásában.

 • Wellness részlegünkben szakmai ajánlások alapján a medencék tisztításához megfelelő klórmennyiséget alkalmazzuk. Szállodánk wellness részlegének (medencék, szaunák) igénybevétele előtt kötelező a zuhany használata! 

 • Dolgozóink fokozott odafigyelést fordítanak a személyes higiénia betartására, különös tekintettel a gyakori kézmosásra, kézfertőtlenítésre. Kollegáink részletes tájékoztatást kaptak a vírussal kapcsolatos tudnivalókról, teendőkről, koronavírus megbetegedés gyanúja esetén a szükséges tennivalókról. A szóban forgó higiéniai előírásokat a szálloda egységvezetői rendszeresen ellenőrzik. Kollégáink csak egészségesen jöhetnek dolgozni, bármiféle betegség gyanúja esetén otthon kell maradniuk. A szállodai munkavégzés során az alkalmazottak számára a maszk viselése előírás.

 • Vendégeink számára a recepciós pultban elérhető: virucid fertőtlenítő, orvosi arcmaszk, eldobható kesztyű.

 • Gondosan ügyelünk szállodánk tisztaságára, naponta többször fertőtlenítünk és szigorított takarítási protokollt alkalmazunk.

 • Könnyítettünk a lemondás feltételein és rugalmasan kezeljük az átfoglalás lehetőségét.

Amiben számítunk az Önök együttműködésére is:

 • Kérnénk, hogy a szállodát kizárólag akkor keressék fel, ha egészségesnek érzik magukat és az Önnel egy háztartásban élők sem betegek.

 • Bővítettük parkolónk kapacitását, így javasoljuk, hogy tömegközlekedés helyett saját személygépkocsival érkezzenek.

 • Ajánljuk figyelmükbe online check-in szolgáltatásunkat, adják meg a bejelentkezéshez szükséges adatokat kényelmesen már otthonról, csökkentve ezzel a várakozást

 • A közösségi terekben kérjük, használják a fertőtlenítő állomásokat, illetve javasoljuk a maszk használatát és előírt távolságtartást.

 • Kérjük vendégeinket, hogy a liftekben csak családtaggal vagy közvetlen szobatársukkal együtt szíveskedjenek utazni.

 • Kérnénk szíves közreműködésüket a fertőzéssel kapcsolatos nyilatkozat kitöltésében a szállodába való megérkezés pillanatában.

Annak érdekében, hogy az élet a lehető legrövidebb időn belül visszatérhessen a megszokott kerékvágásba, fontos, hogy figyeljünk egymásra, valamint a fentiekben részletezett intézkedések betartására, melyben tisztelettel kérnénk együttműködésüket!

Vigyázzunk magunkra és egymásra!

A HUNGUEST HOTEL PALOTA CSAPATA

SZOBASZERVÍZ


REGGELIIt's worth booking with us!!

We give a 20% restaurant discount coupon for all online reservations

Best price guarantee
Immediate confirmation
Room types available only here
Additional services
Extra amenities