Halloween a Lillafüredi Sport- és Kalandparkban - Hotel Palota

HALLOWEEN Lillafüreden

Az idei tanév első szünetében a jól megszokott kalandparki szórakozáson és mókázáson túl a Lillafüredi Sport- és Kalandpark számtalan színes és izgalmas programmal készül, hogy a szünet napjai minél változatosabban és élménytelibben teljenek!


  • Tökfaragó verseny

Az idei évben is meghirdetjük a nagy népszerűségnek örvendő tökfaragó versenyünket! Nem kell más tenni, csak hozni a kreatív ötleteket és kézügyességet, mi pedig mindent mást biztosítunk! Az elkészült mesterműveket feltöltjük a kalandpark facebook oldalára, és az ott legtöbb szavazatot gyűjtő három pályamunka értékes kalandparkos ajándékokat nyer!
Ár: 500 Ft / tök
Időtartam: 2019. október 26-31.

  • Boszorkányűző túra

A kalandpark felett magasodó sziklaszirt, Fehérkő, Lillafüred ikonikus jelképe, melyről csodás kilátás nyílik a Szinva-völgyére. Mi most csavarunk egyet a dolgon, és éjszaka hódítjuk meg a csúcsot és utunk során fáklyákkal, jókedvvel űzzük el a halloweeni boszorkányokat. A túra végén minden résztvevő forró teával vagy forralt borral frissítheti fel magát Falatozónkban.
Jelentkezés: https://forms.gle/4Pqubik9nm12AJsf8
Ár: 500 Ft / fő
Időpontok: 2019. október 28. és 30. 16:30 (indulás a Kalandparkból)

  • Óriás játékok tárháza

A húsvéti forgataghoz hasonló színes kavalkáddal készülünk nektek az őszi szünet több napján is. Nem kell hozzá más csak gyermeki lelkesedés és fiatalos kíváncsiság. A Virgonckodó Játszópark által biztosított nagyméretű halloweeni játékok biztos számtalan vidám percet és emlékezetes pillanatot szereznek mindenkinek!
Ár: díjtalan!
Időtartam: 2019. október 29-31.

  • Arcfestés

Nem baj, ha nincs halloweeni jelmez, gyere el hozzánk, kérj bármilyen különleges maszkot, és nem ismerünk lehetetlent. Boszorkány, óriás tök, pillangó vagy kiskutya, legyen akármilyen kívánságod, mi elkészítjük.
Ár: 500 Ft / fő
Időtartam: 2019. október 26-31.

  • Különleges állatok tárháza

A Miskolci Állatkert és Kultúrpark egy szőrös kis lakójának, a kárpáti hiúznak már több mint egy éve a Lillafüredi Sport- és Kalandpark az örökbefogadója. Hogy ha a hiúzokat nem is, számtalan más színes és izgalmas állatot lehetőséged lesz megsimogatni, megfogdosni és kicsit közelebbről is megismerni október 28-án, a főépület konferenciatermében!
Időpont: 2019. október 28.
Ár: díjtalan!

  • Szurkolók az állatkínzás ellen!

Az őszi szünet hétfői napján lehetőséged nyílik egy kicsit jótékonykodni és adományoddal segíteni a “Szurkolók az állatkínzás ellen” csoport munkáját. Adománygyűjtő dobozukba minden felajánlást szívesen fogadnak, vagy épp örömmel veszik a kutyusok számára hozott tápokat és konzerveket. Sőt, ha kellően felkészültnek érzed magad, egy-két rosszcsont kölyökkutyát meg is sétáltathatod! De vigyázz, nehogy ő sétáltasson Téged!
Időpont: 2019. október 28.


Megéri itt foglalni!

20% éttermi kedvezmény kupon

KEDVEZMÉNYES BELÉPŐJEGYEK A KÖRNYÉK ATTRAKCIÓIHOZ

Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Csak itt elérhető szobatípusok
Kiegészítő szolgáltatások és szobai bekészítések