Bringázz Miskolc program - Hotel Palota

Bringázz Miskolc program

A program célja, hogy minél szélesebb körben tudatosítsa és hangsúlyozza a biciklizés fontosságát.

A kerékpár a hétvégi kikapcsolódáshoz is nagyon jó társ lehet. Használhatja gyermek, felnőtt és nagyszülő egyaránt. A kalandosabb kedvű biciklisták pedig fantasztikus utakat, csodás tájakat fedezhetnek fel tekerve! A június 15. és augusztus 31. között zajló Bringázz Miskolc! játék alatt egy teljes nyaruk lesz arra, hogy biciklire pattanjanak és dokumentálják azt nekünk!


2020. június 15. és augusztus 31. között készítsenek nekünk egy fotót arról, hogy mikor, merre és mennyit tekernek (a nyerési esélyt nem befolyásolja a megtett kilométerek száma), ezzel is ösztönözve másokat a rendszeres kerékpár használatra. A játékhoz rengeteg jó alkalmazás közül válogathatnak manapság, amellyel dokumentálhatják az útvonalat időponttal és teljesítménnyel együtt megjelölve. Tökéletes, ha csak egy képernyőfotót készítenek az alkalmazásban rögzített útvonalról és azt küldik be. A lényeg, hogy a játék időtartama alatt tekerjenek és ezt a dátumot a képernyőfotón is örökítsék meg. Miskolc egy nagyon klassz kerékpáros applikációja a Roll-Mi, mely amellett, hogy méri a megtett távolságot, sebességet, megmutatja nekünk a közben megtakarított CO2 mennyiséget is. A Roll-Mi Android és iOS rendszerű mobiltelefonokhoz egyaránt elérhető.

Egy másik képen pedig mutassák meg nekünk azt a csodás tájat, ahol a kampány ideje alatt a bringázás közben megpihentek vagy fotózzák le a nyüzsgő belvárost. Készítsenek másokat is inspiráló képeket az idei nyári hangulatról és küldjék meg nekünk azt is az aktivitást mutató képpel együtt a marketing@miskolc.hu címre legkésőbb 2020. augusztus 31-ig a teljes név feltüntetésével. Olyan fotók készítését várjuk, melyek Miskolc és vonzáskörzetének káprázatos tájait (pl. Lillafüred) vagy a város vidám nyári hangulatát örökítik meg.


A beérkezett fotók a Hello Miskolc facebook oldalára kerülnek feltöltésre és az első 3 legtöbb lájkot kapó résztvevőt értékes jutalommal díjazzák. A 2. és 3. helyezettnek a Miskolci Állatkert és Kultúrparkba szóló családi belépőket, valamint Miskolc logós tárgyainkból összeállított ajándékcsomagot biztosítanak a szervezők.

A legtöbb szavazatot bezsebelő játékosok pedig fődíjként az állatkerti családi belépőjegy mellett egy 20.000 Ft-os utalványt is megnyernek az Excelsior Sportcentrum felajánlásával.

A legtöbb lájkot kapó, Lillafüreden készült fotó pedig különdíjban részesül.

Ha a szép fotó Lillafüreden készült, esélyük lehet plusz nyereményekre, egy 2 főre szóló Segway Lilla túrára a Lillafüredi Sport- és Kalandparkban valamint a Libegőn felhasználható kombinált egész napos biciklis jegyre, ahova maguk mellé még egy plusz főt is vihetnek.

A játék során kizárólag olyan fényképfelvétel küldhető be, amelyen a játékoson kívül más személy felismerhetően nem látható.


Gyűjtsék be te a legtöbb lájkot és legyenek szerencsés nyertesek!

A nyertesek listáját 2020. szeptember 7. hétfőn teszik közzé a Hello Miskolc facebook oldalán.


További információ és játékszabályzat:
https://www.miskolc.hu/bringazzmiskolc

Megéri itt foglalni!
Legjobb ár garancia és azonnali visszaigazolás
20% éttermi kedvezmény kupon
Kedvezményes jegyek a környék attrakcióihoz
Azonnali instant átutalásos és bankkártyás fizetés
Csak itt elérhető szobatípusok
Kiegészítő szolgáltatások és szobai bekészítések
Részvételi lehetőség a szálloda saját HŰSÉGPROGRAMJÁBA