Gasztro programok - Hotel Palota

Gasztro programok a Palotaszállóban!

Borkóstolás a Gallay pincészet boraival!

Vegyenek Önök is részt a szálloda eredeti borospincéjében tartott borkóstolóink egyikén. Az eseményen a Gallay pincészet borásza, Borbély Roland kalauzol minket az ízek világába.
A Gallay Kézműves Pince a Bükki Borvidék első családi boutiqe borászata. A 11 hektáros birtok a borvidék szívében található, ahol környezet tudatos és fenntartható gazdálkodás mellett prémium minőségű borok készítését tűzték ki célul. Filozófiájuk, hogy minőségi alapanyagból, jól elkészített, különleges és minőségi borokat állítsanak elő egy már elfeledett borvidéken. Területeik Nyékládházán, Mályiban és Miskolcon találhatóak, ahol  zweigelt, zenit, pinot blanc és cserszegi fűszeres fajtákat termelnek. A kóstoló alkalmával 5 fajta bor kóstolására nyílik lehetőség, felár ellenében.

Borkóstoló időpontok: július 8., 27., augusztus 10., 26. 17.00 órától.

Gasztroexpressz

A program alkalmával egy igazi gasztroutazás részesei lehetünk, amikor ERDEI KÜLÖNVONATOT indítunk több megállóval Mahócára. A rendhagyó erdei kisvonatozás alkalmával nemcsak az úti cél a különleges, hanem az út alkalmával megismerkedhetünk a különböző vadzöldség- és gyümölcs, valamint a további ehető erdei alapanyagok rejtelmeivel és felhasználási módjaival. A túra vezetője BÓZSÓ GYULA - Bózsó Gyula okleveles erdőmérnök, erdei food scaut, gombaszakellenőr, ehető vadnövény szakértő.

Gasztroexpressz időpontok: augusztus 16. és 23. 10.00 órától

Éltető erdő gasztro estek a Mátyás étteremben

A bükki erdő ínyencségeit bemutató gasztro és tematikus túrasorozat részét képező vacsoraesteken a fenntarthatóság jegyében ismerkedhetünk meg az erdő ehető alapanyagainak meglepő ízvilágával különleges ételsorba álmodva a különböző vadzöldségeket és vadgyümölcsöket, melyeket nemes italok kísértében élvezhetünk.

Az estek vezetője BÓZSÓ GYULA - Bózsó Gyula okleveles erdőmérnök, erdei food scaut, gombaszakellenőr, ehető vadnövény szakértő.

Gasztro vacsora időpont szörp- és italdesignerrel: augusztus 19.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk, a programokra előzetes jelentkezés szükséges és felár ellenében vehetők igénybe.

Töltsék velünk a nyarat Lillafüreden és gazdagodjanak mesés élményekkel!

FOGLALJON ITT, GARANTÁLTAN A LEGJOBB ÁRON!

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Megéri itt foglalni!
Legjobb ár garancia és azonnali visszaigazolás
20% éttermi kedvezmény kupon
Kedvezményes jegyek a környék attrakcióihoz
Azonnali instant átutalásos és bankkártyás fizetés
Csak itt elérhető szobatípusok
Kiegészítő szolgáltatások és szobai bekészítések
Részvételi lehetőség a szálloda saját HŰSÉGPROGRAMJÁBA