Törzsvendég program - Hotel Palota

Törzsvendég program

Megbecsüljük visszatérő vendégeink hűségét és a főúri kényeztetés mellé akár 65%-os kedvezményt is adunk számukra.

Csatlakozzon Ön is Törzskártya Programunkhoz!


Gyűjtse a pontokat foglaláskor

Egyéni Törzskártya tulajdonosa lehet minden Vendégünk, aki személyesen kitölti a jelentkezési lapot valamelyik Hunguest szállodában, vagy e-mailben elküldi jelentkezését a HUNGUEST HOTELS Törzsvendég Centrumnak.

Váltsa be pontjait szolgáltatásainkra

Ön dönt, mire használja a pontjait szállodánkban. Jó tudni, hogy a pontgyűjtés, a pontbeváltás és a kedvezmények igénybevétele csak a hotel saját szolgáltatásaira lehetséges.

A közvetített szolgáltatások, idegenforgalmi adó nem képez pontszámítási alapot. A kártyán összegyűjtött pontok a legközelebbi közvetlen szállodai megrendelés és igénybevétel esetén felhasználhatók a pontoknak megfelelő forint engedményként (maximum a számla szerinti összeg 50%-áig), azaz 1 forint 1 pontnak felel meg (Amennyiben euroban történik a fizetés, 1 euro 350 pontnak felel meg). A pontok forint engedményként való felhasználásakor a számla-összeg 50%-a erejéig használhatók fel. Az egyéb fizetőeszközzel kiegyenlített 50% számlaösszeg 10%-ának megfelelő pontot írunk jóvá a kártyára.

Felhívjuk kedves figyelmét, hogy SZÉP kártya és HUNGUEST Hotels Törzskártya egyidejű használata esetén a törzskártya pontokat jóváírni/felhasználni csak abban az esetben lehet, ha a két kártya tulajdonosa ugyanazon személy. Amennyiben e feltétel nem teljesül, a SZÉP kártya birtokosa részére ajánljuk új HUNGUEST Hotels törzskártya kérését vagy a SZÉP kártyához társkártya igénylését.

Amennyiben előlegfizetési kedvezménnyel foglal, törzskártya pontjait előlegfizetésre sajnos nem tudja felhasználni, azonban a pontokat az így fizetett összeg után is jóvá tudjuk írni tartózkodásakor a helyszínen, valamint az igénybe vett extra szolgáltatások kiegyenlítésére a pontok felhasználhatók. Kérjük, ehhez az előlegként befizetett összegről a törzskártyához kapcsolódó adatokkal (név és lakcím) kérje számláját.

Hogyan rendelhet Egyéni Törzskártyát?

Kártyatulajdonos lehet minden kedves vendégünk, aki:

  • kitölti a szállodánkban a jelentkezési lapot vagy
  • a Hunguest Hotels honlapján megtalálható jelentkezési lapot elküldi a a HUNGUEST HOTELS Törzsvendég Centrumnak

Amennyiben a szállodában való tartózkodása során rendeli meg Egyéni Törzskártyáját, úgy már az adott tartózkodásra vonatkozó pontjóváírást is igényelheti. Ez esetben a szállodai számláját is csatolja a Jelentkezési Laphoz. A törzskártyát kizárólag közvetlen foglalások alkalmával van lehetőség használni.

Hogyan lehet VIP Törzskártya tulajdonos és kaphat még több kedvezményt?

A Törzskártya pontok folyamatos felhasználásán kívül százalékos engedményt biztosító kedvezménycsomaghoz is juthat, ami szinte aranyat ér majd.

  • A VIP Executive Kártya 20%-os kedvezményt biztosít a szállodák által nyújtott saját szolgáltatások után. Igénylésének feltétele 100 000 pont összegyűjtése, megtartásához évi 50 000 pont elérése szükséges.
     
  • A VIP Aranykártya 40%-os kedvezményt biztosít a szállás árából, 20% kedvezményt az összes egyéb, a szálloda által nyújtott saját szolgáltatásból. Igényléséhez 300 000 pontot kell gyűjteni, megtartásához évi 120 000 pont elérése szükséges.
     
  • A VIP Gyémántkártya 65%-os kedvezményt biztosít a szállás árából, valamint 50%-ot az összes egyéb szállodai saját szolgáltatásból. Igényléséhez 800 000 pontot kell gyűjteni, megtartásához évi 400 000 pont elérése szükséges.

A törzsvendégeknek járó kedvezményeket egyidejűleg legfeljebb két szoba vagy egy apartman foglalásakor veheti igénybe. 

Vendéglátással, rendezvényekkel kapcsolatos és egyéb saját szolgáltatás esetében 10 fő erejéig biztosítjuk a kedvezményeket.

Legyen Ön is visszatérő vendégünk és élvezze a törzsvendég program előnyeit!

Megéri itt foglalni!
Legjobb ár garancia
20% éttermi kedvezmény kupon
Kedvezményes jegyek a környék attrakcióihoz
Azonnali instant átutalásos és bankkártyás fizetés
Csak itt elérhető szobatípusok
Azonnali visszaigazolás
Kiegészítő szolgáltatások és szobai bekészítések