Vezetett túrák - Hotel Palota

Vezetett erdei túrák a környék felfedezésére

A bükki környezet, a minden évszakban változó erdő, a zegzugos erdei ösvények és a mesés kilátások garantált élményeket biztosítanak Lillafüreden. Vegyenek részt vezetett nappali és egyedülálló éjszakai túráinkon, ahol a mesés kilátás és izgalmas program garantált.
Nappali túrák

Kiránduljanak velünk a 2022-ben átadásra került Zsófia-kilátóhoz, melynek építészeti arculata az 1900-ban épült legendás építmény hű rekonstrukciója, a korábban itt álló eredeti épület történelmi hangulatát adja vissza. A Dolka-tetőn magasodó régi-új kilátó már nyitva áll a látogatók előtt. Az impozáns és emblematikus építményt a kilátók királynőjének is nevezik, ahonnan pazar panoráma tárul elénk. A Zeppelin nyomában nevű vezetett túránk keretében megismerkedhetnek Lillafüred, a Hámori-tó és a Függőkert keletkezésének történelmével, különleges sztorikkal a múltból és megcsodálhatják a páratlan panorámát a Zsófia kilátóból.

Zsófia-kilátó vezetett túra - A Zeppelin nyomában – időpontok: augusztus 26. 11.00 órátólától

 

Éjszakai túrák
Mi is lehetne izgalmasabb, mint éjszaka felfedezni az erdőt? Tartsanak velünk minden hétfőn 21.00 órától induló esti túráinkon, ahol az erdő felfedezése mellett mesés kivilágított kilátás tárul elénk a Szeleta kilátó felől. A legügyesebb túrázókat oklevéllel jutalmazzuk.

Éjszakai vezetett túra időpontok minden hétfőn 21.00 órától: június 12., 19., 26., július 3., 10., 17., 24., augusztus 7., 14., 21., 28.

 

A túrák előzetes jelentkezéssel, felár ellenében vehetők igénybe. Remek kiegészítés lehet a szállodánkban kérhető túracsomag vagy a recepción ingyenesen igényelhető nordic walking bot a környék felfedezéséhez.

Kedves Túrázók! Engedjék meg hogy felhívjuk a figyelmüket, valamint buzdítsuk Önöket vendéglátójuk, az erdő védelmére és állapotának megóvására. Köszönjük, hogy nem szemetelnek és nem raknak tüzet az arra nem kijelölt területeken.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Töltsék velünk a nyarat Lillafüreden és gazdagodjanak mesés élményekkel!

FOGLALJON ITT, GARANTÁLTAN A LEGJOBB ÁRON!

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Megéri itt foglalni!
Legjobb ár garancia és azonnali visszaigazolás
20% éttermi kedvezmény kupon
Kedvezményes jegyek a környék attrakcióihoz
Azonnali instant átutalásos és bankkártyás fizetés
Csak itt elérhető szobatípusok
Kiegészítő szolgáltatások és szobai bekészítések
Részvételi lehetőség a szálloda saját HŰSÉGPROGRAMJÁBA