Ezerszínű ősz a mesés Lillafüreden - Hotel Palota

Ezerszínű ősz a mesés Lillafüreden

Legyen szó egy hétköznapi röpke pihenésről vagy egy hosszabb kikapcsolódásról, Lillafüred garantáltan tökéletes választás kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Most összefoglaljuk Önöknek, miért érdemes Lillafüredre látogatni az őszi hónapokban:

!ÚJDONSÁG! A Palotaszálló Fantomja

  • Vegyenek Önök is részt egy igazán különleges programon Lillafüreden! Ismerjék meg szállodánk környékét, fejtsék meg a kódokat, oldjanak meg rejtélyeket, teljesítsék a küldetést és derítsék ki a titokzatos gyanusítottat! Váljanak igazi detektívekké kültéri szabadulószobás játékunkon minden kedden és szombaton! 

Élő zenés reggeli

  • Minden nap élő zenés reggelikkel indíthatják a napot Hunyadi éttermünkben és a mesés Hámori tóra néző teraszon.

Élő zenés estek

  • Minden pénteken és szombaton élő zenés estek a Lobby bárban. Kóstolják meg koktélkülönlegességeinket vagy a frissítő limonádéinkat kellemes zongora vagy gitárszó kíséretében.

Borkóstoló szeptemberben minden szombaton

  • Borkóstolók minden szombaton szeptemberben! Ízlelje meg a szálloda természetes borospincéjében tartott borkóstoló során a vidék páratlan ízjegyeit! A borkóstoló alkalmával 5 bort kóstolnak vendégeink szakavatott sommelier segítségével, a program előzetes jelentkezéssel felárral vehető igénybe.

Fedezzék fel túravezetővel a Bükk csodás ösvényeit!

  • A bükki környezet, a minden évszakban változó erdő, a zegzugos erdei ösvények és a mesés kilátások garantált élményeket biztosítanak Lillafüreden. Vegyenek részt minden szombaton vezetett túráinkon. Időjárás függvényében éjszakai túrákat indítunk a környék csodáinak felfedezéséhez.

Kézműves vásárok

  • Minden hétvégén kézműves vásár a Lobby bárban: fából, kőből, természetes anyagból készült ajándéktárgyak. bükki Napsugár természetes anyagból készült kozmetikai termékek, kerámiavirágok és ékszerek vására.

Szaunaszeánszok

  • Havi több alkalommal igazi szaunaszínházon vehetnek részt vendégeink a wellness részlegünk kültéri szaunájában.

QR-kódos háznézés

  • A szállodai programok közül kihagyhatatlan élményt jelent a QR-kódos virtuális háznézés, ahol vendégeink megismerhetik szállodánk több, mint 90 éves történelmét izgalmas sztorik, történelmi tények és lenyűgöző helyszínek felfedezésével. A program bármikor elérhető, mindössze egy okostelefonra van szükség, hogy a szállodát a pincétől a toronyig, 6 állomáson keresztül felfedezzék és Önök is részesei lehessenek a történelmi időutazásnak. A helyszínek közül talán a legkiemelkedőbb szállodánk 46 méteres toronyépülete, ahol 74 csigalépcsőfokon juthatnak el vendégeink az ország egyik legszebb panorámájához.

Ne felejtsék el, hogy szállodánk recepcióján kedvezményes jegyeket biztosítunk a környék attrakcióihoz!

FOGLALJON ITT, GARANTÁLTAN A LEGJOBB ÁRON!

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Megéri itt foglalni!
Legjobb ár garancia
20% éttermi kedvezmény kupon
Kedvezményes jegyek a környék attrakcióihoz
Azonnali instant átutalásos és bankkártyás fizetés
Csak itt elérhető szobatípusok
Azonnali visszaigazolás
Kiegészítő szolgáltatások és szobai bekészítések