Belvárosi üzleti szállodánk - Hotel Palota

Belvárosi üzleti szállodánk

Belvárosi üzleti szállodánk – City HOTEL Miskolc****

A Borsodi megyeszékhely egyik legvonzóbb belvárosi négycsillagos szállodájában helyi ízekkel, specialitásokkal várjuk vendégeinket 39 szobában, 80 kényelmes férőhellyel, kellemes környezetben. A szálloda mind tömegközlekedéssel mind személyautóval egyszerűen megközelíthető. A hotel elhelyezkedése garancia a csendes, zavartalan tartózkodásra a belváros közvetlen szomszédságában.

Látogassanak el hozzánk és tapaszalják meg a hangulatos étkezések helyszínét, a Renomé Café & Bistrot, ahol a bisztró stílus adta szabadság és kreativitás lehetőséget teremt arra, hogy prémium alapanyagok használatával és szemet kényeztető, ízléses tálalással vendégeink élményként tekinthessenek az étkezésre. A nemzetközi és formabontó magyaros étel kínálat egyaránt gasztronómiai élménnyel kecsegtet. Az étterem 50 férőhelyes, melyet tavasztól őszig egy hatvan férőhelyes terasz egészít ki , lehetőséget kínálva ezzel nem csak az a 'la carte étkezések számára, hanem a rendezvények lebonyolítására is. Engedje magát elcsábítani egy fenséges ebédre, vacsorára!

A kiváló megközelíthetőséggel rendelkező - City Hotel Miskolc**** -, családias hangulatú, négycsillagos szálloda épülete egyaránt ideális helyszín céges rendezvények (konferencia, tréning, csapatépítő) és családi események (születésnap, évforduló, esküvő) lebonyolítására is.

Hotelünk kedvező belvárosi fekvése, számtalan, jól variálható rendezvényterme konferenciákra, továbbképzésekre, kiállításokra, családi rendezvényekre, esküvőkre a legjobb választást jelentheti. Technikai megoldásaink, négycsillagos catering szolgáltatásaink, szobáink száma és minősége, valamint jól képzett bankett-személyzetünk vendégeink sikerét segíti. Konferenciák, céges rendezvények szüneteiben kávészüneti bekészítés frissíti fel a résztvevőket, a főétkezésekhez pedig választhatnak tányérszervizes és büféasztalos menüajánlatainkból. Árainkat minden esetben egyedileg alakítjuk ki a rendezvény nagyságától, időpontjától, időtartamától, illetve a további szolgáltatások igénybevételétől függően.

A szállodában található egy egyben 120 fő befogadására alkalmas, szekcionálható, modern technikával felszerelt, klimatizált, természetes fényű rendezvényterem. A termek kiállítások megrendezésére is alkalmasak, berendezésük alakítható.

Technikai felszereltség: fénymásoló, flip-chart, hangosítás mikrofonnal, internet elérhetőség (wifi), 3 db rendezvényteremben poszterállvány, projektor, projektorállvány, vetítővászon.

Speciális elképzeléseit is sikerrel váltjuk valóra, egyedi igényeinek megfelelő ajánlattal szolgálunk. Ajánlatkérés esetén várjuk szíves megkeresésüket a sales@cityhotelmiskolc.hu e-mail címen.

Megéri itt foglalni!
Legjobb ár garancia és azonnali visszaigazolás
20% éttermi kedvezmény kupon
Kedvezményes jegyek a környék attrakcióihoz
Azonnali instant átutalásos és bankkártyás fizetés
Csak itt elérhető szobatípusok
Kiegészítő szolgáltatások és szobai bekészítések
Részvételi lehetőség a szálloda saját HŰSÉGPROGRAMJÁBA