Sportolási lehetőségek - Hotel Palota

Sportoljon mesés környezetben!

A Bükk szépsége és Lillafüred páratlan elhelyezkedése minden évszakban magával ragadó. A környék széleskörű sportolási lehetőségeket és aktív kikapcsolódást ígérő programokat kínál azon vendégeink számára, akik a pihenés és feltöltődés mellett a mozgás fontosságát is szem előtt tartják az itt-tartózkodásuk alatt.

LILLAFÜREDI ÉLMÉNYPARK

 • Buborékfoci

A játékban 2*4 fős csapat mérkőzik meg egymással, a szabályok megegyeznek a normál fociéval, annyi különbséggel, hogy itt egymásnak ütközhetnek, fellökhetik egymást a játékosok! A játékosok egy nagy felfújható, műanyag buborékban játszanak és csak a lábuk van kint belőle térdtől lefelé.

 Hotel Palota - Buborékfoci

A játék kimagaslóan szórakoztató a résztvevők és a nézők számára egyaránt, mindemellett teljesen biztonságos, mivel a hatalmas buborék minden ütközéskor és eséskor megvédi a játékost.

 • Motoros Drift Trike

Ez az az élmény amikor kiélesednek érzékeid, összpontosítasz, az adrenalin szinted megugrik, majd elkezdesz ráérezni ívekre és úgy mozogsz a Trike-al mint egy igazi versenyző. Erő, Érzés, Összpontosítás, Ügyesség, Szórakozás, Sport!
Mi is az a Drift Trike? Az extreme sportok kedvelőinek újabb hóbortja, mely a drift autós sportágra hasonlít. Ugyan egy háromkerekű gyerek biciklire emlékeztet, a száguldás és az erő izgalma miatt könnyen bele lehet szeretni, mivel egy 200 cm3 motor hajtja. A Drift Trike olyan tricikli, amelyek alacsony tapadású hátsó kerekekkel vannak ellátva.

 • Lézerharc

Nevezhetnénk modern számháborúnak, de hívhatnánk fájdalom mentes paintball csatának is, vagy mondhatnánk rá, hogy ez egy számítógépes játék élőben?! Valójában mindhárom vegyítése, egy veszélytelen csak fejpánt találatot érő lövöldözős, számítógépes játékokból felhasznált szabályrendszeren alapuló, fájdalom és sérülés veszély mentes szórakoztató szabadidős stratégiai játék, modern technikával felvértezve.
A lézerpuska infravörös fénnyel kommunikál a többi játékoson elhelyezett szenzorral. Bár lézerpuska a neve, de a puskák valójában infravörös fényt bocsátanak ki. Az infravörös fény teljesen veszélytelen, éppúgy mint a TV távirányítója.

Játék és nyitvatartás

Tétel rövid leírása

Ft/fő

Lézerharc játék
Szombat-Vasárnap 10:00-11:00

10 perc játékidő, játékvezetéssel

   2 000

Buborékfoci
Szombat-Vasárnap 11:00-12:00

10 perc játékidő, játékvezetéssel

   2 000

Segway Akadálypálya
Szombat-Vasárnap 12:00-13:00

Akadálypálya 15 perc, max.4 fő jelenleg

   3 500

Segway Lilla túra
Szombat-Vasárnap 13:00-14:00

Lilla túra 60 perc, max.4 fő jelenleg

  10 000

Segway Puskaporos túra
Szombat-Vasárnap 14:00-15:30

Puskaporos túra 90 perc, max.4 fő jelenleg

  14 000

Hegyi Roller- Hill Dog 60 perc
15:30-16:30

HILL DOG 60 perc, Nyitás a Libegővel

  10 000

Drift Trike
Szombat-Vasárnap folyamatos

8 perc

   3 000

Elérhetőség: +36205117064 / +36703858492


Hunguest Hotel Palota Lillafüred - Futás

FUTÁS

Napjainkban a futás, illetve a kocogás egyre népszerűbb mozgásforma, amely főleg praktikusságának köszönhető, mivel komolyabb felszerelést és előkészületet nem igényel. A rendszeres futás és kocogás által nemcsak edzettebbek és kitartóbbak leszünk, de tudományos vizsgálatok szerint boldogabbak is.

Lillafüred mesés környezete ideális helyszín, hogy a pihentető napok alatt se kelljen lemondanunk az egyik kedvenc mozgásformánkról. Ajánlott futási útvonalakat a szállodától indulva túratérképeinken külön feltüntettük, melyekről a recepció mögötti információs sarokban részletes leírás található.
Ízelítőül néhány ötlet:

 • Hámori-tó körül (kb. 3 km) - az ösvény viszonylag keskeny, esős idő esetén nem ajánlott
 • Lillafüredi tanösvény: Palotaszálló – Függőkert - Lillafüredi Libegő (kb. 5 km) - könnyen járható kiépített aszfalt útvonal
 • Szinva tanösvény (kb. 6 km) - hegyi ösvényen, gyakorlott terepfutóknak ajánljuk, akik szeretik a kihívásokat és a szintkülönbségeket

TÚRÁZÁS

A rendszeres mozgás elengedhetetlen az egészséges életmód kialakításához. Igazi felüdülés a hosszú bezártság után kimozdulni a minden évszakban tündöklő, színes bükki természetbe! Nem is gondolnánk, mennyi természeti és kulturális kincset rejt a vadregényes Bükk a csobogó forrásoktól és vízesésektől a rejtett barlangokon át. 

Hunguest Hotel Palota Lillafüred - Túrázás

Legyen szó egy kényelmes, feltöltő sétáról vagy akár egy kalandos erdei túráról, Lillafüred és környéke felejthetetlen élményeket kínál nemcsak a természet szerelmeseinek.
A recepció mögötti információs ponton elérhetőek a legkedveltebb környékbeli túraútvonalakat tartalmazó kiadványok. Tervezzék meg felejthetetlen élményt nyújtó programjukat térképeink és leírásaink segítségével! A túrákhoz nordic walking botok és előzetes egyeztetés szerint, felár ellenében, hideg túracsomagok igényelhetők a recepción!
Ízelítő túráink közül:

 • A vízesés csodájától a Lillafüredi Libegőig – Lillafüredi Tanösvény (4,5 km 2 óra) kezdő túra
 • Szív kör nemcsak szépkorúaknak (3,5 km 1 óra) kezdő túra
 • Túra Lillafüred legszebb kilátóhelyére: Fehérkőre (4 km és 2 óra) haladó túra
 • Lenyűgöző kilátóhelyek és egy őskőkori barlang - Szinva tanösvény (4,5 km és 4 óra) haladó túra
 • A Hámori-tó és a környék számtalan forrása és barlangja (8 km és 3-4 óra) haladó túra

Túrázás során ne vigyél el mást, mint az emlékeidet, és ne hagyj magad után mást, csak a lábnyomaidat! Köszönjük!


TOLLASLABDA

A Palotaszálló hátsó parkja festői környezetben kínál lehetőséget vendégeinknek tollaslabda mérkőzésre a vízesés magával ragadó csobogásával a háttérben. A 2 pályán való játékhoz felszerelés a recepción kölcsönözhető térítésmentesen.


SZABADTÉRI KONDIPARK

Szállodánk közelében több kondipark is található, ha valaki szeretné magát átmozgatni szabadtéren is. Szállodánk közelében kb. 3 km-re található egy erdei kondipark. Autóval a Csanyikvölgyben található vadasparknál lehet parkolni és onnan néhány percet visszasétálni. További helyszínekről bővebb felvilágosítást szállodánk recepcióján talál.


TENISZ

A Palotaszállótól 15 percnyi autózással elérhető több - egy egész évben nyitva tartó fedett - teniszpálya -és egy szezonális, nyitott teniszpálya is - Miskolcon. Mindkét helyszín biztosítja a sportoláshoz szükséges ütő- és labda bérlés lehetőségét, valamint igény esetén szakképzett edzők is segítik a sport szerelmeseit.
A Pünkösdhegyi Szabadidő Központ április végétől várja a tenisz kedvelőit. A központ 4 salakos pályája fedetlen, így az időjárás függvényében a szabadtéri szezonban állnak vendégeink rendelkezésére, előzetes időpontegyeztetés után.
Az Egyetemvárosi Tenisz Klub egész évben várja látogatóit. Az egyetem teniszcentrumában 12 jó minőségű, folyamatosan kezelt salakos teniszpálya található, öltözővel, klubházzal. A téli időszakban 3 pályán lehet játszani fűtött sátor alatt. Foglaláshoz előzetes időpontegyeztetés szükséges.


BOBPÁLYA

Magyarország legizgalmasabb erdei bobpályája Miskolctapolcán a Csónakázó-tó és a Barlangfürdő közvetlen szomszédságában található. Különleges élményt kínál kicsiknek és nagyoknak a mintegy 850 méter hosszú, egész évben üzemelő alpesi bobpálya. Az évszázados fák között sikló bobok a szánkózás élményét adják vissza minden évszakban, ahol mindenki maga választja meg a számára élményt nyújtó sebességet. Különös élményt nyújt esti időszakban a kivilágított pályán lesiklani.


Megéri itt foglalni!
Legjobb ár garancia és azonnali visszaigazolás
20% éttermi kedvezmény kupon
Kedvezményes jegyek a környék attrakcióihoz
Azonnali instant átutalásos és bankkártyás fizetés
Csak itt elérhető szobatípusok
Kiegészítő szolgáltatások és szobai bekészítések
Részvételi lehetőség a szálloda saját HŰSÉGPROGRAMJÁBA