Adventi mese Lillafüreden! - Hotel Palota

Adventi mese Lillafüreden!

Töltse az év végét szállodánkban!

Engedje, hogy a karácsonyi fények, a kandallóban ropogó tűz látványa, a mennyei ételek, a feledhetetlen élő zenés estek, tematikus programok és a lélekmelengető téli italok elvarázsolják! Hagyja ránk az ünnepi készülődés fáradalmait és töltsön igazán minőségi időt szeretteivel!

2023. adventi időszakában hangolódjanak velünk az év legszebb ünnepére, hiszen a mesés Lillafüreden garantált a testi-lelki feltöltődés.

 • 2023. november 30. és december 10. között újra várja Vendégeinket a lillafüredi Mikulásvonat és Mesebirodalom
 • Melengető téli alkoholos és alkoholmentes italkülönlegességek a Lobby bárban
 • Alkalmanként frissítő szaunaszeánszok
 • Adventi szombatokon (12.02., 09., 16.):
  • 10.00 órától ünnepi túra a Palotaszállótól indulva. Vigyük el közösön az adventet szimbolizáló lángot Lillafüred 4 emblematikus helyszínére! Legyenek Önök is részesei a szívet-lelket melengető pillanatoknak és gazdagodjanak helytörténeti ismeretekkel, jöjjenek el velünk a Limpiászi kereszthez vagy a Puskaporos megállóhelyhez! A túra felárral vehető igénybe, előzetes jelentkezés a recepción szükséges.
  • 15.00 órától háznézés és Palota történeti kiállítás megtekintése Vendégeinknek! Fedezzék fel velünk a több, mint 90 éves Kastély történetét! A háznézés felárral vehető igénybe, előzetes jelentkezés a recepción szükséges.
 • Adventi szombatokon (12.23.):
  • 20.00 - 22.00   Vezetett éjszakai adventi túra – Vigyék el a lángot Lillafüred emblematikus helyszínére és fedezzék fel TÚRAVEZETŐVEL a Bükk csodás ösvényeit! A túra ára: 1.900 Ft/fő, melyhez személyenként 1 db 0,5 l-es szénsavmentes ásványvizet is biztosítunk. A programra előzetes jelentkezés szükséges.  
 • Adventi vasárnapokon:
  • 12.03-án: 10.30 órától gyertyagyújtás és mesemondás, 11.30 órától ünnepi koncert a Perla Quartet vonósnégyes előadásában
   12.10-én és 17-én: 16.00 órától ünnepi koncert a Perla Quartet vonósnégyes előadásában , majd 17.00 órától gyertyagyújtás és mesemondás
   12.24-én: 14.30 órától gyertyagyújtás és mesemondás, 15.00 órától ünnepi koncert a Gonda László zongora előadásában

Tekintsék meg további programtippjeinket is, amivel még várjuk Önöket Lillafüreden!

Vezetett erdei túrák a környék felfedezésére

A bükki környezet, a minden évszakban változó erdő, a zegzugos erdei ösvények és a mesés kilátások garantált élményeket biztosítanak Lillafüreden. Vegyenek részt vezetett nappali és egyedülálló éjszakai túráinkon, ahol a mesés kilátás és izgalmas program garantált.
Kiránduljanak velünk a 2022-ben átadásra került Zsófia-kilátóhoz, melynek építészeti arculata az 1900-ban épült legendás építmény hű rekonstrukciója, a korábban itt álló eredeti épület történelmi hangulatát adja vissza. A Dolka-tetőn magasodó régi-új kilátó már nyitva áll a látogatók előtt. Az impozáns és emblematikus építményt a kilátók királynőjének is nevezik, ahonnan pazar panoráma tárul elénk.
A túrák előzetes jelentkezéssel, felár ellenében vehetők igénybe.

Túra indulási időpontok az adventi hétvégéken felül: 2023. december 4. és 18. 10.00 órától nappali túra, december 21., 23. és 28. 20.00 órától esti túra.

Házon belüli programjaink

 • Háznéző túrák
  Fedezzék fel velünk személyesen a szálloda, több mint 90 éves múltját. Tartsanak velünk az alkalmanként induló házbejárásainkon! Szombatonként 10.00 órától, keddenként pedig 15.00 órától invitáljuk Vendégeinket a Palotaszálló megismerésére. Bővebb információ szállodánk recepcióján kérhető.
   
 • Élő zenés reggelik és estek a Lobby bárban
  Minden nap élő zenés reggelikkel indíthatják a napot Hunyadi éttermünkben.
  Minden pénteken és szombaton élő zenés estek a Lobby bárban. Kóstolják meg frissítő italainkat, téli különleges alkoholos és alkoholmentes koktéljainkat egy kellemes zongora vagy gitárszó kíséretében.
   
 • Á la carte ebéd történelmi Mátyás éttermünkben
  Hétfőtől szombatig 12.00 – 16.00 óráig várjuk Vendégeinket a történelmi Mátyás éttermünkben megújult étlapunkkal. Ne felejtsék el felhasználni 20% éttermi kuponjukat, melyet közvetlen foglalásuk alkalmával igényelhetnek.
   
 • Helyi termelők vására
  Minden hétvégén helyi termelők vására a Lobby bárban: fából, kőből, természetes anyagból készült ajándéktárgyak, kozmetikai termékek, kerámiavirágok és ékszerek vására.
   
 • Szaunaszeánszok
  Havi több alkalommal igazi szaunaszínházon vehetnek részt vendégeink a wellness részlegünk kültéri szaunájában.
   
 • QR-kódos háznézés
  A szállodai programok közül kihagyhatatlan élményt jelent a QR-kódos virtuális háznézés, ahol vendégeink megismerhetik szállodánk több, mint 90 éves történelmét izgalmas sztorik, történelmi tények és lenyűgöző helyszínek felfedezésével. A program bármikor elérhető, mindössze egy okostelefonra van szükség, hogy a szállodát a pincétől a toronyig, 6 állomáson keresztül felfedezzék és Önök is részesei lehessenek a történelmi időutazásnak. A helyszínek közül talán a legkiemelkedőbb szállodánk 46 méteres toronyépülete, ahol 74 csigalépcsőfokon juthatnak el vendégeink az ország egyik legszebb panorámájához.
   
 • Touchgametable a Lobby bárban! Élvezzék a digitális asztal kínálta játéklehetőségeket a Palotában.
  A megújult, földszinten található Szalonban lehetőség van egy esti kártyapartira vagy társasjátékokat is tudnak kérni szállodánk recepcióján.
  Próbálják ki a -1 szinten található játékgépeket – léghoki és autós szimulátorok - vagy biliárdot szállodánkban, illetve ezen a részen található pingpong asztalt! 
   
 • Teljes testi-lelki feltöltődés
  Hagyja magát kényeztetni különleges aromamasszázsainkkal és masszázs szertartásainkkal! Várjuk szeretettel professzionális Selvert Thermál arckezelésekkel kellemes környezetben! Próbálják ki trópusi mangó regeneráló bőrmegújító kezelésünket vagy masszázsszertartásunkat, ahol a felfrissülés garantált. ÚJDONSÁGKÉPP FEDEZZÉK FEL INDIAI FEJMASSZÁZSUNKAT. A fejmasszázs szelíden rákényszerít, hogy a fejünkben kevergő gondokat, bajokat félretéve az „itt és most”-ra összpontosítsunk. Időpontfoglalás a recepción.

Fedezzék fel a környék nevezetességeit!
Tegyenek egy igazán egyedülálló barlangtúrát a Szent István cseppkőbarlangban vagy a Függőkert lábánál található Anna mésztufa barlangban!
Kirándulás közben a Bükkben érdemes meglátogatni a Lillafüredtől 15 kilométerre elhelyezkedő bükki Csillagdát Répáshután.
Utazzanak az egyedülálló erdei kisvonaton akár Garadnára a Pisztrángoshoz!
A Bükk hegység csodáira nyújt gyönyörű kilátást a magasból a Lillafüredi Libegő, mely május közepétől várhatóan újra elérhető.
A Majális Parkban érdemes felfedezni a vadasparkot, ahol öt kontinens több mint 120 állatfajának közel 700 egyede kerül bemutatásra, különleges erdei környezetben.

Bizonyos környékbeli attrakciókhoz kedvezményes jegyek vásárolhatók a recepción.

FOGLALJON ITT, GARANTÁLTAN A LEGJOBB ÁRON!

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Megéri itt foglalni!
Legjobb ár garancia és azonnali visszaigazolás
20% éttermi kedvezmény kupon
Kedvezményes jegyek a környék attrakcióihoz
Azonnali instant átutalásos és bankkártyás fizetés
Csak itt elérhető szobatípusok
Kiegészítő szolgáltatások és szobai bekészítések
Részvételi lehetőség a szálloda saját HŰSÉGPROGRAMJÁBA