Szarvasbőgő kisvonatozás Ortástetőre szeptember 23-án - Hotel Palota

Szarvasbőgő kisvonatozás Ortástetőre szeptember 23-án

Az ősz egyik legjobb élménye a szarvasbőgés-túra, főleg ha további élményekkel fűszerezzük a programot. Az erdő lakói egész évben szinte észrevétlenül bújnak meg a sűrűben, azonban az ősz beköszöntével a bikák a rejtőzködéssel mit sem törődve, hangos bőgéssel riogatják vetélytársaikat, és kápráztatják el a háremükbe tartozó szarvasteheneket. Ha szívesen megtapasztalná, ahogy az erdő is beleremeg az erővel teli szarvasbikák bőgésébe, ha megfigyelné a gímszarvas nászát, vagy kíváncsi a vadászattal kapcsolatos érdekességekre, akkor tartson velünk kisvonattal egy nem mindennapi útra, a kisvonat mahócai szárnyvonalán.

Szeptember 23-án 15.00 órakor a Palotaszállótól indulva kisvonattal Ortástető felé vesszük az irányt. A könnyed 1 órás vezetett túra és Ehető Erdő előadás után megismerkedhetünk a gombák világával, vadászkürt és terep trófea bemutatón vehetünk részt, valamint a naplementét követően útközben következhet a szarvasbőgés-hallgatás.

Az ár - mely tartalmazza arészvételt a fenti programokon, erdei falatkákat és a kisvonatozás díját - felnőttek részére 6.900 Ft/fő, gyermekek részére 5.000 Ft/fő.

 

FOGLALÁSI INFORMÁCIÓK:

A program 15.00 órakor indul a Lillafüredi Palotaszállóból, és 19.45 körül várható a visszaérkezés a Lillafüredi Kisvonat Állomásra.

A korlátozott befogadóképesség miatt a részvétel előfoglaláshoz kötött, melyet az info@hotelpalota.hu email címen vagy a 0646/331-411-es telefonszámon tudnak jelezni legkésőbb 2023.09.20. 20.00 óráig!

 

Szeretettel várjuk minden kedves Vendégünket!

FOGLALJON ITT, GARANTÁLTAN A LEGJOBB ÁRON!

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Megéri itt foglalni!
Legjobb ár garancia és azonnali visszaigazolás
20% éttermi kedvezmény kupon
Kedvezményes jegyek a környék attrakcióihoz
Azonnali instant átutalásos és bankkártyás fizetés
Csak itt elérhető szobatípusok
Kiegészítő szolgáltatások és szobai bekészítések
Részvételi lehetőség a szálloda saját HŰSÉGPROGRAMJÁBA