Libegők éjszakája a Lillafüredi Libegőparkban - Hotel Palota

Libegők éjszakája a Lillafüredi Libegőparkban

Idén már ötödik alkalommal rendezik meg országszerte 6 helyen a Libegők Éjszakáját!

2021. augusztus 28-án szombaton a Libegők Éjszakája alkalmából hosszított nyitvatartással, vezetett túrával és gyerekeknek szóló fejtörős családi sétával várják a vendégeket a Lillafüredi Libegőparkban!

A völgyállomás pénztára 10:00-tól 20:00-ig tart nyitva. A vendégeket a felső állomáson található Erdei kisbüfé is a libegő nyitvatartásához igazodva várja ezen a napon.

A késői libegőzés mellett más programok is várják Önöket!

Újra elkészítjük a sokak számára már talán ismert óvodásoknak, kisiskolásoknak szóló meglepetést! Legfőképp azoknak a családoknak ajánljuk, akik szeretik a természetet és nem riadnak vissza egy kellemes sétától a Bükkben pár fejtörős találós kérdés kíséretében.

A Libegőpark augusztus 28-án vár mindenkit szeretettel a hegyállomásától induló, felújított jelzésfejtéssel ellátott 3 kilométer hosszú oxigén sétaútján egy különleges élménnyel. Az ajándék megszerzésének feltétele, hogy a kellemes séta alatt válaszokat adjunk az út mentén kihelyezett kérdésekre és a gyerek jegy mellé kapott térkép mellé beírt megoldásokat bemutassuk a Lillafüredi Libegőpark hegyállomásán található Erdei kisbüfében 10:00- 20:00 között.

Várnak minden kedves érdeklődőt sok szeretettel!

Megéri itt foglalni!
Legjobb ár garancia
20% éttermi kedvezmény kupon
Kedvezményes jegyek a környék attrakcióihoz
Azonnali instant átutalásos és bankkártyás fizetés
Csak itt elérhető szobatípusok
Azonnali visszaigazolás
Kiegészítő szolgáltatások és szobai bekészítések