ÚJ Törzsvendégprogram - Hotel Palota

Palota Royal Club Törzsvendég-program

Sok éves együttműködést követően 2023.03.31-én megszűnt franchise megállapodásunk a Hunguest Hotels Zrt-vel, így ezt követően szállodánk most már teljesen önállóan várja új és visszatérő vendégeit a mesés Lillafüreden.

Számunkra vendégeink hűsége és lojalitása kiemelten fontos, ezért kollegáinkkal együtt minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy vendégeink otthonosan érezzék magukat és lillafüredi élményekkel gazdagodva térjenek haza a mindennapok világába.

A program a szálloda visszatérő, egyénileg, direktben (weboldalunk foglalási rendszerén keresztül) foglaló vendégei részére készült. (Egyéni vendégnek minősül a vendég, amennyiben foglalását közvetlenül a szállodában teszi meg, közvetítő igénybevétele nélkül. Közvetítőnek számít: bármilyen szállásközvetítő és szállásfoglaló rendszer vagy iroda, együttműködő vállalatok, corporate partnerek, Magyar Szálloda Szövetség.)

Célja vendégeink hűségének jutalmazása, részükre az eltöltött szobaéjszaka vagy költés alapján kedvezmények, illetve többletszolgáltatások nyújtása.

A Palota hűségprogram egy online felület, mely felhasználóbarát, telefonon és számítógépen egyaránt könnyen elérhető felület. Az online loyalty felületen nyomon követhető a törzsvendégek tevékenysége (foglalás, ajánlatkérés, jóváírás vagy pontfelhasználás). A program a beállított paraméterek alapján aktiválja a törzsvendég szinthez tartozó kedvezményt, jóváírja a hűségpontokat, illetve a foglalás során lehetőséget kínál azok beváltására.


Hogyan válhat Törzsvendéggé?

A Hotel Palota Lillafüred**** törzsvendégprogramjához regisztrálni szükséges személyes adatai megadásával. A szállodai tartózkodások számát a szállodai szállásfoglaló rendszer – www.hotelpalota.hu oldalon keresztüli foglalások esetén- a regisztrációt követően automatikusan rögzíti.

A törzsvendégeknek a kedvezmények és feltételek érvényesítéséhez fontos, hogy az ajánlatkérését vagy a szobafoglalását a saját felhasználói fiókjába bejelentkezve kezdje meg.

 Törzsvendég csak természetes személy lehet.

Miért jó Vendégeinknek?

Vendégeink 2023. április 1-től megtett közvetlen foglalásait a törzsvendégprogramba beleszámítjuk, így ezen foglalásokkal járó előnyök is jóváírásra kerülnek a regisztrációt követően a személyes profilban.

Vendégeink a regisztráció után már az első foglalástól kedvezményesen foglalhatnak szállodánkba, csupán az online profiljukba szükséges a bejelentkezés.

Az online személyes profilban könnyedén nyomon követhetőek a szállodánkba tett ajánlatkérések, foglalások, törzsvendég szintek és szintlépések feltételei.

Kizárólag törzsvendégeinknek elérhető egyedi akciók és kedvezményes ajánlatok.

Kell-e bármilyen díjat fizetni?

Nem, a törzsvendégprogramunk tagsága ingyenes.

Ha már törzsvendégünk, kérjük jelentkezzen be személyes profiljába!

Ha még nem tag, regisztráljon pár perc alatt!

Megéri itt foglalni!
Legjobb ár garancia és azonnali visszaigazolás
20% éttermi kedvezmény kupon
Kedvezményes jegyek a környék attrakcióihoz
Azonnali instant átutalásos és bankkártyás fizetés
Csak itt elérhető szobatípusok
Kiegészítő szolgáltatások és szobai bekészítések
Részvételi lehetőség a szálloda saját HŰSÉGPROGRAMJÁBA