Programok házon belül - Hotel Palota

Programok házon belül

Hunguest Hotel Palota - Megnyílt a grill terasz!

MEGNYÍLT GRILL TERASZUNK!

Hétfőtől szombatig 12.00 – 16.00 óráig újdonsült grill teraszunkkal várjuk Vendégeinket a Hunyadi étterem Hámori-tóra néző teraszán! A Grill terasz tavasztól őszig elérhető, időjárás függvényében.

Közvetlenül a www.hotelpalota.hu oldalon foglaló vendégeinknek 20% kedvezményt biztosítunk!


Bowling és biliárd

Szállodánk alagsorában 2 bowlingpálya, biliárdasztal, léghoki, autós szimulátorok és kosárlabda gép nyújt szórakozási lehetőséget vendégeink számára minden nap 12.00 és 22.00 óra közötti nyitva tartással.


Háznézések történeti kiállítással

Ismerkedjen meg a szálló történetével és tekintse meg toronytörténeti kiállításunkat!
Kiemelt időszakokban a Palota háznézés mesés túrája érinti a gyönyörű lobbyt, a hangulatos borospincét, a bámulatos mennyezetű Hunyadi éttermet, a színes ólomüvegablakairól híres Mátyás éttermet és a tornyot, ahol korabeli fényképek segítségével fejezzük be az időutazást.


Palota rejtélye játék

Izgalmas játék felfedezőknek, kortól függetlenül, természetesen jutalomért. Élje át a kalandot, nyomozzon 9 nyom segítségével szállodán belül és kívül!

Kérje a Palota rejtélye játékfüzetet a recepción.


Zeneszolgáltatás

Az ínycsiklandó lillafüredi reggelit korhű zenével tesszük még elbűvölőbb élménnyé. Érdemes követni programajánlónkat, mert rendszeres időközönként a lobby bárban élőzenével biztosítunk kellemes háttérzenét vendégeink részére.Könyvek a Palotában!

Vigyék el otthonukba Lillafüred egy kis darabját! Már elérhető a Palotaszálló történetét bemutató könyv, valamint az izgalmas krimi kötet lillafüredi vonatkozással! A Palotaszálló és Lillafüred 75 évét Dobrossy István 200 oldalas, gazdag illusztrációkkal, archív fotókkal tarkított könyve mutatja be. Tudjon meg többet Lillafüredről és gazdagodjon a múlt emlékeivel! Az izgalmakra és kalandokra vágyóknak ajánljuk az újonnan megjelent „A színt valló halott & Francia kettős” c. könyvet Miskolczi B. Pétertől.

A könyvek ára: 4 500.-Ft / db, melyek szállodánk recepcióján elérhetőek.

Megéri itt foglalni!

20% éttermi kedvezmény kupon

KEDVEZMÉNYES BELÉPŐJEGYEK A KÖRNYÉK ATTRAKCIÓIHOZ

Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Csak itt elérhető szobatípusok
Kiegészítő szolgáltatások és szobai bekészítések