Tartsanak velünk június 24-én (pénteken) 19:00 órai kezdettel egy izgalmas gasztronómiai utazásra szállodánk belvárosi éttermében, ahol mennyei ételek kíséretében megismerhetitek a Bükki Borvidék első családi boutiqe borászatának, a Gallay Kézműves Pincének prémium minőségű borait, amelyek a környezettudatos és fenntartható gazdálkodás jegyében készülnek! A Gallay pincészet már az elkészített első évjáratú Gallay Blanc 2012 boruk palackba kerülése után akkor még az egyetlen magyar Michelin csillagos étterem degusztációs menüjére került és azóta is több boruk több évjárata is szerepel újabb magyarországi Michelin csillagos éttermek kínálatában.
Öt nem mindennapi párosítás: öt különleges étel - öt jellegzetes bor találkozásával!
1. Zöldfűszeres sajtkrémmel töltött patiszon virág
️Bistronauta blanc 2021
2. Kacsamájpástétom bükk makk ropogóssal, ribizlis rebarbaramártással
️Gallay rosé 2021
3. Zöldborsó krémleves kucsmagombás raviolival, szuvidált bébipolippal
️Gallay kabar 2021
4. Szarvas steak vákuumban abált céklával és málnával, szarvasgombás quiche-el, édesköménypürével
️Gallay genus 2018
5. Kecskesajtkrémmel töltött brownie kamilla fagylalttal, rózsaszirmos étcsokoládéval
️Gallay kékfrankos 2013
A borvacsorára korlátozott létszám miatt előzetes jelentkezés szükséges!
A borvacsora részvételi díja: 19 000 Ft/fő
Félpanziós ellátásban részesülő szállóvendégeink számára a vacsora felára, mely tartalmazza az 5 fogásos vacsorát, valamint bor-sor és ásványvíz ára : 14.900 Ft/fő, szállóvendégeink részére külön transzfert biztosítunk.