Programok házon belül - Hotel Palota

Programok házon belül

Hotel Palota**** Lillafüred - Mátyás étterem

Á LA CARTE EBÉD MÁTYÁS ÉTTERMÜNKBEN!

Hétfőtől szombatig 12.00 – 16.00 óráig várjuk Vendégeinket a történelmi Mátyás éttermükben! A Mátyás étterem ősztől tavaszig elérhető, a nyári időszakban Grill teraszunk áll vendégeink rendelkezésére. Vasárnapokon 12.30 - 16.00 óra között Sunday Brunch svédasztalos ebédünket a Hunyadi étteremben 7.190 Ft/fő áron fogyaszthatják.

Közvetlenül a www.hotelpalota.hu oldalon foglaló vendégeknek 20% kedvezményt biztosítunk az a’la carte étlapon szereplő ételek árából a Mátyás étteremben vagy a Palota teraszon.


SZÓRAKOZTATÓ CENTRUM

Szállodánk alagsorában 2 biliárdasztal, léghoki gépek és autós szimulátorok nyújtanak szórakozási lehetőséget vendégeink számára minden nap 10.00 és 23.00 óra közötti nyitva tartással.


Háznézések történeti kiállítással

Ismerkedjenek meg a szálló történetével és tekintsék meg toronytörténeti kiállításunkat! Tartsanak velünk egy háznézéssel egybekötött online játékra!
A hat állomás mindegyikén QR-kódot helyeztünk el, amelyet mobil okoseszközük kamerájának segítségével fedezhetnek fel.
Próbálják ki Önök is virtuális háznézésünket és fedezzék fel a 90 éves Palotaszállót!


Palota rejtélye játék

Izgalmas játék felfedezőknek, kortól függetlenül, természetesen jutalomért. Élje át a kalandot, nyomozzon 9 nyom segítségével szállodán belül és kívül!

Kérje a Palota rejtélye játékfüzetet a recepción.


Zeneszolgáltatás

Az ínycsiklandó lillafüredi reggelit korhű zenével tesszük még elbűvölőbb élménnyé. Érdemes követni programajánlónkat, mert rendszeres időközönként a lobby bárban élőzenével biztosítunk kellemes háttérzenét vendégeink részére.


Könyvek a Palotában!

Vigyék el otthonukba Lillafüred egy kis történelmi darabkáját!
Már elérhető a KÉPESLAPOK A PALOTÁBÓL - 90 éves időutazás Lillafüreden, illetve az I love Bükk könyv!

A jubileumi 90 éves évfordulóra a KÉPESLAPOK A PALOTÁBÓL - 90 éves időutazás Lillafüreden és a Palotaszállóban - c. könyv izgalmas, érdekes történeteket foglal össze, amelyek talán kevésbé élnek a köztudatban. Könnyed olvasmány, ami az ide ellátogató vendégeknek reményeink szerint hozzátesz a pihenéséhez.
A jubileumi 90 éves könyv 4 990.-Ft / db, az I love Bükk c. könyv ára 5 990.-Ft / db, melyek szállodánk recepcióján elérhetőek.

Megéri itt foglalni!
Legjobb ár garancia és azonnali visszaigazolás
20% éttermi kedvezmény kupon
Kedvezményes jegyek a környék attrakcióihoz
Azonnali instant átutalásos és bankkártyás fizetés
Csak itt elérhető szobatípusok
Kiegészítő szolgáltatások és szobai bekészítések
Részvételi lehetőség a szálloda saját HŰSÉGPROGRAMJÁBA