Év eleji feltöltődés Lillafüreden - Hotel Palota

Év eleji feltöltődés Lillafüreden

Az ünnepi rohanás után mindenkinek jól esik egy kis feltöltődés, kényeztetés és elvonulás a mindennapokból.
 

Kezdjék az évet Lillafüreden, ahol az új évben is tematikus hétvégékkel, gasztro kalandokkal és számos izgalmas eseménnyel várjuk Önöket!

Már decemberben kezdetét veszi „A téli mese Lillafüreden" c. fotópályázatunk. A lillafüredi vízesés, a pókhálószerűen befagyott Hámori-tó,  a lélegzetelállító cseppkőbarlangok, az olykor fehér színben tündöklő kalandos bükki túraútvonalak vagy az ünnepi fényekbe öltözött Palotaszálló...Csak egy pár momentum, melyről egyenesen Lillafüred jut eszünkbe és késztetést érzünk a csodák megörökítésére! Örökítsék meg Önök is 2021. 12.20. és 2022. 01.15. között Lillafüred varázslatát és nyerjék meg a legjobb fotósoknak járó nyereményeket!

Lillafüreden a harapnivalóan friss levegő mellett a régióban egyedülálló Spa du monde masszázsok és Selvert Thermal arckezelések biztosítják önöknek a teljes testi és lelki feltöltődést. Az orientális vagy ázsiai masszázsok kényeztető élményeket, míg a retionolos arkezeléseink igazi fiatalító perceket ígérnek vendégeinknek. Vegyék igénybe a kezeléseket délelőttök alkalmával, hiszen így 1.500 Ft értékű kedvezményt biztosítunk a kezelések árából.

A téli hidegben igazán hangulatos a kandalló ropogó tüze mellett megkóstolni a fügés-aszaltszilvás tejeskávénkat, a hógolyó koktélt vagy a chilis - málnás forrócsokit. A szálloda falain belül töltött idő sem telhet unalmasan, hiszen a Szalon a helyszíne a fergeteges társasjáték- és kártya partyknak, az alagsori szórakoztató centrum - biliárdasztallal és szimulátorokkal - pedig igazi élményeket kínál életkortól függetlenül. Aki kíváncsi a szálloda nagymúltú történelmére, nekik mindenképpen ajánljuk virtuális háznéző túránkat, ahol 6 állomáson áthaladva megismerhetik az érdeklődők a Palotaszálló történelmi titkait a pincétől a toronyig, bejárva a szállodát. Akit magával ragadott a Palotaszálló történelme, a Képeslapok a 90 éves Palotaszálló c. könyv formájában haza is tudják vinni az élményeket.

Januárban a felnőttbarát hétvégénken esti gyertyafényes wellnesshosszabbítással, romantikus élő zenés estekkel és a környéket felfedező túrával várjuk vendégeinket, míg a pótszilveszterünkön egy nem mindennapi, ínycsiklandozó kerti sütésen vehetnek részt vendégeink.

Februárban szánjanak minőségi időt magukra és szerettükre, hiszen a Valentin-nap valóban a szerelmesekről szól Lillafüreden, ahol az együtt töltött pillanatok garantált élményeket biztosítanak.

Az új évben is folytatjuk a már megszokottan elérhető hétvégi kézműves vásárainkat, ahol helyi termelőkkel és kézműves termékekkel találkozhatnak vendégeink.

 

Kezdjék velünk az évet Lillafüreden!

FOGLALJON ITT, GARANTÁLTAN A LEGJOBB ÁRON!

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Megéri itt foglalni!
Legjobb ár garancia és azonnali visszaigazolás
20% éttermi kedvezmény kupon
Kedvezményes jegyek a környék attrakcióihoz
Azonnali instant átutalásos és bankkártyás fizetés
Csak itt elérhető szobatípusok
Kiegészítő szolgáltatások és szobai bekészítések
Részvételi lehetőség a szálloda saját HŰSÉGPROGRAMJÁBA