45 perces teljes testmasszázsok - Hotel Palota

45 perces teljes testmasszázsok

Felfrissülne? Igazi relaxációra vágyna?
Semmi sem oldja jobban a stresszt, mint egy kényeztető teljes testmasszázs kellemes, halk zene mellett.

Választható 45 perces teljes testmasszázsok (5.900,- Ft):

Relaxáló teljes testmasszázs

Gyengéd, lassú mozdulatokkal végzett masszázsfajta, mely hozzájárul a testi és lelki harmónia kialakulásához. A masszázs során izmaink, idegrendszerünk megnyugszik és testünk újjászületik.

Méregtelenítő teljes testmasszázs

A masszázs során testben felgyülemlett méreganyagok kiürülnek. A masszírozott területen vérbőség alakul ki, több tápanyagot kap, a káros anyagok így gyorsabban távoznak.

Stresszoldó masszázs

Nyerje vissza a fizikai és testi-lelki egyensúlyát! A masszázs enyhíti a stressz hatásait és a krónikus fájdalmakat, fokozza az izmok teljesítő képességét, jobb alvást biztosít. Az alkalmazott fogások nyugtatják az idegrendszert.

Frissítő testmasszázs

A svéd masszázs technikáját alkalmazva frissítjük, regeneráljuk a testet, ellazítjuk a fájdalmas, feszülő izmokat, ínakat, ízületeket. A vendég igénye szerint krémet vagy olajat használunk. A népszerű masszázs hatásai: ellazítja az izmokat, fokozza az anyagcserét, élénkíti a vérkeringést, frissít, kondicionál, oldja a stresszt, csökkenti a fájdalmakat.

Fáradtságűző gyógyolajos masszázs

Aktiválja a paraszimpatikus idegrendszert, ezzel ellensúlyozva a test stresszre adott negatív válaszreakcióit, feloldja az izmok akaratlan feszülését, lehetővé teszi a normális szívritmus, vérnyomás, keringés helyreállását.

Mézes masszázs

A mézzel vitamint és ásványi anyagokat juttatunk a bőrbe, a salakanyagokat a méz kiszívja és magába gyűjti, így testünk fellélegezhet.

Megéri itt foglalni!
Legjobb ár garancia
20% éttermi kedvezmény kupon
Kedvezményes jegyek a környék attrakcióihoz
Azonnali instant átutalásos és bankkártyás fizetés
Csak itt elérhető szobatípusok
Azonnali visszaigazolás
Kiegészítő szolgáltatások és szobai bekészítések