Közlemény - Hotel Palota

KÖZLEMÉNY A KORONAVÍRUSSAL KAPCSOLATOS HELYZETRE

Ezúton szeretnénk értesíteni Önöket, hogy szállodánk a magyar kormány   járványügyi intézkedéseire és ajánlásaira való tekintettel 2020. március 20-tól átmeneti időre nem fogad vendégeket. Számunkra vendégeink és kollegáink egészsége és biztonsága a legfontosabb! Bízunk abban, hogy ezen nehéz döntésünkkel mi is segítséget tudunk nyújtani a betegség minél előbbi megfékezésében.

A már meglévő foglalással rendelkező vendégeinket szeretnénk előzetesen megnyugtatni, hogy a lemondási feltételektől függetlenül a már befizetett előlegek visszafizetésre kerülnek, bár bízunk abban, hogy a  törlés helyett számos vendégünk dönt majd meglévő foglalásaik későbbi időpontra történő módosítása mellett, támogatva tevékenységünket és munkavállalóinkat ebben az átmeneti, mindannyiunk számra nehéz időszakban .

Foglalásokra vonatkozó állásfoglalásunk:

  • Az újra nyitás várható időpontjáról a későbbiekben adunk tájékoztatást!
  • Az érintett időszakra foglalással rendelkező vendégeinkkel a következő napokban felvesszük a kapcsolatot. A mindeddig beérkezett befizetések nem vesznek el, azok egy következő szobafoglalásra maradéktalanul felhasználhatók a jövőben 2021. június 30-ig. A kapcsolat felvétel az érkezés dátumának sorrendjében történik.  

Kérdés esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@hotelpalota.hu email címen. Kollegáink a lehető legrövidebb idő alatt igyekeznek megválaszolni valamennyi felmerülő kérdést és kérést. Mivel értékesítő kollegáink home office-ban látják el feladataikat, így kérdéseikkel ne telefonon, hanem mindenképpen írásban keressék szállodánkat!

Szeretnénk arra ösztönözni  törzsvendégeinket és érdeklődő vendégeinket, hogy vásároljanak nálunk utalványokat, melyekre jelenleg extra hosszú érvényességet vállalunk (2021. június 30-ig) ezáltal is hozzájárulva ahhoz, hogy jelenlegi csapatunkkal tökéletes minőségben folytathassuk munkánkat a veszélyhelyzet megszűnése után.

Megértésüket és szíves együttműködésüket előre is nagyon köszönjük  és jó egészséget, kitartást kívánunk mindenkinek!!

A Hunguest Hotel Palota csapata 

Megéri itt foglalni!

20% éttermi kedvezmény kupon minden online foglaláshoz

Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Csak itt elérhető szobatípusok
Kiegészítő szolgáltatások
Extra szobai bekészítések