Hunguest Hotel Palota****superior esti fényekben

Fedezze fel

Lillafüred ékkövét

Magyarország harmadik legnagyobb városától, Miskolctól 10 km-re található hazánk egyik legszebb klimatikus üdülőhelye, Lillafüred.

A Hunguest Hotel Palota kastélyszálloda a Bükk-hegység keleti részén, három hegy által körülvett festői völgyben épült, neoreneszánsz stílusban, Lux Kálmán tervei alapján. A Szinva-patak völgyére és a Hámori tóra nyíló kilátást még varázslatosabbá teszi a lillafüredi Palotaszálló közvetlen közelében csobogó Szinva-patak vízesésének moraja.

Ez a meseszép, Mátyás-korabeli vadászkastélyokra emlékeztető szálloda 1930. június 5-én nyitotta meg a kapuit. A lillafüedi Palotaszálló építésekor merült fel az ötlet, hogy az alapozáskor kitermelt kőzetet és földet függőkert kialakítására lehetne hasznosítani.

A közelmúltban felújított teraszokkal, lépcsőkkel összekötött függőkert immár eredeti pompájában csábítja hosszú sétákra a természet, a romantika és a művészetek szerelmeseit, és nem csak a Hunguest Hotel Palota, hanem maga Lillafüred elválaszthatatlan látványelemévé is vált.

A patinás kastélyszálló a mai kor kényelmi és minőségi elvárásainak megfelelő színvonalon várja vendégeit pihenni, feltöltődni és kikapcsolódni tágas, az épülethez alkalmazkodó, patinás hangulatot idéző bútorzattal rendelkező szobáiban és közösségi tereiben.

Megtisztelő számunkra, hogy építészeti megoldásaink és nyújtott szolgáltatásaink minőségével a hungarikumokról szóló törvény alapján nemzeti értéknek minősítették szállodánkat! Legyen Ön is Vendégünk, tapasztalja meg szolgáltatásaink változatosságát és hangulatát személyesen is Lillafüreden!