Októberben gasztrohónap a Palotában! - Hotel Palota

OKTÓBERI GASZTROHÓNAP A PALOTÁBAN

Októberben folytatjuk a gasztronómia kedvelőinek kényeztetését, megszokott kínálatunkon felül különleges sör- és sajt kóstolókkal készülünk!

SÖRÖS NAPOK A PALOTASZÁLLÓBAN
október 2, 16, 23, 30-án 17.00 órától

Bővített sörkínálattal várjuk Vendégeinket! Koronázza meg az októberi hétvégéket és őszi szünet napjait különleges sörös kínálatainkkal! A megszokott Heineken, Mort Subite, és Gösser kínálaton kívül a középpontban az Affligem belga apátsági kézműves csapolt sör és az olasz Birra Moretti.

  • az Affligem kristálytiszta, halvány aranysárga színű sör. Édes gyümölcsillat, friss körte és citrusfélék jellemzik. Tiszta, őszinte az ízvilága: a korty mézre emlékeztető édességgel indul, majd finom fűszeresség izgatja a nyelvünket az illatból megismert citrusokkal kísérve. Mindeközben nagyon lágy savasság húzza össze kellemesen a szánkat. Utóíze is édesen savas, a komló keserű íze csak diszkréten jelentkezik. Nagyon élénk, nagyon könnyed, nagyon „kedves” sör.
     
  • A Birra Moretti Olaszország egyik legismertebb söre. Az 1860 óta is változatlan recept alapján készített sör ragyogó arany színét a főzéshez használt maláta típusának, míg harmonikus ízét és különleges illatát a kiváló minőségű komlónak köszönheti. Az elmúlt közel 160 évben az eredeti Birra Moretti Olaszország legnépszerűbb világos sörévé vált, miközben egyre több országban fedezték fel egyedülálló ízvilágát.

A sörkóstoló október 2, 16, 23, 30-án 17.00 órától kerül megrendezésre a földszinten található Szalonban. A sörsor ára: 2.900.-Ft, mely tartalmaz 5*2 dl csapolt sört és sörkorcsolyát. Előzetes jelentkezés szükséges a Lobby bárban, a helyek száma korlátozott.


KÉZMŰVES SAJTKÓSTOLÓ
októberben minden kedden és csütörtökön 12.00 órától a Lobby bárban

Ismerkedjenek meg a régió egyedülálló kézműves sajtkülönlegességeivel egy kellemes délutáni program alkalmával!

A sajtkóstolón felszolgálásra kerül tehén és kecskesajt ízelítő: 6 féle sajtból 2 személyre, chutney-val, dióval vagy magvakkal, szőlővel, sós keksszel, aszalt gyümölccsel, fűszernövénnyel vagy mikrozölddel dekorálva.

Az érlelt tehén- és kecskesajtokat a Mádon található családi sajtműhelyben 2010 óta készítik friss tejből, nagy gondossággal. A tiszta és minőségi tejtől lesz olyan egyedi és karakteres ízvilágú a Mádi Sajt, ami miatt vétek lenne kihagyni ezt a gasztronómiai élményt.

A kézműves sajtkóstoló októberben minden kedden és csütörtökön 12.00 órától fogyasztható el a Lobby bárban. A kóstoló ára 2 fő részére: 5.600.-Ft, előzetes jelentkezés szükséges előző estig a Lobby bárban.

 

Kóstoljanak bele Önök is a főúri életbe Lillafüreden!

Hotel Palota Lillafüred - Októberi gasztrohónap
Megéri itt foglalni!
Legjobb ár garancia
20% éttermi kedvezmény kupon
Kedvezményes jegyek a környék attrakcióihoz
Azonnali instant átutalásos és bankkártyás fizetés
Csak itt elérhető szobatípusok
Azonnali visszaigazolás
Kiegészítő szolgáltatások és szobai bekészítések