Mátyás étterem - Hunguest Hotel Palota****

Borvacsora

Sándor Zsolt Pincészetével!

Öt fogásos ínyenc ételsor, finom borok és lenyűgöző hangulat a Palotában!

Ez alkalommal a festett ólomüveg ablakaival pompás látványt nyújtó Mátyás étterem várja borvacsorával vendégeit.

Számunkra, az Észak-magyarországi régiónak a Bükki borvidék - bár nem annyira ismert, mint a körülöttünk lévők - igazi kincseket rejt. Sándor Zsolt hisz a borvidék újbóli feltámasztásában, mert régen -mint oly sok minden- ez is működött! Fontos a természet és a környezet egészsége, ezért elsősorban saját termelésű, vegyszermentes, azaz organikus szőlőből készít bort.

Sándor Zsolt hithű borász szavai az ínyenc fogások között igazi titkokat és élményeket rejtenek. Az öt fogásos ételsorunk között a magyar és nemzetközi konyha remekei mellett vegetáriánus és diétás ételek is szerepelnek. 

Programajánlatunk előre egyeztetve, minimum 20 főtől 60 főig foglalható. Az  öt fogásos ételsor hozzá illő borokkal: 8.900.-Ft/fő.

Azoknak ajánljuk, akik 2-3 órás kikapcsolódást, feltöltődést keresnek  munkatársaik számára!

Lépjen velünk kapcsolatba!