Touchgametable - digitális játékasztal - Hotel Palota

Touchgametable

Digitális játékasztal a 21. század vendégeinek a Palotában

Próbálják ki a modern társasjátékokat szállodánkban decemberben!


Ízelítő a játékok közül:

  • City Hunter

A világtérképen meg kell találnunk a feladatként kapott fővárosokat: 6 körben 3-3 fővárost minden játékosnak. 1-4 fő játszhatja, az asztal 2 oldalán 2-2 játékos foglal helyet. Először a kontinensek közül választunk: Európa, Amerika, Afrika egyre nagyobb kihívások elé állítja a legtöbbünket. Ázsiát azonban csak a leggyakorlottabb földrajztudósoknak javasoljuk: könnyen meggyűlik a játékos baja a kimondhatatlan nevű, sosem hallott fővárosok neveivel is, megtalálni pedig tényleg csak kevesen tudják ezeket!

  • Memory

Új életre kel a játék a speciális hangeffektek és a játékosokhoz odaforduló tábla segítségével. A közkedvelt pörgős játék, ami nagy nevetések forrása, akár céges fotók integrálásával is játszható, vagy megjelenítheti a hotel arculati elemeit. Választható méretű táblák szolgálják, hogy kicsik és nagyok egyaránt élvezzék a játékot. Sokféle képkollekció szolgálja a játékosok örömét a jópofa állatos fotóktól a menő autókig.

  • Rulett

Valódi rulett élményt nyújt, ahogy forgatáskor halljuk a golyó fémes ütődését, míg meg nem áll - remélhetőleg számunkra nyerő számon. A játék a szokásos szabályok szerint zajlik és akár négyen is körbeülhetik a játékasztalt.

  • Magyarország vaktérkép

A tesztelő kamaszok szerint: „Csak a föcitanár meg ne lássa, mert órán nem ilyen jó buli!” Ámultunk, hogy valamennyi játék közül ezzel töltötték a 13 évesek a legtöbb időt: 2*másfél órát egy iskolai bulin. Most is bizonyított, hogy a tudás átadása bizony lehet öröm és nem csak lövöldözős játékokba tudnak belefeledkezni. A felnőttek számára is élmény 6 körben a 3-3 feladványt megtalálni, még ha sokszor nagyon mellé is böknek a térképen. A játék annyi pontot ad minden feladványnál, ahány km-t téved a játékos, így bizony itt nem az jelent dicsőséget, ha több ezer pontot gyűjt valaki.

  • Amőba

Mindenki kedvenc játéka, amit a pad alatt játszottunk unalmas tanórákon, most elektronikusan, jóval pörgősebb formában hív versengésre. A hang és az érintőképernyő itt is fokozza a játékélményt.

  • PentaTwist

Öt golyót lerakni átlósan, hosszában, vagy keresztben nem is olyan nagy kihívás! Na de mi van, ha egyszer csak elfordítja a játékos társ a tábla egyik negyedét és feje tetejére állítja ezzel a kigondolt stratégiát? Meglepően sokféleképp lehet egymást csőbe húzni, hogy végül elnyerjük a győzelmet!

  • Húzd az igét!

Ezzel a szókirakóval óriási versenyt játszhat 2-3-4 játékos: a cél értelmes szavakat kirakni a random kiosztott betűkészletből adott idő alatt.

  • Scrabble

A híres-neves szókirakó elektronikus változatában csak annyit módosítottunk, ami a játékélmény emeléséhez kellett: a következő játékoshoz odaforduló tábla könnyíti a kirakást, a hangok és az érintőképernyő 21.századi rangra emeli a világszerte leggyakrabban játszott társasjátékot. Versengő munkatársaknak éppúgy ajánljuk, mint családoknak, akik esős időben a hotelben ragadtak és szárazon keresnek közös élményt a gyerekeikkel.

  • Puzzle

Csapatépítő programokon igazi versennyé alakítható a jól ismert kép összerakosgató játék: a stopperóra szigorú felügyelete mellett a játékosok egymás után megbirkózhatnak a feladattal. Szétszóródó darabok nélkül sokkal élvezetesebb a játék: körbeülheti a család az asztalt és egy csapatként dolgozhatnak. Segítség a türelmetlenebbeknek az Edge funkció, amivel először csak azokat a darabokat mutatja a játék, amelyek az oldalak és sarkok kirakásához szükségesek.

  • Three Tower

Passziánsz négy személyre. Minden játékos azonos leosztásból indul. Cél minél több pont a legrövidebb idő alatt.


Próbálják ki Önök is a digitális játékasztalt szállodánkban decemberben!

 Hunguest Hotel Palota**** Lillafüred - Touchgametable
Megéri itt foglalni!
Legjobb ár garancia és azonnali visszaigazolás
20% éttermi kedvezmény kupon
Kedvezményes jegyek a környék attrakcióihoz
Azonnali instant átutalásos és bankkártyás fizetés
Csak itt elérhető szobatípusok
Kiegészítő szolgáltatások és szobai bekészítések
Részvételi lehetőség a szálloda saját HŰSÉGPROGRAMJÁBA