Sportolási lehetőségek - Hotel Palota

Sportoljon mesés környezetben!

A Bükk szépsége és Lillafüred páratlan elhelyezkedése minden évszakban magával ragadó. A környék széleskörű sportolási lehetőségeket és aktív kikapcsolódást ígérő programokat kínál azon vendégeink számára, akik a pihenés és feltöltődés mellett a mozgás fontosságát is szem előtt tartják az itt-tartózkodásuk alatt.

GO-CART

Nem csak adrenalinfüggőknek! Próbálja ki vezetési képességeit egy fedett gokartpályán. A létesítmény minden nap nyitva tart, és fantasztikus hangulatban várja Önt benzinmotoros gokartjaikkal. A Miskolc Go-Cart Ring a városközpontban található, mintegy 16 km-re a szállodától.


Hotel Palota Lillafüred - Futás

FUTÁS

Napjainkban a futás, illetve a kocogás egyre népszerűbb mozgásforma, amely főleg praktikusságának köszönhető, mivel komolyabb felszerelést és előkészületet nem igényel. A rendszeres futás és kocogás által nemcsak edzettebbek és kitartóbbak leszünk, de tudományos vizsgálatok szerint boldogabbak is.

Lillafüred mesés környezete ideális helyszín, hogy a pihentető napok alatt se kelljen lemondanunk az egyik kedvenc mozgásformánkról. Ajánlott futási útvonalakat a szállodától indulva túratérképeinken külön feltüntettük, melyekről a recepció mögötti információs sarokban részletes leírás található.
Ízelítőül néhány ötlet:

  • Hámori-tó körül (kb. 3 km) - az ösvény viszonylag keskeny, esős idő esetén nem ajánlott
  • Lillafüredi tanösvény: Palotaszálló – Függőkert - Lillafüredi Libegő (kb. 5 km) - könnyen járható kiépített aszfalt útvonal
  • Szinva tanösvény (kb. 6 km) - hegyi ösvényen, gyakorlott terepfutóknak ajánljuk, akik szeretik a kihívásokat és a szintkülönbségeket

TÚRÁZÁS

A rendszeres mozgás elengedhetetlen az egészséges életmód kialakításához. Igazi felüdülés a hosszú bezártság után kimozdulni a minden évszakban tündöklő, színes bükki természetbe! Nem is gondolnánk, mennyi természeti és kulturális kincset rejt a vadregényes Bükk a csobogó forrásoktól és vízesésektől a rejtett barlangokon át. 

Hotel Palota Lillafüred - Túrázás

Legyen szó egy kényelmes, feltöltő sétáról vagy akár egy kalandos erdei túráról, Lillafüred és környéke felejthetetlen élményeket kínál nemcsak a természet szerelmeseinek.
A recepció mögötti információs ponton elérhetőek a legkedveltebb környékbeli túraútvonalakat tartalmazó kiadványok. Tervezzék meg felejthetetlen élményt nyújtó programjukat térképeink és leírásaink segítségével! A túrákhoz nordic walking botok és előzetes egyeztetés szerint, felár ellenében, hideg túracsomagok igényelhetők a recepción!
Ízelítő túráink közül:

  • A vízesés csodájától a Lillafüredi Libegőig – Lillafüredi Tanösvény (4,5 km 2 óra) kezdő túra
  • Szív kör nemcsak szépkorúaknak (3,5 km 1 óra) kezdő túra
  • Túra Lillafüred legszebb kilátóhelyére: Fehérkőre (4 km és 2 óra) haladó túra
  • Lenyűgöző kilátóhelyek és egy őskőkori barlang - Szinva tanösvény (4,5 km és 4 óra) haladó túra
  • A Hámori-tó és a környék számtalan forrása és barlangja (8 km és 3-4 óra) haladó túra

Túrázás során ne vigyél el mást, mint az emlékeidet, és ne hagyj magad után mást, csak a lábnyomaidat! Köszönjük!


TOLLASLABDA

A Palotaszálló hátsó parkja festői környezetben kínál lehetőséget vendégeinknek tollaslabda mérkőzésre a vízesés magával ragadó csobogásával a háttérben. A 2 pályán való játékhoz felszerelés a recepción kölcsönözhető térítésmentesen.


SZABADTÉRI KONDIPARK

Szállodánk közelében több kondipark is található, ha valaki szeretné magát átmozgatni szabadtéren is. Szállodánk közelében kb. 3 km-re található egy erdei kondipark. Autóval a Csanyikvölgyben található vadasparknál lehet parkolni és onnan néhány percet visszasétálni. További helyszínekről bővebb felvilágosítást szállodánk recepcióján talál.


TENISZ

A Palotaszállótól 15 percnyi autózással elérhető több - egy egész évben nyitva tartó fedett - teniszpálya -és egy szezonális, nyitott teniszpálya is - Miskolcon. Mindkét helyszín biztosítja a sportoláshoz szükséges ütő- és labda bérlés lehetőségét, valamint igény esetén szakképzett edzők is segítik a sport szerelmeseit.
A Pünkösdhegyi Szabadidő Központ április végétől várja a tenisz kedvelőit. A központ 4 salakos pályája fedetlen, így az időjárás függvényében a szabadtéri szezonban állnak vendégeink rendelkezésére, előzetes időpontegyeztetés után.
Az Egyetemvárosi Tenisz Klub egész évben várja látogatóit. Az egyetem teniszcentrumában 12 jó minőségű, folyamatosan kezelt salakos teniszpálya található, öltözővel, klubházzal. A téli időszakban 3 pályán lehet játszani fűtött sátor alatt. Foglaláshoz előzetes időpontegyeztetés szükséges.


BOBPÁLYA

Magyarország legizgalmasabb erdei bobpályája Miskolctapolcán a Csónakázó-tó és a Barlangfürdő közvetlen szomszédságában található. Különleges élményt kínál kicsiknek és nagyoknak a mintegy 850 méter hosszú, egész évben üzemelő alpesi bobpálya. Az évszázados fák között sikló bobok a szánkózás élményét adják vissza minden évszakban, ahol mindenki maga választja meg a számára élményt nyújtó sebességet. Különös élményt nyújt esti időszakban a kivilágított pályán lesiklani.


Megéri itt foglalni!
Legjobb ár garancia és azonnali visszaigazolás
20% éttermi kedvezmény kupon
Kedvezményes jegyek a környék attrakcióihoz
Azonnali instant átutalásos és bankkártyás fizetés
Csak itt elérhető szobatípusok
Kiegészítő szolgáltatások és szobai bekészítések
Részvételi lehetőség a szálloda saját HŰSÉGPROGRAMJÁBA