Biztonsági intézkedések - Hotel Palota

KÖRNYEZETTUDATOS INTÉZKEDÉSEK

Szállodánk 2011 óta több alkalommal is elnyerte a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége által kiírt pályázaton a “Zöld Szálloda” címet. Az alábbiakban szeretnénk megismertetni Önökkel azokat az erőfeszítéseinket, amelyeket a környezetterhelés csökkentése és az energiahatékony működés érdekében teszünk.

Kérjük Önöket is, hogy amennyiben tehetik járuljanak hozzá Önök is a környezetterhelés csökkentéséhez az alábbi javaslatok figyelembevételével:

Szobáink

 • Akasztón, fogason hagyott törölközőket nem cseréljük ki, mert úgy vesszük, hogy még egyszer használni fogják, így csökkenthető a mosás által okozott környezetterhelés.
 • Szállodai szobája elhagyásakor kérjük áramtalanítsa szobáját a kulcskártya eltávolításával!
 • A szobahőmérséklet optimalizálása érdekében az ablakok zárva tartása segít a légkondicionálás, illetve fűtés hatékonyságának növelésében, így a hűtésre/fűtésre fordított energia valóban eléri felhasználásának célját.
 • A kihelyezett szobai vendégtájékoztatót, ital- és étlapokat, programlehetőségeket, illetve további információs tájékoztatókat az érintésmentes szolgáltatásnyújtás érdekében QR-kód beolvasásával érhetik el.

Étterem és Lobby bár

 • A zsúfoltság elkerülése érdekében két idősávban bonyolítjuk a főétkezéseket.
 • Ajánljuk figyelmükbe a teraszunkat, ahol szép idő esetén, harapnivalóan friss levegőn egy finom kávé társaságában gyönyörködhetünk a bükki erdő szépségében.
 • Büféasztalos főétkezés esetén kérjük csak annyi ételt szedjenek maguknak, amit biztosan elfogyasztanak. Legyenek partnereink az élelmiszerpazarlás megfékezésében!
 • A zöldségeket, húsféléket, sajtokat egy régióból származó partnerektől szerezzük be. Minden konyhai alapanyagunk beszerzésénél arra törekszünk, hogy hazai áruból tudjunk dolgozni és hogy minél közelebbről szerezzük be a termékeket, minimálisra csökkentve a szállítás környezetterhelését.

Wellness részleg

 • A wellness részlegen továbbra is nagy figyelmet fordítunk az emelt takarítási és higiéniai protokollra, ezért 14.30 és 15.00 óra között fertőtlenítő takarítási szünetet tartunk. Kérjük szíves együttműködésüket a wellness térben kihelyezett ajánlások betartásában.
 • Wellness részlegünkben szakmai ajánlások alapján a medencék tisztításához megfelelő klórmennyiséget alkalmazzuk.
 • Az egymást követő masszázs időpontok között megnöveltük a várakozási időt, amelyet a még alaposabb fertőtlenítésre fordítunk! Ennek tükrében kérjük Önöket masszázs időpontjuk mihamarabbi lefoglalására.
 • Medence használat előtt kérjük, minden esetben használják a zuhanyt, a medence igénybevétele után pedig utófürdő javasolt.

Amiben számítunk az Önök együttműködésére is:

 • Ajánljuk figyelmükbe online check-in szolgáltatásunkat, adják meg a bejelentkezéshez szükséges adatokat kényelmesen már otthonról, csökkentve ezzel a várakozást.
 • Kérjük, amennyiben nincs szükségük a papír alapú számlára, kérjék online számlánkat.
 • A szálloda működése során keletkező hulladékot szelektáljuk, külön konténerekbe gyűjtjük, mely teljes mennyiségben elszállításra kerül a szálloda területéről. Kérjük együttműködésüket az emeleteken, illetve a parkolóban elhelyezett szelektív hulladéktároló használatában.
 • Lillafüred bővelkedik természeti szépségekben. Ajánljuk figyelmükbe a környéken található, környezetkímélő közlekedési eszközöket (erdei kisvonat és libegő), valamint szervezett túráinkat, melyekkel felfedezhető a környék szépsége.
 • A bükki erdőkbe szervezett kirándulások, vezetett túrák során kérjük figyeljenek az erdők védelmére, az összegyűlt szemetet kérjük ne hagyják az erdőben!
 • Duplafalú, rozsdamentes, hőtartó Palota-pohár fedéllel - a fenntarthatóság jegyében már elérhető szállodánkban! Vigyék magukkal, ha túrázni mennek az erdőbe, hiszen számtalanszor újra tudják használni, így nem terhelik a környezetet semmilyen hulladékkal! Tegyünk együtt környezetünkért, ragadjunk meg minden lehetőséget a műanyag PET palackok által okozott problémák valódi megoldására!
 • Vendégeink körében nagyon kedvelt új vívmány a szállodai háznéző túránk QR kódos verziója, ahol vendégeink teljesen önállóan, különböző szállodán belüli állomáspontokra telepített QR kódok segítségével, mobil telefonjukon keresztül gyönyörködhetnek archív videókban és fotókban, valamint megismerkedhetnek szállodánk történetével.

Továbbra is töretlen hittel és elhivatottsággal igyekszünk dolgozni, fejlődni és tervezni a jövőt Önökért, illetve a minőségi és biztonságos vendégélmény érdekében. Élvezzük együtt Lillafüred csodáját! Foglaljon szállást most!

Együtt Egymásért 2024-ben is!

A HOTEL PALOTA LILLAFÜRED**** CSAPATA

Megéri itt foglalni!
Legjobb ár garancia és azonnali visszaigazolás
20% éttermi kedvezmény kupon
Kedvezményes jegyek a környék attrakcióihoz
Azonnali instant átutalásos és bankkártyás fizetés
Csak itt elérhető szobatípusok
Kiegészítő szolgáltatások és szobai bekészítések
Részvételi lehetőség a szálloda saját HŰSÉGPROGRAMJÁBA