Lillaszüreti Borest - Hotel Palota

Lillaszüreti Borest

Tisztelegvén a Budavári Palotában 30. jubileumát ünneplő Borfesztivál előtt, 2021. szeptember 25-én 18.30 órakor Magyarország egyik legromantikusabb helyszíne, a Lillafüredi Palotaszálló főúri környezete is otthont ad egy különleges borvacsorának, mellyel nemcsak a magyar borok iránti szenvedélyünknek hódolhatunk, de garantáltan egy jó hangulatú és szórakoztató gasztroesemény részesei is lehetünk.

KIKNEK AJÁNLJUK?

  • Akik érdeklődnek a különleges étel-bor párosítások és mennyei ízkombinációk iránt;
  • Akik egy emlékezetes, egyedülálló gasztronómiai élményben szeretnének részesülni;
  • Akik olyan gasztronómiai programot keresnek, ahol az ételeket és borokat nemcsak felszolgálják, hanem profi szakemberek magas szinten ismertetik a fogásukat, ezzel gazdagítják gasztro tudásukat

A PROGRAM TARTALMA:

  • Bózsó István séfünk nyolcfogásos Gourmet Menüsora
  • Kiváló Magyar Borok kóstolása az ország történelmi borvidékeiről
  • vezetett kóstoló meghívott Sommelier Csányi Norbert tartalmas előadásában
  • szórakoztató kvízjáték értékes nyereménnyel

GOURMET MENÜSOR:

Amuse bouche: Ecetes uborka gazpacho parmezán chips-szel
Kreinbacher Brut Classic     
Hideg előétel: Tokaji libamáj bon-bon, szeder zselével, mesclun salátával és fűszeres kaláccsal
Oremus Tokaji Édes Szamorodni
Leves: Bükki fürjesszencia, paradicsomos fürjtojás-royallal és mikrolevelekkel
Meleg előétel: Grillezett gambas (garnéla), meleg paprikasalsával és aioli szósszal
St.Andrea Boldogságos
Sorbet: Citrom sorbet, prosecco, áfonya
Főétel: Lassan sült báránygerinc, rozmaringos jus-vel, fondán burgonyával, karamellizált shalotta-hagymával, bébirépával és brokkolipürével
Ruppert Kandúr
Sajt ízelítő: Kecskesajt, lágysajt, keménysajt, dió, chutney
Kiss Gábor Cabernet Franc
Desszert: Málnás mascarponehabos mille-feuille, menta zselével és málnafagyival
Pátzay Pinot Noir Rosé


A menüsor természetesen vendégeink igényének megfelelően vegetáriánus verzióban is elérhető. A korlátozott befogadóképesség miatt foglalását kérjük, minél hamarabb jelezni szíveskedjenek.

A 8 fogásos vacsora, valamint bor-sor és ásványvíz ára: 18.000 Ft /fő

Félpanziós ellátásban részesülő szállóvendégeink számára a vacsora felára: 12.200 Ft/fő

FOGLALÁSI INFORMÁCIÓK:

A korlátozott befogadóképesség miatt a részvétel előfoglaláshoz kötött, melyet az info@hotelpalota.hu email címen vagy a 0646/331-411-es telefonszámon tudnak jelezni legkésőbb 2021.09.20. HÉTFŐ éjfélig!

A garantált asztalfoglaláshoz 5.000 Ft/fő előleg érvényesítése szükséges a korlátozott kapacitás végett, mely a fizetendő végösszegbe beszámításra kerül.

Megéri itt foglalni!
Legjobb ár garancia
20% éttermi kedvezmény kupon
Kedvezményes jegyek a környék attrakcióihoz
Azonnali instant átutalásos és bankkártyás fizetés
Csak itt elérhető szobatípusok
Azonnali visszaigazolás
Kiegészítő szolgáltatások és szobai bekészítések