Év végén sem lesz hiány a gasztronómiai élményekből - Hotel Palota

Év végén sem lesz hiány a gasztronómiai élményekből

Novemberben folytatódik a gasztronómiai események sorozata. Ebben a hónapban az ínycsiklandozó falatok mellett a pálinkáé a főszerep. Egész hónapban megkóstolhatják a különleges irsai ízű Márton és Lányai pálinkákat, valamint az áfonyalikőrt hétvégéken pedig részt vehetnek az alkalmanként megrendezésre kerülő 5 italból álló pálinkakóstoláson.

Márton nap közeledtével novemberben egész héten át tartó kulináris libás fogásokkal, valamint november 13-án élő zenés gourmet libavacsorával és wellnesshosszabbítással várjuk vendégeinket.

November 19-21-ig felnőttbarát hétvégénken a romantikus programok kerülnek előtérbe, amikor az együtt töltött percek garantálják a felejthetetlen élményeket.

Az utolsó hónapokban a ropogó kandallótűz mellett szeretnénk megidézni az igazi főúri hangulatot különleges délutáni teakóstolásokkal.

Az adventi koszorú gyertyagyújtásával Lillafüreden is beköszönt a meghitt hangulat és a Palotaszálló ünnepi fénybe öltözik. Decemberben ünnepélyes pezsgőkóstolással és különleges gasztronómiai fogásokkal várjuk vendégeinket.

FOGLALJON ITT, GARANTÁLTAN A LEGJOBB ÁRON!

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Megéri itt foglalni!
Legjobb ár garancia
20% éttermi kedvezmény kupon
Kedvezményes jegyek a környék attrakcióihoz
Azonnali instant átutalásos és bankkártyás fizetés
Csak itt elérhető szobatípusok
Azonnali visszaigazolás
Kiegészítő szolgáltatások és szobai bekészítések