Biztonsági intézkedések - Hotel Palota

Biztonsági intézkedések

Fő prioritásként szállodánk, a Hotel Palota Lillafüred**** a koronavírus-helyzetben is kiemelt figyelmet szentel a tisztaságnak.
Annak érdekében, hogy zavartalanul, a lehető legnagyobb biztonság elérése mellett élvezhessék szállodánk egyedi miliőjét, az alábbi speciális higiéniai és megelőző óvintézkedéseket alkalmazzuk Vendégeink érdekében.

Étterem és Lobby bár

 • Az étteremben több helyszínre kihelyeztünk fertőtlenítőket, melynek kérnénk gyakori használatát a büféasztal környezetében. Az étkezések szünetében fertőtlenítő takarítást végzünk.
 • A zsúfoltság elkerülése érdekében két idősávban bonyolítjuk a főétkezéseket.
 • Kérjük, használják érintésmentes ét- és itallapjainkat valamennyi vendéglátó egységünkben!
 • Ajánljuk figyelmükbe a teraszunkat, ahol szép idő esetén, harapnivalóan friss levegőn egy finom kávé társaságában gyönyörködhetünk a bükki erdő szépségében.

Wellness részleg

 • A wellness részlegen továbbra is nagy figyelmet fordítunk az emelt takarítási és higiéniai protokollra, ezért 14.30 és 15.00 óra között fertőtlenítő takarítási szünetet tartunk. Kérjük szíves együttműködésüket a wellness térben kihelyezett ajánlások betartásában.
 • Wellness részlegünkben szakmai ajánlások alapján a medencék tisztításához megfelelő klórmennyiséget alkalmazzuk.
 • Az egymást követő masszázs időpontok között megnöveltük a várakozási időt, amelyet a még alaposabb fertőtlenítésre fordítunk! Ennek tükrében kérjük Önöket masszázs időpontjuk mihamarabbi lefoglalására.
 • Medence használat előtt kérjük, minden esetben használják a zuhanyt, a medence igénybevétele után pedig utófürdő javasolt.

Protokoll

 • Az ajánlott biztonságos távolság figyelembevételével tágasabb elhelyezést biztosítunk az éttermekben, wellness helyiségekben és közösségi terekben.
 • A közösségi terekben fertőtlenítő állomásokat helyeztünk ki, a közösségi mosdókban pedig fertőtlenítő szappant biztosítunk a rendszeres kézmosásokhoz.
 • Gondosan ügyelünk szállodánk tisztaságára, naponta többször fertőtlenítünk és szigorított takarítási protokollt alkalmazunk.
 • Dolgozóink fokozott odafigyelést fordítanak a személyes higiénia betartására, különös tekintettel a gyakori kézmosásra, kézfertőtlenítésre. Kollegáink részletes tájékoztatást kaptak a vírussal kapcsolatos tudnivalókról, naprakész COVID kézikönyvvel rendelkezünk, melyben foglaltakat folyamatos oktatáson teljes csapatunk megismert. Kollégáink csak egészségesen jöhetnek dolgozni. Szállodánkban külön kolléga segíti a kézikönyvben leírtak folyamatos szakszerű ellenőrzését, továbbá Vendégeink kérésére is készséggel áll rendelkezésre.
 • A kihelyezett szobai vendégtájékoztatót, ital- és étlapokat, programlehetőségeket, illetve további információs tájékoztatókat az érintésmentes szolgáltatásnyújtás érdekében QR-kód beolvasásával érhetik el.
 • Könnyítettünk a lemondás feltételein és rugalmasan kezeljük az átfoglalás lehetőségét.

Amiben számítunk az Önök együttműködésére is:

 • Kérnénk, hogy a szállodát kizárólag akkor keressék fel, ha egészségesnek érzik magukat és az Önnel egy háztartásban élők sem betegek.
 • Bővítettük parkolónk kapacitását, így javasoljuk, hogy tömegközlekedés helyett saját személygépkocsival érkezzenek.
 • Ajánljuk figyelmükbe online check-in szolgáltatásunkat, adják meg a bejelentkezéshez szükséges adatokat kényelmesen már otthonról, csökkentve ezzel a várakozást.
 • Ajánlásunk szerint a szálláshelyen való bejelentkezés alkalmával egy társaságból csak egy személy intézze az adminisztrációs feladatokat.
 • A közösségi terekben kérjük, használják a fertőtlenítő állomásokat.
 • Annak érdekében, hogy az élet a lehető legrövidebb időn belül visszatérhessen a megszokott kerékvágásba, fontos, hogy figyeljünk egymásra, valamint a fentiekben részletezett intézkedések betartására, melyben tisztelettel kérnénk együttműködésüket!

A fenti intézkedések az aktuális kormányzati rendelkezések függvényében módosulhatnak.

A szálloda jogosult a vendég érkezésekor, a bejelentkezését megelőzően a vendéget nyilatkoztatni, hogy fertőzés és tünetmentes, illetve felkérheti a vendéget, hogy védettségi igazolványát vagy Uniós COVID 19 digitális oltási igazolványát mutassa be. Amennyiben a vendég a szállodai tartózkodása során a fertőzésre jellemző tünetek bármelyikét (láz, száraz köhögés, nehézlégzés, hirtelen szaglásvesztés ízérzés hiánya vagy zavara) észleli magán, köteles erről haladéktalanul szóban vagy írásban tájékoztatni a szállodát, ez esetben a szálloda további szükséges lépéseket tehet.

Kérjük, utazás előtt tájékozódjon weboldalunkon vagy elérhetőségeinken közvetlenül kollégáinknál!

Továbbra is töretlen hittel és elhivatottsággal igyekszünk dolgozni, fejlődni és tervezni a jövőt Önökért, illetve a minőségi és biztonságos vendégélmény érdekében. Legyen Ön is az elsők között, aki újra élvezheti Lillafüred csodáját! Foglaljon szállást most!

Együtt Egymásért 2023-ban is!
A HOTEL PALOTA LILLAFÜRED**** CSAPATA

Megéri itt foglalni!
Legjobb ár garancia és azonnali visszaigazolás
20% éttermi kedvezmény kupon
Kedvezményes jegyek a környék attrakcióihoz
Azonnali instant átutalásos és bankkártyás fizetés
Csak itt elérhető szobatípusok
Kiegészítő szolgáltatások és szobai bekészítések
Részvételi lehetőség a szálloda saját HŰSÉGPROGRAMJÁBA