Esküvőhelyszín - Hunguest Hotel Palota****

Mondjon igent!

Válassza az igazit

A lillafüredi Hámori-tó partján, festői környezetben van egy kastély, ahol a romantikus álmok valóra válnak. Ahol mosollyal terítik az asztalt, és kedvességgel fűszerezik az ételeket. 

A fővárostól 2 órányi távolságra található Hunguest Hotel Palota****Superior lenyűgöző belső tereivel, romantikus kertjével, tóra néző teraszával, fenséges ételeivel, széles italválasztékával és a barátságos kiszolgálással ideális esküvőhelyszín a különlegesség környezetre vágyó pároknak.

A játszótérrel rendelkező kert idős fái élő díszletet szolgáltatnak a polgári szertartásokhoz, míg a bensőséges, családias hangulatról a vízesés moraja, a festői panoráma, a kandallóban ropogó tűz, a rusztikus fabútorok, és a festett színes ólomablakok gondoskodnak. 

Szállodánkban több helyen is lehetőség van az esküvő lebonyolítására:

Mátyás éttermünket 60, Hunyadi éttermünket 60-tól 120 főig ajánljuk, a kisebb, szűkkörű rendezvényekhez a Nagy Lajos terem a megfelelő választás.

A welcome drinkre a szállodánk teraszain kerülhet sor, valamennyi vendég számára.

Ha a Hunyadi étteremben lesz az esküvő, a rendezvényt szobafoglalással együtt tudjuk biztosítani.

  • 60 fő alatti esküvő esetén szobafoglalás nem szükséges.
  • 60 - 120 főig minimum 25 db szoba / 2 éjszaka foglalásával

 

Őrzött parkolónkban ingyenes a parkolási lehetőség.

A romantikus kertben vagy a Hámori-tóra néző teraszunkon a hivatalos ceremónia megtartására is lehetőség van, anyakönyvvezető vagy szertartásvezető részvételével. Szabadtéri pódiumunk kérésre bővíthető és átalakítható. 

Hogyan varázsoljuk az esküvőt valóban életük nagy napjává?

  • Festői környezettel. A patinás főúri hangulatnál, a díszes külsőségeknél álmodni sem lehet romantikusabbat.
  • Pazar esküvői menüvel. Elhivatott kollégáink többszöri személyes megbeszélés alapján, nagy odafigyeléssel csiszolják tökéletesre az esküvői menüt. Többféle italcsomagból választhat a pár, a kisebbek részére külön gyermekmenüt kínálunk.
  • Örök élményt jelentő programokkal. Romantikus fotózás a csodaszép Függőkertben vagy a morajló vízesés tövében, trendi fotózás a Lillafüredi Libegőnél, extrém fotózás a Lillafüredi kalandparkban. Nosztalgia-utazás pezsgős koccintással a Kisvonaton vagy romantikus csónakázás a Hámori-tavon.

 

Ötleteink felejthetetlen élményt nyújtó nászajándékhoz:

  • Út vadregényes extrákkal. Kalandos, több éjszakás pihenés a Hunguest Hotel Palotában, a felhasználás időpontjáról az ifjú pár dönt.
  • Romantika felsőfokon. Wellness, lazító masszázsok és közös kikapcsolódás egy romantikus nap keretében szállodánkban.
  • Kulináris kényeztetés. A Mátyás éttermünkben, ahol hagyományos kétszemélyes fatálon tálaljuk fel a vacsorát.
  • Kalandtúra aktív pároknak. Segway túra a hely szépségeit felfedezve Lillafüreden és környékén.
  • Több éjszakás kikapcsolódás Szegeden. A Hunguest Hotel Forrás szállodában, a Napfényfürdő Aquapolis Szeged fürdőkomplexum használatával.

Más ajándékot képzelt el? Akár Ön kapja, akár Ön adja, készséggel állunk rendelkezésére személyre szabott élménycsomag összeállításában.

Köszönjük, hogy megtisztelő bennünket bizalmával és szállodánkat választja esküvője helyszínéül!
 

Kérjen ajánlatot tőlünk máris!

Lépjen velünk kapcsolatba!