Sportolási lehetőségek - Hotel Palota

Sportoljon mesés környezetben!

A Bükk szépsége és Lillafüred páratlan elhelyezkedése minden évszakban magával ragadó. A környék széleskörű sportolási lehetőségeket és aktív kikapcsolódást ígérő programokat kínál azon vendégeink számára, akik a pihenés és feltöltődés mellett a mozgás fontosságát is szem előtt tartják az itt-tartózkodásuk alatt.

Hunguest Hotel Palota Lillafüred - Futás

FUTÁS

Napjainkban a futás, illetve a kocogás egyre népszerűbb mozgásforma, amely főleg praktikusságának köszönhető, mivel komolyabb felszerelést és előkészületet nem igényel. A rendszeres futás és kocogás által nemcsak edzettebbek és kitartóbbak leszünk, de tudományos vizsgálatok szerint boldogabbak is.

Lillafüred mesés környezete ideális helyszín, hogy a pihentető napok alatt se kelljen lemondanunk az egyik kedvenc mozgásformánkról. Ajánlott futási útvonalakat a szállodától indulva túratérképeinken külön feltüntettük, melyekről a recepció mögötti információs sarokban részletes leírás található.
Ízelítőül néhány ötlet:

 • Hámori-tó körül (kb. 3 km) - az ösvény viszonylag keskeny, esős idő esetén nem ajánlott
 • Lillafüredi tanösvény: Palotaszálló – Függőkert - Lillafüredi Libegő (kb. 5 km) - könnyen járható kiépített aszfalt útvonal
 • Szinva tanösvény (kb. 6 km) - hegyi ösvényen, gyakorlott terepfutóknak ajánljuk, akik szeretik a kihívásokat és a szintkülönbségeket

TÚRÁZÁS

A rendszeres mozgás elengedhetetlen az egészséges életmód kialakításához. Igazi felüdülés a hosszú bezártság után kimozdulni a minden évszakban tündöklő, színes bükki természetbe! Nem is gondolnánk, mennyi természeti és kulturális kincset rejt a vadregényes Bükk a csobogó forrásoktól és vízesésektől a rejtett barlangokon át. 

Hunguest Hotel Palota Lillafüred - Túrázás

Legyen szó egy kényelmes, feltöltő sétáról vagy akár egy kalandos erdei túráról, Lillafüred és környéke felejthetetlen élményeket kínál nemcsak a természet szerelmeseinek.
A recepció mögötti információs ponton elérhetőek a legkedveltebb környékbeli túraútvonalakat tartalmazó kiadványok. Tervezzék meg felejthetetlen élményt nyújtó programjukat térképeink és leírásaink segítségével! A túrákhoz nordic walking botok és előzetes egyeztetés szerint, felár ellenében, hideg túracsomagok igényelhetők a recepción!
Ízelítő túráink közül:

 • A vízesés csodájától a Lillafüredi Libegőig – Lillafüredi Tanösvény (4,5 km 2 óra) kezdő túra
 • Szív kör nemcsak szépkorúaknak (3,5 km 1 óra) kezdő túra
 • Túra Lillafüred legszebb kilátóhelyére: Fehérkőre (4 km és 2 óra) haladó túra
 • Lenyűgöző kilátóhelyek és egy őskőkori barlang - Szinva tanösvény (4,5 km és 4 óra) haladó túra
 • A Hámori-tó és a környék számtalan forrása és barlangja (8 km és 3-4 óra) haladó túra

TOLLASLABDA

A Palotaszálló hátsó parkja festői környezetben kínál lehetőséget vendégeinknek tollaslabda mérkőzésre a vízesés magával ragadó csobogásával a háttérben. A 2 pályán való játékhoz felszerelés a recepción kölcsönözhető térítésmentesen.


Hunguest Hotel Palota**** Lillafüred - Lovaglás

LOVAGLÁS

Mi lehetne hangulatosabb, mint egy izgalmas tereplovaglás a Bükk vadregényes lejtőin? Kezdők és haladók számára egyaránt tökéletes helyszínt nyújt a Bükki Lovaspark, mely 10 km-re található szállodánktól Bükkszentkereszt irányába. A szükséges lovas felszerelést a Lovaspark biztosítja a vendégek részére.
Tereplovaglás kínálatuk: séta kör (kezdő 30 perces túra), Bükkszentlászló kör (haladó 2 órás túra) Sebesvíz kör (haladó egynapos túra)


SZABADTÉRI KONDIPARK

Szállodánk közelében több kondipark is található, ha valaki szeretné magát átmozgatni szabadtéren is. Szállodánk közelében kb. 3 km-re található egy erdei kondipark. Autóval a Csanyikvölgyben található vadasparknál lehet parkolni és onnan néhány percet visszasétálni. További helyszínekről bővebb felvilágosítást szállodánk recepcióján talál.


TENISZ

A Palotaszállótól 15 percnyi autózással elérhető több - egy egész évben nyitva tartó fedett - teniszpálya -és egy szezonális, nyitott teniszpálya is - Miskolcon. Mindkét helyszín biztosítja a sportoláshoz szükséges ütő- és labda bérlés lehetőségét, valamint igény esetén szakképzett edzők is segítik a sport szerelmeseit.
A Pünkösdhegyi Szabadidő Központ április végétől várja a tenisz kedvelőit. A központ 4 salakos pályája fedetlen, így az időjárás függvényében a szabadtéri szezonban állnak vendégeink rendelkezésére, előzetes időpontegyeztetés után.
Az Egyetemvárosi Tenisz Klub egész évben várja látogatóit. Az egyetem teniszcentrumában 12 jó minőségű, folyamatosan kezelt salakos teniszpálya található, öltözővel, klubházzal. A téli időszakban 3 pályán lehet játszani fűtött sátor alatt. Foglaláshoz előzetes időpontegyeztetés szükséges.


LILLAFÜREDI SPORT – ÉS KALANDPARK

A több mint kéthektáros parknak lenyűgöző természeti környezet, a Bükk lábainál húzódó Szinva-völgy ad helyet. Az extrém pályarendszereket és különleges attrakciókat kínáló park családos hosszú hétvégék, baráti rendezvények, születésnapok, osztálykirándulások, extrém esküvők, kulturális, sport és gasztronómiai programok, céges rendezvények, csapatépítések számára is kiváló helyszín.

 Hunguest Hotel Palota**** Lillafüred - Kalandpark

Bizonyos attrakciókhoz előzetes időpontegyeztetés szükséges! A park saját parkolóval rendelkezik, mely napidíj ellenében vehető igénybe!

 • Segway-túra – ha unja a gyaloglást, segwayre pattanhat – időpont egyeztetés szükséges
 • Vizi dodzsem
 • Labdás játékok - műfüves pálya, taktikai labdás játékok, futsal aréna és focisuli
 • Magaslati kötélpálya - 5 pályarendszer 3-99 éves korig
 • Tematikus játszótér – egyedi, focis tematikájú gyermekparadicsom
 • Lézercsata — beltéri lézer aréna katonai környezetben
 • Szabaduló szoba – időutazás az 50-es évekbe, az Aranycsapat korába
 • Zipline – élvezetes csúszás a speciális drótkötélpályán
 • Ejtőgép – 10 méteres szabadesés az épület tetejéről
 • Libegő és más attrakciók – hegyi roller és kerékpár a hegytetőről
 • Vendéglátás – ínycsiklandozó finomságokkal a Falatozóban

BOBPÁLYA

Magyarország legizgalmasabb erdei bobpályája Miskolctapolcán a Csónakázó-tó és a Barlangfürdő közvetlen szomszédságában található. Különleges élményt kínál kicsiknek és nagyoknak a mintegy 850 méter hosszú, egész évben üzemelő alpesi bobpálya. Az évszázados fák között sikló bobok a szánkózás élményét adják vissza minden évszakban, ahol mindenki maga választja meg a számára élményt nyújtó sebességet. Különös élményt nyújt esti időszakban a kivilágított pályán lesiklani.


GOKART

Nemcsak a száguldás szerelmeseinek! Tegye próbára képességeit a fedett pályás gokart pályán fantasztikus hangulatban a minden nap nyitva tartó Miskolci Gokart Ring benzines járgányain.
A Gokart Ring Miskolc kb. 16 km-re található Miskolc belvárosában.

Megéri itt foglalni!
Legjobb ár garancia
20% éttermi kedvezmény kupon
Kedvezményes jegyek a környék attrakcióihoz
Azonnali instant átutalásos és bankkártyás fizetés
Csak itt elérhető szobatípusok
Azonnali visszaigazolás
Kiegészítő szolgáltatások és szobai bekészítések