Wellness - Hotel Palota

Kényeztesse magát

Wellness részlegünkben

A Hunguest Hotel Palota wellness- és fürdőrészlege 10 m-es feszített víztükrű medencével, száraz és nedves szaunával (gőzfürdő), különálló gyermekmedencével, a beltéri merülő- és taposómedencével, kondicionáló teremmel biztosít lazítást és felfrissülést vendégeink részére.

A medencetérben található csendes wellness részleg az élményelemekkel gazdagított medence mellett finnszaunával, szabadtéri merülőmedencével, légúti megbetegedések kezelésére alkalmas sókamrával garantálja a feltöltődés élményét. A medence partján törökfürdős hangulatú, fűtött pihenőfelületeken lazíthatunk a vizes élmények után. A medencetér megvilágítását a mennyezeten található 3 kupolán keresztül beáramló természetes fény biztosítja.

A wellness részleg igénybevételére külsős vendégek számára jelenlegi helyzetben nincs lehetőség.


Csendes wellness


A csendes wellness 07.00-09.00 között, valamint 19.00-21.00 között 14 éven felüli vendégeink kikapcsolódását szolgálja. A 9.00-19.00 óra közötti időszakban gyermekkorú vendégeinket is sok szeretettel várjuk egy pihentető fürdőzésre.

Szépségszalon
 

Gyakorlott fodrászunk segítségével szánjon egy kis időt szépülésére, hogy gyönyörű frizurával nyerje vissza magabiztosságát és csáberejét. 

Fitneszterem


Tesztelje fizikai erőnlétét! A wellness szinten található fitnesztermünk kondigépekkel várja sportos, aktív kikapcsolódást kereső vendégeinket.


Masszázsok, testkezelések

Koronázzák meg lillafüredi pihenésüket egy igazi masszázs élménnyel! Legyen szó 20 perces testrész vagy 45 perces teljes testmasszázsról vagy egy igazi luxus koktél kényeztetésről, a felfrissülés garantált wellness részlegünkön! Előzetes időpont foglalás szükséges!

20 perces szegmentált masszázsok

Ha csak a nyaka vagy a lába fáj, akkor próbálja ki fókuszált rövidebb masszázsainkat.

45 perces teljes testmasszázsok

Semmi sem oldja jobban a stresszt, mint egy kényeztető teljes testmasszázs.

60 perces prémium testkezelések

Wellness kezelések testpakolással és testmasszázzsal kombinálva emlékezetes pillanatokat nyújtanak!


Ha valami igazán különlegesre vágyik, próbálja ki Prémium Masszázsainkat és keresse különleges Szezonális Testkezeléseinket!

Előzetes időpont foglalását, kérjük egyeztesse a recepciónkkal!
A kedvezmények és kuponok a prémium testkezelésekre nem érvényesek.


Megéri itt foglalni!

20% éttermi kedvezmény kupon

KEDVEZMÉNYES BELÉPŐJEGYEK A KÖRNYÉK ATTRAKCIÓIHOZ

Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Csak itt elérhető szobatípusok
Kiegészítő szolgáltatások és szobai bekészítések