Csapatépítés - Hotel Palota

Csapatépítés felsőfokon

Professzionális csapatépítők és tréningek, testre szabva

Összeráznák a csapatot?
Mi ebben segítünk!

Egyedi csapatépítő programokat, klasszikus készség- és szervezetfejlesztő tréningeket, szabadidő aktív eltöltését célzó programokat kínálunk cégeknek, szervezeteknek, egyesületeknek, baráti társaságoknak. Az időtartama az egyedi igényekhez igazodva néhány órás, de akár a több napos is lehet. 

5 ok, amiért érdemes Lillafüredet választani

  • A Palotaszálló közelében található kalandvölgy Magyarország egyik legszebb természeti környezetében, közel két hektáros, érintetlen természetben található, a Bükki Nemzeti Park területén.
  • Legyen szó pár résztvevőről vagy akár ezerről, az élménypark komplexitásával ideális helyszíne az Önök rendezvényének.
  • Az élmény garantált, változatos kültéri és beltéri attrakciók kínálata egyénre szabható korosztályi megkötés nélkül, a jó hangulatról profi és elkötelezett animátorok gondoskodnak.
  • A rendezvény ezernyi külsős kulturális és természetjáró élménnyel színesíthető, melynek szervezését teljeskörűen vállaljuk.
  • Több napos tréninget szervez? Legyen szó szállásról, konferenciatermekről, gálavacsoráról, borkóstolóról, zenés programról, a Lillafüredi Palotaszálló biztosítja a rendezvény sikerét és egyediségét.

Ha olyan programot keres, ami valóban összerázza a csapatot, növeli a teljesítményt és javítja a kommunikációt, kérje ajánlatunkat!

Kérjen tőlünk ajánlatot

Megtekintem a csapatépítő programokat!

Megéri itt foglalni!
Legjobb ár garancia és azonnali visszaigazolás
20% éttermi kedvezmény kupon
Kedvezményes jegyek a környék attrakcióihoz
Azonnali instant átutalásos és bankkártyás fizetés
Csak itt elérhető szobatípusok
Kiegészítő szolgáltatások és szobai bekészítések
Részvételi lehetőség a szálloda saját HŰSÉGPROGRAMJÁBA