Gasztronómia - Hotel Palota

Gasztronómia

Kóstoljon bele a főúri életbe
 

Konyhánk hazai, regionális és nemzetközi fogásokkal, szezonális ízekkel biztosít gasztronómiai élményt Vendégeink számára. Két éttermünk és lobby bárunk mellett jó időben megnyitjuk a hatalmas teraszokat is, ahonnan a Hámori-tóban és környező hegyekben gyönyörködhetünk a lemenő nap fényében.

A 2 emeleti szint belmagasságú Hunyadi éttermünk a maga különleges belsőépítészeti megoldásaival, fakazettás mennyezetével, oldalfalakat díszítő régi magyar családok címereivel különleges miliőt biztosít a vacsora választékos kínálatához, melyet svédasztalos ellátás keretében biztosítunk vendégeink számára.

Á la carte étkezésre a középkori hangulatú Mátyás éttermünkben van lehetőség ősztől tavaszig, melynek gyönyörű, színes, üvegberakásos ablakai a régi Nagy-Magyarország egy-egy nevezetesebb városának jellegzetes építményeit ábrázolják. A nyári időszakban a Hámori-tóra néző grill teraszunk fogadja vendégeit 12.00 - 16.00 óráig.

ÉTLAP

Csillapítsa szomját patinás lobby bárunkban, mely a földszinten található és naponta 8.00-23.00 óra között várja vendégeit kávékülönlegességekkel, koktélokkal, különleges belga meggy sörrel, finom borokkal, házi limonádéval, gyümölcslevekkel és süteményekkel. Az italozás közben hagyja, hogy körülölelje a történelem,  érdemes megcsodálni az 1930-as évekből való fali képeket,  Csapó Heim József által készített kandallót, valamint a lépcsőnél lévő Mátyás és Beatrix vadászatról való visszatérését ábrázoló színes ólomüveg ablakokat.

Kétemeletnyi mélységben található borospincénkben állandó 9-10 fok uralkodik. Mivel egy barlangi kürtő révén közvetlen összeköttetésben van az Anna-barlanggal is, így a pince mennyezetének egy szakaszán gyönyörű mészkőképződményekben gyönyörködhetünk, különleges magyar és nemzetközi borok ízlelgetése közben. Barlangi környezetet idéző pincénkben örömmel rendezünk 10-60 fős gyertyafényes borkóstolókat.

Jeles családi eseményekhez (születés- és névnap, eljegyzés, keresztelő, ballagás, diplomaosztó), zártkörű céges fogadásokhoz, megbeszélésekhez ajánljunk elegáns Nagy Lajos termünket, mely angol tapétával borított falaival és Cluny kandallónak nevezett mestermunkájával különleges ünnepi hangulatot varázsol a résztvevők számára egy pazar ebéddel, vacsorával. Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a szálloda területére külső helyszínről kizárólag HACCP igazolással van lehetőség torta behozatalára, ennek hiányában a torta tárolására és felszolgálására nincs lehetőségünk. Köszönjük megértésüket!

Minden vasárnap Sunday brunch ebédünkön bőséges kínálattal (2-3 féle leves, 4-5 féle főétel, valamint a saláták mellett desszertek és friss szezonális gyümölcsök) és hangulatos élőzenével várjuk az ínyenceket, személyenként csupán 7.190 Ft-os áron. A Sunday Brunch étkezések során a közvetlen foglalással igényelhető 20% éttermi kupon felhasználása nem lehetséges.


DRESS CODE
Szállodánk különböző területein, eseménytől függően, alkalomhoz illő öltözetben szíveskedjen megjelenni.
Kérjük az étteremben, lobbyban és a wellness részlegen szíveskedjenek mellőzni a hangos mobilkommunikációs eszközök (telefon, tablet) használatát, vagy szükség esetén fejhallgatóval használni azokat, a többi vendég nyugalma érdekében.


Megéri itt foglalni!
Legjobb ár garancia és azonnali visszaigazolás
20% éttermi kedvezmény kupon
Kedvezményes jegyek a környék attrakcióihoz
Azonnali instant átutalásos és bankkártyás fizetés
Csak itt elérhető szobatípusok
Kiegészítő szolgáltatások és szobai bekészítések
Részvételi lehetőség a szálloda saját HŰSÉGPROGRAMJÁBA