Esküvők - Hotel Palota

 

Mondjon igent!

Válassza az igazit

 

A lillafüredi Hámori-tó partján, festői környezetben van egy kastély, ahol a romantikus álmok valóra válnak. Ahol mosollyal terítik az asztalt, és kedvességgel fűszerezik az ételeket. 

A fővárostól 2 órányi távolságra található Hotel Palota Lillafüred**** lenyűgöző belső tereivel, romantikus kertjével, tóra néző teraszával, fenséges ételeivel, széles italválasztékával és a barátságos kiszolgálással ideális esküvőhelyszín a különlegesség környezetre vágyó pároknak.

Hogyan varázsoljuk az esküvőjüket valóban életük nagy napjává?

  • A vendégek számához illő különleges rendezvényteremmel. Szállodánkban több helyen is lehetőség van az esküvő lebonyolítására. Kisebb, szűkkörű rendezvényekhez az elegáns Nagy Lajos terem a megfelelő választás, míg Mátyás éttermünk maximális befogadóképessége 60 fő.
  • Festői környezettel. A patinás főúri hangulatnál, a díszes külsőségeknél álmodni sem lehet romantikusabbat. Kezdje a meghitt hangulatú családi eseményt egy üdítő welcome drinkkel, melynek elfogyasztására páratlan helyszín teraszunk, mely mesebeli kilátást biztosít a Hámori-tóra vagy a környező hegyekre.
  • Mesébe illő polgári szertartással. Az Anjou különterem terasza élő díszletet szolgáltat a polgári szertartásokhoz, míg a bensőséges, családias hangulatról a vízesés moraja, a festői panoráma, a rusztikus fabútorok gondoskodnak.
  • Pazar esküvői menüvel. Elhivatott kollégáink többszöri személyes megbeszélés alapján, nagy odafigyeléssel csiszolják tökéletesre az esküvői menüt. Háromféle árfekvésű menünkből és többféle italcsomagból választhat a pár, a kisebbek részére külön gyermekmenüt kínálunk.
  • Örök élményt jelentő programokkal. Romantikus fotózás a csodaszép Függőkertben vagy a morajló vízesés tövében, trendi fotózás a Lillafüredi Libegőnél, extrém fotózás a Lillafüredi kalandparkban. Nosztalgia-utazás pezsgős koccintással a Kisvonaton vagy romantikus csónakázás a Hámori-tavon.
  • Szállóvendégeink részére térítésmentesen biztosítjuk a parkolást szállodánk őrzött parkolójában.

Kérje személyre szabott kedvezményes ajánlatainkat, melyek szezononként, időszakonként és foglaltság függvényében eltérhetnek egymástól.
 

Ötleteink a felejthetetlen élményt nyújtó nászajándékhoz:

  • Út vadregényes extrákkal. Kalandos, több éjszakás pihenés a Hotel Palota Lillafüred**** szállodában, a felhasználás időpontjáról az ifjú pár dönt.
  • Romantika felsőfokon. Wellness, lazító masszázsok és közös kikapcsolódás egy romantikus nap keretében szállodánkban.
  • Kalandtúra aktív pároknak. Segway túra a hely szépségeit felfedezve Lillafüreden és környékén.

Más ajándékot képzelt el?
Akár Ön kapja, akár Ön adja, készséggel állunk rendelkezésére személyre szabott élménycsomag összeállításában.

Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával és szállodánkat választja esküvője helyszínéül!
 

Kérjen ajánlatot tőlünk máris!

Jegyes fotózás a Palotaszállóban

Megéri itt foglalni!
Legjobb ár garancia és azonnali visszaigazolás
20% éttermi kedvezmény kupon
Kedvezményes jegyek a környék attrakcióihoz
Azonnali instant átutalásos és bankkártyás fizetés
Csak itt elérhető szobatípusok
Kiegészítő szolgáltatások és szobai bekészítések
Részvételi lehetőség a szálloda saját HŰSÉGPROGRAMJÁBA