Az év legkülönlegesebb borkóstolója Miskolcon! - Hotel Palota

Az év legkülönlegesebb borkóstolója Miskolcon!

Miskolc legkülönlegesebb boreseményén az ország minden szegletéből érkező 20 borászhölgy mutatja be pompás nedűit 2022.november 25-én, a Zenepalotában.
 

Az Esszencia Borest programsorozat 2020-ban indult azzal a céllal, hogy a hagyományosan ismert boros rendezvényektől eltérően olyan tematikus borkóstoló esteket varázsoljanak Miskolcra, amelyek új kontextusban mutatják be a hazai borkultúra egy-egy szegmensét. A rendezvényt szervező Miskolczi Borbarátok Társaságának meghívására idén az ország kiemelkedő borász hölgyei érkeznek, hogy elegáns környezetben, a miskolci Zenepalotában mutathassák be boraikat.

A sétáló kóstolón a megváltott jegy áráért a vendégek korlátlanul ismerkedhetnek a hölgyek által kínált tételekkel, és a melléjük ajánlott kísérőfalatokkal.

A borest karitatív célokat is szolgál, melyben a szervezőknek segítséget nyújt a Rotary Club Miskolci Angyalok civil szervezete: a borászok által felajánlott tételekre licit indul, az így befolyt összeggel pedig az Ökomenikus Segélyszervezet Családok Átmeneti Otthonát segítik.

A szállodánkban, valamint a társ-szállodánkban – a City Hotel Miskolcban – megszálló vendégeinknek kedvezményes jegyvásárlási lehetőséget biztosítunk, így részükre a kóstolójegy 12.500 Ft/ fő áron vásárolható.
 

A jegyvásárlás menete:

Jó szórakozást kívánunk!

FOGLALJON ITT, GARANTÁLTAN A LEGJOBB ÁRON!

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Megéri itt foglalni!
Legjobb ár garancia és azonnali visszaigazolás
20% éttermi kedvezmény kupon
Kedvezményes jegyek a környék attrakcióihoz
Azonnali instant átutalásos és bankkártyás fizetés
Csak itt elérhető szobatípusok
Kiegészítő szolgáltatások és szobai bekészítések
Részvételi lehetőség a szálloda saját HŰSÉGPROGRAMJÁBA