Borvacsora est a Mátyás étteremben - Hotel Palota

Borvacsora est a Mátyás étteremben

2024. március 30-án – szombaton - 18.30 órakor a Mátyás étterem főúri környezete ad otthont egy különleges borvacsorának, mellyel nemcsak a magyar borok iránti szenvedélyünknek hódolhatunk, de garantáltan egy jó hangulatú és szórakoztató gasztroesemény részesei is lehetünk.

A PROGRAM TARTALMA:

-              Bózsó István séfünk négyfogásos menüsora

-              Kiváló magyar borok kóstolása a Gallay pincészet jóvoltából Borbély Rolanddal

-              A vacsora alatt élő zenés dallamok

 

Menüsor:

Welcome
Panyolai aranyalma

Előétel
Füstölt sonka terrine grillezett bébihagymával, házi paprikás majonézzel, uborka salsával, tojáshabbal és pácolt retekkel
Hagyományos módon a füstölt sonkát saját levében lassan sütjük, majd tálalásig préselve hidegen tartjuk. A húsvéti sonka elhagyhatatlan kísérője a tojáskrém, valamint a hónapos retek, melyet egy csipetnyi almaecetben pácolunk. Fogásunkat tovább bolondítjuk még egy kis balzsamecetes olíva olajban érlelt, grillezett bébihagymával, fűszerpaprikás majonézzel és egy lilahagymával és petrezselyemmel ízesített különleges uborkasalsával.
Bistronauta Blanc 2022

Leves
Tormakrémleves sonkás spárga mousse-szal
Levesünket hagyományos módon készítjük, ahogy azt kell. A csavart a levesbetétünk adja, mely nem más, mint egy tejszínből és tojásfehérjéből készült mousse, amit spárgakrém és igazi húsvéti élményt adó sonka találkozása teszi teljessé, mely keretezi a krémes levest.
Gallay Fehérburgundi 2020

Főétel
Bárány szűzpecsenye saját pecsenyelevével, fondán burgonyával, mogyoró karottával, csicsókapürével, medvehagymás pesto- val
A grillezett bárányhúst vörösborral és rozmaringgal készre sütjük, pecsenyelevet adunk mellé. A vajban sült burgonyakorong, valamint a mogyorókarotta színesítik az ételt, míg a csicsókapüré és a medvehagymás pesto egy egészen új és különleges ízélményt ad a bárányos fogásnak.
Gallay Blanc 2020 vagy Gallay Zweigelt 2020

Desszert
Répatorta citrusos joghurtkrémmel, sárgarépa pürével
Desszertünk alapja a fűszeres keksz és a szaftos répás piskóta. A frissességet a citrusos joghurtkrémmel érjük el, melyet egy réparopogóssal koronázunk meg.
Bistronauta Nemszáraz 2022

 

A korlátozott befogadóképesség miatt foglalását kérjük, minél hamarabb jelezni szíveskedjenek.
A 4 fogásos vacsora, valamint bor-kínálat és ásványvíz ára: 21.900 Ft/fő
Szállóvendégeink részére a félpanziós vacsora ára beszámításra kerül.

FOGLALÁSI INFORMÁCIÓK:

A korlátozott befogadóképesség miatt a részvétel előfoglaláshoz kötött, melyet az info@hotelpalota.hu email címen vagy a 0646/331-411-es telefonszámon tudnak jelezni legkésőbb 2024.03.27. 12.00 óráig!

A garantált asztalfoglaláshoz 5.000 Ft/fő előleg érvényesítése szükséges a korlátozott kapacitás végett, mely a fizetendő végösszegbe beszámításra kerül. A programra szükséges minimum létszám 25 fő.

FOGLALJON ITT, GARANTÁLTAN A LEGJOBB ÁRON!

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Megéri itt foglalni!
Legjobb ár garancia és azonnali visszaigazolás
20% éttermi kedvezmény kupon
Kedvezményes jegyek a környék attrakcióihoz
Azonnali instant átutalásos és bankkártyás fizetés
Csak itt elérhető szobatípusok
Kiegészítő szolgáltatások és szobai bekészítések
Részvételi lehetőség a szálloda saját HŰSÉGPROGRAMJÁBA