Koffertúrák Miskolcon - Hotel Palota

Koffertúrák Miskolcon

Ajánljuk mindenkinek, akik szeretik a kihívásokat, akik szívesen kipróbálnának valami újat, akik szeretik a rejtélyeket és nyomozásokat és akik szeretnek játszani.

Vendégeink három koffertúra és a főként gyermekeknek szóló batyukaland kalandjai közül választhatnak programlehetőségként.

A kőbe zárt asszony szerelme kalandjában a küldetés során minden vállalkozó kedvű kalandor lehetőséget kap arra, hogy részt vegyen egy, a városunkra nehezedő sötét átok feloldásában. Olyan csapatoknak ajánljuk ezt a mókát, akik szeretik a szövevényes történeteket, akiket érdekel Miskolc, és akik nagy elszántsággal vetnék bele magukat egy rég elfeledett helyi legendárium felelevenítésébe.

A következő kaland a bunkermentés! Ki menti meg a jövőt - és Miskolcot? Olyan kalandvágyó nyomozókra lesz szükség a vészterhes jövőnkben, akik a világégés nyomán majdan elpusztult világból visszautaznak a mába, hogy megtalálják az emberiséget megmenteni hivatott Tervet. A jelen Miskolcán van ugyanis elrejtve az Őrült Görög találmányának leírása, zálogaként a közelgő kataklizmát túlélők biztonságának. A hegy tetején a modern építmény valójában a KAMA2099 projekt titkos állomása. Kevés információval rendelkeznek a temporális nyomozók, de nagy a nyomás rajtuk: meg kell találniuk a múltbéli jegyzeteket, a lakatkulcsot, a mérőszalagot, a térképrészletet, az útikönyvet, s minden más nyomot, ami a Tervhez vezethet! A végén egy láthatatlan kutyával közös fotóról is elképzelhető, hogy a megoldás kulcsaként szolgál majd. Meglátjuk.

Az eltűnt pecsét rejtélye, avagy egy avatás nehézségei - A túra során játékos formában ismerhetik meg Miskolc történelmi belvárosát, néhány nevezetes épületét és város polgári korszakának nagyjait. Ha kedvelik a szövevényes bűnügyeket, szeretnek nyomozni vagy ha szívesen beszélgetnének Petőfi Sándorral, Deák Ferenccel, akkor ne késlekedjenek, azonnal jelentkezzenek erre a túrára! Sok szeretettel várja Önöket a Miskolczi Városvédő Egylet!

Batyukaland - Kalandos városi vetélkedő kicsiknek és nagyoknak! Legújabb koffertúránk ezúttal gyerekeknek készült, melyet a miskolci gyerekkönyv hősei, Mili és Rémi története ihletett. A Batyukaland remek szabadidős kikapcsolódás, amelyben kalandos küldetés keretében ismerkedhetünk meg Miskolc értékeivel, játékos feladatok megoldása során tárulnak fel a város kultikus helyei és történelme, híres személyiségeivel és szerethető sajátságaival.


A koffertúrák díjazása 4.000 Ft / fő, de minimum összeg: 25.000 Ft
A Batyukaland díjazása 4.000 Ft / fő, de minimum összeg: 28.000 Ft


Túrák indulása előzetesen egyeztetve, minden csütörtökön 15.00 órától
(Előzetes jelentkezés szükséges előző nap 18.00 óráig, mely lehetséges a szálloda recepcióján is.)


Megéri itt foglalni!
Legjobb ár garancia és azonnali visszaigazolás
20% éttermi kedvezmény kupon
Kedvezményes jegyek a környék attrakcióihoz
Azonnali instant átutalásos és bankkártyás fizetés
Csak itt elérhető szobatípusok
Kiegészítő szolgáltatások és szobai bekészítések
Részvételi lehetőség a szálloda saját HŰSÉGPROGRAMJÁBA