Libegők éjszakája a Lillafüredi Libegőparkban - Hotel Palota

Libegők éjszakája a Lillafüredi Libegőparkban

Idén már negyedik alkalommal rendezik meg országszerte 6 helyen a Libegők Éjszakáját!

2021. július 17-én szombaton a Libegők Éjszakája alkalmából hosszított nyitvatartással, vezetett túrával és gyerekeknek szóló fejtörős családi sétával várják a vendégeket a Lillafüredi Libegőparkban!

A völgyállomás pénztára 10:00-tól 20:00-ig tart nyitva. A vendégeket a felső állomáson található Erdei kisbüfé is a libegő nyitvatartásához igazodva várja ezen a napon.

A késői libegőzés mellett más programok is várják Önöket!

 

1. Programlehetőség:

Előzetes regisztrációhoz kötött Oxigén túra.

Találkozó a Libegőpark pénztáránál 17:45-kor, majd a jegyvásárlás és közös libegőzés után a hegyállomásról indul tovább a túra, a Jávorhegy 3 km-es szakaszán.

A túrára előzetes jelentkezés szükséges. Fizetés helyszínen, a Libegőpark pénztáránál lehetséges készpénzzel, bankkártyával vagy Szépkártyával (szabadidő zsebből).

2. Programlehetőség:

Újra elkészítjük a sokak számára már talán ismert óvodásoknak, kisiskolásoknak szóló meglepetést! Legfőképp azoknak a családoknak ajánljuk, akik szeretik a természetet és nem riadnak vissza egy kellemes sétától a Bükkben pár fejtörős találós kérdés kíséretében.

A Libegőpark július 16-18. között vár mindenkit szeretettel a hegyállomásától induló, felújított jelzésfejtéssel ellátott 3 kilométer hosszú oxigén sétaútján egy különleges élménnyel. Az ajándék megszerzésének feltétele, hogy a kellemes séta alatt válaszokat adjunk az út mentén kihelyezett kérdésekre és a gyerek jegy mellé kapott térkép mellé beírt megoldásokat bemutassuk a Lillafüredi Libegőpark hegyállomásán található Erdei kisbüfében 10:00- 20:00 között.

Várnak minden kedves érdeklődőt sok szeretettel!

Megéri itt foglalni!
Legjobb ár garancia
20% éttermi kedvezmény kupon
Kedvezményes jegyek a környék attrakcióihoz
Azonnali instant átutalásos és bankkártyás fizetés
Csak itt elérhető szobatípusok
Azonnali visszaigazolás
Kiegészítő szolgáltatások és szobai bekészítések