Meghitt téli hónapok a mesés Lillafüreden - Hotel Palota

Meghitt téli hónapok a mesés Lillafüreden

Engedje, hogy Önöket is elvarázsolja Lillafüred téli mesevilága. Kortyoljanak lélekmelengető forró italokat a kandalló ropogó tüze mellett vagy vegyenek részt Spa du Monde masszázsainkon a teljes testi-lelki felfrissülésért.

A téli hónapokban az alábbi programokkal várjuk Önöket Lillafüreden.

!ÚJDONSÁG! A Palotaszálló Fantomja

 • Vegyenek Önök is részt egy igazán különleges programon Lillafüreden! Ismerjék meg szállodánk környékét, fejtsék meg a kódokat, oldjanak meg rejtélyeket, teljesítsék a küldetést és derítsék ki a titokzatos gyanusítottat! Váljanak igazi detektívekké kültéri szabadulószobás játékunkon!

Környékbeli attrakciók a felhőtlen kikapcsolódásért

 • Fedezzék fel a környék nevezetességeit! Tegyenek egy igazán egyedülálló barlangtúrát a Szent István cseppkőbarlangban vagy a Függőkert lábánál található Anna mésztufa barlangban! Kirándulás közben a Bükkben érdemes meglátogatni a Lillafüredtől 15 kilométerre elhelyezkedő bükki Csillagdát Répáshután. Levezetésképpen pihentető kényeztetés és feltöltődés lehet egy csobbanás a Miskolctapolcai Barlangfürdőben. Bizonyos környékbeli attrakciókhoz kedvezményes jegyek vásárolhatók a recepción.

Novemberi Márton – napi finomságok

 • Legyenek vendégeink Márton-nap alkalmával, kóstoljanak libás fogásokat vagy vegyenek részt borvacsoránkon és élő zenés estjeinken!

Az év legszebb ünnepe Lillafüreden

 • Vétek lenne kihagyni az adventi időszakkal induló mesés készülődést az év legszebb ünnepére Lillafüreden. Látogassanak el hozzánk akár adventi hétvégék valamelyikén, kóstoljanak bele az ünnepi ízekbe, ajándékozzák meg egymást Lillafüred varázsával és táncoljanak át az új évbe szállodánkban!

Élő zenés reggelik

 • Minden nap élő zenés reggelikkel indíthatják a napot Hunyadi éttermünkben.

Á la carte ebéd történelmi Mátyás éttermünkben

 • Hétfőtől szombatig 12.00 – 16.00 óráig várjuk Vendégeinket a történelmi Mátyás éttermünkben megújult étlapunkkal.

Élő zenés estek

 • Minden pénteken és szombaton élő zenés estek a Lobby bárban. Kóstolják meg melengető téli italainkat a ropogó kandallótűz mellett egy kellemes zongora vagy gitárszó kíséretében.

Kézműves vásárok

 • Minden hétvégén kézműves vásár a Lobby bárban: fából, kőből, természetes anyagból készült ajándéktárgyak. bükki Napsugár természetes anyagból készült kozmetikai termékek, kerámiavirágok és ékszerek vására.

Szaunaszeánszok

 • Havi több alkalommal igazi szaunaszínházon vehetnek részt vendégeink a wellness részlegünk kültéri szaunájában.

Háznéző túrák

 • Fedezzék fel velünk személyesen a szálloda, több mint 90 éves múltját. Tartsanak velünk az alkalmanként induló házbejárásainkon!

QR-kódos háznézés

 • A szállodai programok közül kihagyhatatlan élményt jelent a QR-kódos virtuális háznézés, ahol vendégeink megismerhetik szállodánk több, mint 90 éves történelmét izgalmas sztorik, történelmi tények és lenyűgöző helyszínek felfedezésével. A program bármikor elérhető, mindössze egy okostelefonra van szükség, hogy a szállodát a pincétől a toronyig, 6 állomáson keresztül felfedezzék és Önök is részesei lehessenek a történelmi időutazásnak. A helyszínek közül talán a legkiemelkedőbb szállodánk 46 méteres toronyépülete, ahol 74 csigalépcsőfokon juthatnak el vendégeink az ország egyik legszebb panorámájához.

Ne felejtsék el, hogy szállodánk recepcióján kedvezményes jegyeket biztosítunk a környék attrakcióihoz!

FOGLALJON ITT, GARANTÁLTAN A LEGJOBB ÁRON!

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Megéri itt foglalni!
Legjobb ár garancia
20% éttermi kedvezmény kupon
Kedvezményes jegyek a környék attrakcióihoz
Azonnali instant átutalásos és bankkártyás fizetés
Csak itt elérhető szobatípusok
Azonnali visszaigazolás
Kiegészítő szolgáltatások és szobai bekészítések