Sörös napok a Palotaszállóban - Hotel Palota

Sörös napok a Palotaszállóban 10.23-tól 11.01-ig

Koronázza meg a hosszú hétvége és őszi szünet napjait különleges sörös kínálatainkkal!

  • Bővített sörkínálattal várjuk Vendégeinket! A megszokott Heineken, Mort Subite, és Gösser kínálaton kívül a középpontban az Affligem belga apátsági kézműves csapolt sör és az olasz Birra Moretti.

o   az Affligem kristálytiszta, halvány aranysárga színű sör. Édes gyümölcsillat, friss körte és citrusfélék jellemzik. Tiszta, őszinte az ízvilága: a korty mézre emlékeztető édességgel indul, majd finom fűszeresség izgatja a nyelvünket az illatból megismert citrusokkal kísérve. Mindeközben nagyon lágy savasság húzza össze kellemesen a szánkat. Utóíze is édesen savas, a komló keserű íze csak diszkréten jelentkezik. Nagyon élénk, nagyon könnyed, nagyon „kedves” sör.

o   A Birra Moretti Olaszország egyik legismertebb söre. Az 1860 óta is változatlan recept alapján készített sör ragyogó arany színét a főzéshez használt maláta típusának, míg harmonikus ízét és különleges illatát a kiváló minőségű komlónak köszönheti. Az elmúlt közel 160 évben az eredeti Birra Moretti Olaszország legnépszerűbb világos sörévé vált, miközben egyre több országban fedezték fel egyedülálló ízvilágát.

  • Élő zenés sörkóstoló október 24-én és 31-én 17.00 órától a Lobby bárban (felár ellenében).
     
  • Különleges, sörrel készült fogások a svédasztalon, valamint sörkorcsolya a Lobby bárban a rendelt italok mellé.

Amennyiben ki szeretnének kapcsolódni, élvezni az ősz utolsó napjait és igazi különlegességeket ízlelni, ne habozzanak, utolsó szobáink csak Önökre várnak Lillafüreden.

FOGLALJON ITT, GARANTÁLTAN A LEGJOBB ÁRON!

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Megéri itt foglalni!
Legjobb ár garancia és azonnali visszaigazolás
20% éttermi kedvezmény kupon
Kedvezményes jegyek a környék attrakcióihoz
Azonnali instant átutalásos és bankkártyás fizetés
Csak itt elérhető szobatípusok
Kiegészítő szolgáltatások és szobai bekészítések
Részvételi lehetőség a szálloda saját HŰSÉGPROGRAMJÁBA