Tájékoztató - Hotel Palota

KÖZLEMÉNY A KORONAVÍRUSSAL KAPCSOLATOS HELYZETRE

Szállodánkban a vonatkozó kormányrendelet alapján védettségi igazolvánnyal rendelkező, szabadidős céllal érkező vendégeket, felügyeletük alatt álló 18 éven aluli gyermekeket, illetve üzleti/ gazdasági/ oktatási céllal érkezőket fogadhatunk.

Szabadidős céllal érkező vendégeinknek be kell mutatni védettségi igazolványukat, valamint személyazonosításra alkalmas okmányukat. A mobilalkalmazáson keresztül bemutatott védettségi igazolványt is elfogadjuk.
A 18 év alattiak esetében a szálloda kérheti a kiskorú személyi igazolványának vagy diákigazolványának bemutatását életkor ellenőrzés céljából.

Védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeink és kiskorú családtagjaik számára korlátozás nélkül elérhető valamennyi szolgáltatásunk, ellenben üzleti, gazdasági és oktatási céllal érkező utazóink védettségi igazolvány hiányában nem vehetik igénybe wellness- és fitness szolgáltatásainkat, valamint a szálloda teljes területén maszk használatára kötelezettek. A jelenlegi korlátozások értelmében szálláshelyünkön családi- illetve magánrendezvény maximum 50 főig tartható!

Vendégeink biztonsága érdekében a vendégtérben minden kollégánk maszkot visel! Dolgozóink nagy része védettségi igazolvánnyal már rendelkezik.

A kellemetlenségek elkerülése végett szeretnénk felhívni vendégeink figyelmét, hogy a 194/2021. Kormányrendelet értelmében amennyiben a vendég a védettségi igazolványát a szállodába való bejelentkezéskor nem tudja bemutatni, vagy azt az applikációval igazolni, a szálloda köteles a szolgáltatást megtagadni, a vendéget nem fogadhatja.

A wellness részlegen külsős vendégeket a nyár folyamán egyelőre nem fogadunk.

Számunkra továbbra is a legfontosabb, hogy az Önök kényelmét és teljeskörű pihenését a megváltozott körülmények ellenére is gördülékenyen biztosíthassuk. Annak érdekében, hogy zavartalanul, a lehető legnagyobb biztonság elérése mellett élvezhessék szállodánk egyedi miliőjét, az alábbiakat tesszük Vendégeink érdekében:

RÉSZLETEK

Tudjuk, hogy a tervezés most mindannyiunk életében nehézségekbe ütközhet, ezért szeretnénk vendégeink döntését megkönnyíteni átalakított, rugalmas foglalási feltételeinkkel és teljes körű tájékoztatóinkkal.

A fenti intézkedések az aktuális kormányzati rendelkezések függvényében módosulhatnak.

Kérjük, utazás előtt tájékozódjon weboldalunkon vagy elérhetőségeinken közvetlenül kollégáinknál!

Továbbra is töretlen hittel és elhivatottsággal igyekszünk dolgozni, fejlődni és tervezni a jövőt Önökért, illetve a minőségi és biztonságos vendégélmény érdekében. Legyen Ön is az elsők között, aki újra élvezheti Lillafüred csodáját! Foglaljon szállást most!

 

Együtt Egymásért 2021-ben is!

A HUNGUEST HOTEL PALOTA CSAPATA

Megéri itt foglalni!
Legjobb ár garancia
20% éttermi kedvezmény kupon
Kedvezményes jegyek a környék attrakcióihoz
Azonnali instant átutalásos és bankkártyás fizetés
Csak itt elérhető szobatípusok
Azonnali visszaigazolás
Kiegészítő szolgáltatások és szobai bekészítések