Gasztronómia - Hotel Palota

Gasztronómia

Kóstoljon bele a főúri életbe
 

Konyhánk hazai, regionális és nemzetközi fogásokkal, szezonális ízekkel biztosít gasztronómiai élményt Vendégeink számára. Két éttermünk és lobby bárunk mellett jó időben megnyitjuk a hatalmas teraszokat is, ahonnan a Hámori tóban és környező hegyekben gyönyörködhetünk a lemenő nap fényében.

A 2 emeleti szint belmagasságú Hunyadi éttermünk a maga különleges belsőépítészeti megoldásaival, fakazettás mennyezetével, oldalfalakat díszítő régi magyar családok címereivel különleges miliőt biztosít a vacsora választékos kínálatához, melyet svédasztalos ellátás keretében biztosítunk vendégeink számára.

Á la carte étkezésre a középkori hangulatú Mátyás éttermünkben van lehetőség ősztől tavaszig, melynek gyönyörű, színes üvegberakásos ablakai a régi Nagy-Magyarország egy- egy nevezetesebb városának jellegzetes építményeit ábrázolják. A nyári időszakban a Hámori-tóra néző grill teraszunk fogadja vendégeit 12.00 - 16.00 óráig.

Csillapítsa szomját patinás lobby bárunkban, mely a földszinten található és naponta 8.00-23.00 óra között várja vendégeit kávékülönlegességekkel, koktélokkal, különleges belga meggy sörrel, finom borokkal, házi limonádéval, gyümölcslevekkel és süteményekkel. Az italozás közben hagyja hogy körülölelje a történelem,  érdemes megcsodálni az 1930-as évekből való fali képeket,  Csapó Heim József által készített kandallót, valamint a lépcsőnél lévő Mátyás és Beatrix vadászatról való visszatérését ábrázoló színes ólomüveg ablakokat.

Kétemeletnyi mélységben található borospincénkben állandó 9-10 fok uralkodik. Mivel egy barlangi kürtő révén közvetlen összeköttetésben van az Anna-barlanggal is, így a pince mennyezetének egy szakaszán gyönyörű mészkő képződményekben gyönyörködhetünk különleges magyar és nemzetközi borok ízlelgetése közben. Barlangi környezetet idéző pincénkben örömmel rendezünk 10-60 fős gyertyafényes borkóstolókat.

Jeles családi eseményekhez (születés- és névnap, eljegyzés, keresztelő, ballagás, diplomaosztó), zártkörű céges fogadásokhoz, megbeszélésekhez ajánljunk elegáns Nagy Lajos termünket, mely angol tapétával borított falaival és Cluny kandallónak nevezett mestermunkájával különleges ünnepi hangulatot varázsol a résztvevők számára egy pazar ebéddel, vacsorával.

Minden vasárnap Sunday brunch ebédünkön bőséges kínálattal (2-3 féle leves, 4-5 féle főétel, valamint a saláták mellett desszertek és friss szezonális gyümölcsök) és hangulatos élőzenével várjuk az ínyenceket személyenként csupán 4.290 Ft-os áron.


DRESS CODE
Szállodánk különböző területein, eseménytől függően, alkalomhoz illő öltözetben szíveskedjen megjelenni.
Kérjük az étteremben, lobbyban és a wellness részlegen szíveskedjenek mellőzni a hangos mobilkommunikációs eszközök (telefon, tablet) használatát, vagy szükség esetén fejhallgatóval használni azokat, a többi vendég nyugalma érdekében.


Megéri itt foglalni!

20% éttermi kedvezmény kupon

KEDVEZMÉNYES BELÉPŐJEGYEK A KÖRNYÉK ATTRAKCIÓIHOZ

Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Csak itt elérhető szobatípusok
Kiegészítő szolgáltatások és szobai bekészítések