Túraútvonalak - Hotel Palota

Fedezzék fel a környék mesés szépségét ajánlott túraútvonalainkkal!

A bükki környezet, a minden évszakban változó erdő, a zegzugos erdei ösvények és a mesés kilátások garantált élményeket biztosítanak Lillafüreden.

Szervezett éjszakai túrák
Mi is lehetne izgalmasabb, mint éjszaka felfedezni az erdőt? Tartsanak velünk esti túráinkon, ahol az erdő felfedezése mellett mesés kivilágított kilátás tárul elénk a Szeleta kilátó felől. A legügyesebb túrázókat oklevéllel jutalmazzuk.

A konkrét éjszakai vezetett túra időpontokról kérjük érdeklődjenek szállodánk recepcióján. A túrák előzetes jelentkezéssel, felár ellenében vehetők igénybe.

Duplafalú, rozsdamentes, hőtartó Palota-pohár fedéllel - a fenntarthatóság jegyében már elérhető szállodánkban! Vigyék magukkal, ha túrázni mennek az erdőbe, hiszen számtalanszor újra tudják használni, így nem terhelik a környezetet semmilyen hulladékkal! Tegyünk együtt környezetünkért, ragadjunk meg minden lehetőséget a műanyag PET palackok által okozott problémák valódi megoldására!

Remek kiegészítés lehet a szállodánkban kérhető túracsomag vagy a recepción ingyenesen igényelhető nordic walking bot a környék felfedezéséhez.

Hotel Palota-

Kedves Túrázók! Engedjék meg hogy felhívjuk a figyelmüket, valamint buzdítsuk Önöket vendéglátójuk, az erdő védelmére és állapotának megóvására. Köszönjük, hogy nem szemetelnek és nem raknak tüzet az arra nem kijelölt területeken.

Töltsék velünk a nyarat Lillafüreden és gazdagodjanak mesés élményekkel!

Megéri itt foglalni!
Legjobb ár garancia és azonnali visszaigazolás
20% éttermi kedvezmény kupon
Kedvezményes jegyek a környék attrakcióihoz
Azonnali instant átutalásos és bankkártyás fizetés
Csak itt elérhető szobatípusok
Kiegészítő szolgáltatások és szobai bekészítések
Részvételi lehetőség a szálloda saját HŰSÉGPROGRAMJÁBA