Hamisítatlan őszi hangulat Lillafüreden - Hotel Palota

Hamisítatlan őszi hangulat Lillafüreden

Vitathatatlan, hogy Lillafüred minden évszakban csodálatos, azonban ősszel valóban ezer színben pompázik az erdő. Fedezzék fel Önök is a mesebeli kastélyépületet és élvezzék a hamisítatlan őszi hangulatot!

Szeptemberben ki ne szeretné megkóstolni a 8 fogásos exluzív borvacsora menüjét, melynek középpontjában a lassan sült rozmaringos báránygerinc áll a tökéletes borok párosításával….?

Szeptember 25-én ólomüveg ablakokkal díszített Mátyás éttermünk ad helyszínt a különleges eseménynek.

Hotel Palota - Hamisítatlan őszi hangulat Lillafüreden

Ősszel sem ér véget programkínálatunk Lillafüreden, minden reggel élő zenés reggeliken vehetnek részt vendégeink. Ha már kipihenték a hétköznapok fáradalmait, megéri túracipőt húzni és felfedezni a környék szebbnél szebb kilátóhelyeit és túraútvonalat. A szeptemberi hétköznapokon túravezetőink segítenek a környék bebarangolásában, a recepción túracsomag, nordic walking botok és az egészség megőrzéséért is felelős NutraSport vitaminitalok is igényelhetők. Egy-egy hétvégén kézműves vásárral várjuk Vendégeinket, amikor helyi termelőket ismerhetnek meg szállodánkban.

 Hotel Palota - Hamisítatlan őszi hangulat Lillafüreden

Októberben a sörkülönlegességek mellett minden kedden és csütörtökön különleges francia sajtkóstoláson is részt vehetnek vendégeink. Az őszi hangulatot csak tovább fokozza az őszi szüneti programkavalkád, valamint a Halloween időszak varázslatos vacsoraestjei.


Megéri direktben foglalni!

Ezen az oldalon közvetlen online foglaló vendégeinknek garantáltan legjobb árainkat és a legkedvezőbb feltételeket értékesítjük!


FOGLALJON ITT, GARANTÁLTAN A LEGJOBB ÁRON!

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Megéri itt foglalni!
Legjobb ár garancia
20% éttermi kedvezmény kupon
Kedvezményes jegyek a környék attrakcióihoz
Azonnali instant átutalásos és bankkártyás fizetés
Csak itt elérhető szobatípusok
Azonnali visszaigazolás
Kiegészítő szolgáltatások és szobai bekészítések