Mikulás Mesebirodalom - Hotel Palota

Mikulás Mesebirodalom Lillafüreden

Adventi hangolódás a mesés Lillafüreden!

A Hámori tó partján található neoreneszánsz kastélyszálló, a Hunguest Hotel Palota, télen is kihagyhatatlan célpontja a nosztalgiára, romantikára és ünnepi feltöltődésre vágyók számára. Gyermekes családok számára kihagyhatatlan program az idén rendhagyó módon megrendezésre kerülő Mikulás Mesebirodalom Lillafüreden december 1 és 13. között!

 

A Mikulásvonat rendezvény 2020. december 1. (kedd) – 2020. december 13. (vasárnap) között Lillafüreden a kisvasút állomás mögötti részen várja Vendégeit.

A kisvonattal történő utazás idén – a pandémiára való tekintettel – NEM része a programnak, a Mesebirodalom helyszínét mindenki ÖNÁLLÓAN tudja megközelíteni.

Minden programelem szabadtéren kerül megrendezésre, az aktuális járványügyi szabályok és előírások betartása mellett. A program két fő részből áll össze: mesejátéki előadás és találkozás a Mikulással, ami körülbelül 45 perc.

A rendezvényre a jegyértékesítés kezdete november 15., jegyfoglalás online a mikulasvonat.hu oldalon lehetséges.

December 1-13. között a helyszínen (Lillafüredi park) tudnak jegyet váltani, továbbá itt történik az online vásárolt jegyek érvényesítése is.

Minden előadáson létszámkorlát van érvényben, előadásonként maximum 50 jegyet áll módukban értékesíteni.

Megéri itt foglalni!
Legjobb ár garancia
20% éttermi kedvezmény kupon
Kedvezményes jegyek a környék attrakcióihoz
Azonnali instant átutalásos és bankkártyás fizetés
Csak itt elérhető szobatípusok
Azonnali visszaigazolás
Kiegészítő szolgáltatások és szobai bekészítések