Ehető Erdő gasztroprogramok a Palotában - Hotel Palota

Ehető Erdő gasztroprogramok a Palotában

Ki ne lenne kíváncsi a minket körülölelő erdő ehető rejtett kincseire?

Tavasszal, az erdő ébredésével folytatódik programsorozatunk, amikor vendégeink erdei gasztrotúrán, különleges kisvonattal egybekötött gasztroexpresszen vagy erdei alapanyokból készült vacsoraesten vehetnek majd részt. A gasztrotúrák mellett az erdő felfedezésére és természeti értékeinek megcsodálására szeretnénk ösztönözni vendégeinket, így heti több alkalommal túrákat indítunk szállodánkból. A túrák alkalmával nemcsak felfedezhetik a Bükk ösvényeit, hanem mesés panorámát is élvezhetnek több kilátópontból vendégeink.

Az alábbi időpontokban várhatóak „Ehető Erdő” gasztroprogramok:

2023.03.11-12. EHETŐ ERDŐ gasztrobemutató a Palotaszállóban

Nagy sikert aratott nemrégiben tartott programsorozatunk első állomása, mely egy erdei gasztro bemutató és másnapi vásárral egybekötött hétvége volt. A hétvégén vendégeink megismerhették és meg is kóstolhatták az ehető erdei alapanyagokat, és abból készülő különleges, nem mindennapi termékeket.

2023.04.01. EHETŐ ERDŐ gasztrotúra a Bükkben

A vadnövénykutató túrán szállodánkból indulva fedezhetik fel vendégeink a minket körülölelő bükki erdő ehető részeit szakmai vezetés keretén belül.

2023.04.08. EHETŐ ERDŐ gasztroexpressz

A program alkalmával egy igazi gasztroutazás részesei lehetünk, amikor erdei különvonatot indítunk több megállóval. Az út alkalmával megismerkedhetünk a különböző vadzöldség, vadgyümölcs, gomba gyűjtés rejtelmeivel és felhasználási módjaival.

2023.04.29. EHETŐ ERDŐ vacsoraest a Mátyás étteremben

Ezen az estén vendégeink a félpanziós vacsora helyett egy különleges, erdei alapanyagok felhasználásával készült vacsorán vehetnek részt.

A fenti programok felár ellenében vehetők igénybe. Az események korlátozott létszámmal indulnak, így mindenképpen érdemes minél előbb jelezni részvételi szándékukat.

Az események szakmai vezetője: Bózsó Gyula okleveles erdőmérnök, erdei food scaut, gombaszakellenőr, ehető vadnövény szakértő - Az ERDŐ finom könyv szerzője.

FOGLALJON ITT, GARANTÁLTAN A LEGJOBB ÁRON!

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Megéri itt foglalni!
Legjobb ár garancia és azonnali visszaigazolás
20% éttermi kedvezmény kupon
Kedvezményes jegyek a környék attrakcióihoz
Azonnali instant átutalásos és bankkártyás fizetés
Csak itt elérhető szobatípusok
Kiegészítő szolgáltatások és szobai bekészítések
Részvételi lehetőség a szálloda saját HŰSÉGPROGRAMJÁBA