De Luxe lakosztály - Hunguest Hotel Palota****

Szobáink

Kastélyszállónk 133 db kényelmes szobával várja vendégeit. Élvezze, hogy az otthonosság, a kényelem és a nosztalgikus, egyedi, múltidéző belsőépítészeti megoldások magával ragadják. 

Az 1930-as évekbeli kialakításnak köszönhetően minden szobánk más és más, eltérő alaprajzok és szobatípusok teszik változatossá szobakínálatunkat. Lakosztályainkon és kétágyas szobáinkon kívül tetőtéri valamint junior – alapterületében kisebb – szobák is rendelkezésre állnak. Különleges romantikus élményeket kereső vendégeinknek ajánljunk toronyszobáinkat, melyek zegzugos csigalépcsőn keresztül megközelíthetők és a toronyból páratlan látványt biztosítanak vendégeink számára. 

16 db szobában pótágyak elhelyezésére is van lehetőség. Koronázza meg pihenését, felár ellenében tóra néző szobák és lakosztályok is foglalhatók. Mozgássérült vendégeink számára akadálymentesített szoba, a családok számára pedig egybenyitható kétágyas szobák állnak rendelkezésre.

Kisebb baráti társaságok, nagyobb családok figyelmébe ajánljuk negyedik emeleti privát folyosóval rendelkező szobáinkat (3. emeletig lifttel, majd lépcsőn megközelíthetők) melyek klilmatizáltak.