Koncertek a Diósgyőri Várban 2020-ban - Hotel Palota

Koncertek a Diósgyőri Várban 2020-ban

2020.05.30-31.

Rúzsa Magdi koncert FONÓ

2020. MÁJUS 30. SZOMBAT, 21:30
Lovagi Tornák Tere

Magyarország egyik legkarizmatikusabb és legszimpatikusabb énekesnője, a „kishegyesi díva” a Lovagi Tornák Tere színpadán!

JEGYEK:

  • Super Early bird (2020. február 29-ig vagy a készlet erejéig): 3900 Ft
  • Early bird (2020. június 30-ig vagy a készlet erejéig): 4500 Ft
  • Standard  (2020. július 1-től): 5000 Ft
  • VIP: 9700 Ft
  • VIP jegy tartalma: gyors belépés a VIP bejáraton keresztül, a koncertet egy elkülönített nézőtéri helyről élvezheted, egyedi VIP pass és karszalag, welcome drink

Follow the Flow koncert FONÓ

2020. MÁJUS 31. VASÁRNAP, 21:30
Lovagi Tornák Tere

A jelenlegi legfelkapottabb hazai zenekar, a Follow The Flow tavaly nyerte el végleges formáját, amikor Szakács Gergő is csatlakozott Fura Cséhez és BLR-hez. Nem tudja senki című slágerükkel azonnal berobbantak a köztudatba, folyamatosan rekordokat döntögetve többtízmilliós nézettségével a YouTube-on, miközben a legtöbb slágerlistát is könnyűszerrel letarolta a népszerű dal. Azóta is gőzerővel írják jobbnál jobb dalaikat, a Maradok távol is a rádiók kedvenceként pörög hétről hétre, miközben klipje is halmozza a milliós nézettséget, csakúgy, mint a líraibb hangulatú Anyám mondta vagy a vagány, odaszúrós Érdekemberek.

Friss hangzásával és a jelenkorra tűpontosan reflektáló üzeneteivel hamar a közönség szívébe lopta magát a trió, akik élő koncertjeiken zenekarral kiegészülve hozzák a sodró flow-t, magukkal ragadva a közönség tagjait is.

A hazai zenei szakma sem ment el szó nélkül a jelenség mellett, hiszen a 2018-as Petőfi Zenei Díj - Év felfedezettje díjat ők vitték haza. Emellett a MAHASZ slágerlistákon is rendre jeleskednek már jó ideje: a Nem tudja senki hónapokat töltött a magyar rádiós, a stream és a single listák első helyén, és azóta is bérelt pozíciója van a toplisták dobogóján. Méltó utódként pedig a Maradok távol is hetek óta trónol a rádiós toplisták élén. Emellett novemberben őket választotta a közönség, hogy Magyarországot képviselje Bilbaóban az MTV EMA díjátadó gáláján.

JEGYEK:

  • Super early bird (2020. február 29-ig, vagy a készlet erejéig): 2900 Ft
  • Early bird (2020. június 30-ig vagy a készlet erejéig): 3500 Ft
  • Standard (2020. július 1-től): 4500 Ft
  • VIP: 8500 Ft
  • VIP jegy tartalma: gyors belépés a VIP bejáraton keresztül, a koncertet egy elkülönített nézőtéri helyről élvezheted, egyedi VIP pass és karszalag, welcome drink

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Megéri itt foglalni!
Legjobb ár garancia
20% éttermi kedvezmény kupon
Kedvezményes jegyek a környék attrakcióihoz
Azonnali instant átutalásos és bankkártyás fizetés
Csak itt elérhető szobatípusok
Azonnali visszaigazolás
Kiegészítő szolgáltatások és szobai bekészítések