2023. szeptember 16-án (szombaton) 18.00 órakor Magyarország egyik legromantikusabb helyszíne, a Lillafüredi Palotaszálló étterme ad otthont egy különleges hangulatú borvacsorának a Gallay pincészet boraival kísérve, mellyel nemcsak a magyar borok iránti szenvedélyünknek hódolhatunk, de garantáltan egy jó hangulatú gasztroesemény részesei is lehetünk.
A PROGRAM TARTALMA A MÁTYÁS ÉTTEREMBEN:
VACSORAMENÜ Bózsó István séf ajánlása szerint:
Bistronauta Fehér 2022
Vadkacsarilett, szőlőzselé, marinált bébikörte, céklakrém, pirított ciabatta
Gallay Sub Rosa 2022
Szárnyaserőleves, májas töltike, zöldségek
Brezírozott szarvascomb, szőlő, burgonyaszuflé, bébi zöldségek, burgundi mártás
Gallay Zweigelt 2020
Kézműves sajtokból
Gallay Bükk Blanc 2020
Bormousse, sablé tészta, sült gesztenyekrém, mákropogós
Bistronauta Nemszáraz 2022
A korlátozott befogadóképesség miatt foglalását kérjük, minél hamarabb jelezni szíveskedjenek.
Az 5 fogásos vacsora, valamint a menüsorhoz tartozó borkínálat ára: 19.900 Ft/fő
Szállóvendégeink részére az aznapi félpanziós vacsora ára beszámításra kerül.
FOGLALÁSI INFORMÁCIÓK:
A korlátozott befogadóképesség miatt a részvétel előfoglaláshoz kötött, melyet az info@hotelpalota.hu email címen vagy a 0646/331-411-es telefonszámon tudnak jelezni legkésőbb 2023.09.14. 20.00 óráig!
A garantált asztalfoglaláshoz 5.000 Ft/fő előleg érvényesítése szükséges a korlátozott kapacitás végett, mely a fizetendő végösszegbe beszámításra kerül. A programra szükséges létszám minimum 30 fő.
Szeretettel várjuk minden kedves Vendégünket!