COVID Kisokos - Hotel Palota

KÖZLEMÉNY A KORONAVÍRUSSAL KAPCSOLATOS HELYZETRE

Kedves Vendégeink!

Mivel egy szálloda működését nagyon nehéz hétről – hétre megváltoztatni, felülírni és újratervezni, ezért a jelenlegi kormányzati bejelentés figyelembe vételével a nyitás napját mi 2021. április 2-re tervezzük.

Nagyon reméljük, hogy a tavasz közeledtével a húsvéti ünnepek meghozzák a várva várt nyitási dátumot és végre igazi hivatásunkat gyakorolhatjuk, szívvel- lélekkel teljesítve vendégeink kéréseit, kívánságait. Hónapok óta csinosítjuk a szállodát, fejlesztjük jövőbeli szolgáltatásainkat és tervezzük az újranyitási programokat, hogy a várva-várt visszatérés igazán mesebeli legyen Lillafüredre.

A következő napokban kollégáink felveszik azokkal a Vendégeinkkel a kapcsolatot, akiknek erre az időszakra van foglalása, és egyeztetni tudnak arról, hogy foglalásaikat későbbi időpontra át tudják-e tenni, a lemondási feltételektől függetlenül a már befizetett előlegek visszafizetésre kerülnek, bár bízunk abban, hogy a törlés helyett számos vendégünk dönt majd meglévő foglalásaik későbbi időpontra történő módosítása mellett.

Töretlen hittel és elhivatottsággal igyekszünk dolgozni, fejlődni és tervezni a jövőt Önökért, illetve a minőségi és biztonságos vendégélmény érdekében.

Megértésüket és szíves együttműködésüket előre is nagyon köszönjük és jó egészséget, kitartást kívánunk mindenkinek!

Együtt, egymásért 2021-ben is!

Üdvözlettel,
a Hunguest Hotel Palota Csapata


Hogyan tehetünk közösen annak érdekében, hogy kellő biztonsággal alkalmazzuk a szociális távolságtartás új szabályait, mégis megőrizzük a megfelelő színvonalú szolgáltatást és a pihenés élményét?

Ezúton szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy a Magyarország kormánya által kiadott Kormányrendelet szerint 2020. november 2-től valamennyi vendéglátó egységben is kötelező a maszk viselése, kivéve az asztalnál történő étel- és ital elfogyasztásának időtartamát. A Wellness részleg teljes területén is életbe lép a maszkviselési kötelezettség, ami alól kivételt képez a medencében való tartózkodás, a szauna használatának és a wellness kezelések igénybevételének intervalluma. 

A hatodik életévét be nem töltött kiskorú kivételével mindenki köteles a szabályokat betartani. Az érvényben lévő előírások értelmében a szálloda rendelkezhet úgy, hogy az első mulasztásnál csak figyelmezteti a vendéget, a másodiknál már jogában áll kártérítés és visszafizetési kötelezettség nélkül egyoldalúan és azonnali hatállyal felmondani a szerződést.

Fő prioritásként szállodánk, a Hunguest Hotel Palota a koronavírus-helyzetben is kiemelt figyelmet szentel a tisztaságnak. Speciális higiéniai és megelőző óvintézkedéseket alkalmazunk, így biztosítva Vendégeink biztonságát és zavartalan pihenését.

A koronavírus terjedésének megelőzése érdekében az alábbiak szerint járunk el: 

 • A zsúfoltság elkerülése érdekében két idősávban bonyolítjuk a főétkezéseket és a wellness részlegen létszámkorlátozásokat vezettünk be.

 • Az ajánlott biztonságos távolság figyelembevételével tágasabb elhelyezést biztosítunk az éttermekben, wellness helyiségekben és közösségi terekben.

 • Ajánljuk figyelmükbe a Lobby bárból nyíló kerti teraszunkat, ahol szép idő esetén, harapnivalóan friss levegőn egy finom kávé vagy forró ital társaságában gyönyörködhetünk a bükki erdő szépségében.

 • Éttermeinkbe való belépés előtt kérjük vendégeinket, hogy fertőtlenítsék kezüket, valamint kövessék a meghatározott haladási irányt a büféasztalról történő válogatás közben. Az étteremben több helyszínre kihelyeztünk fertőtlenítőket, melynek kérnénk gyakori használatát a büféasztal környezetében. Az étkezések szünetében fertőtlenítő takarítást végzünk. Az étteremben kérnénk a maszk használatát, mely csak az étel- és italfogyasztás idejére vehető le.

 • Kérjük, használják érintésmentes ét- és itallapjainkat valamennyi vendéglátó egységünkben!

 • A közösségi terekben fertőtlenítő állomásokat helyeztünk ki, a közösségi mosdókban pedig fertőtlenítő szappant biztosítunk a rendszeres kézmosásokhoz.

 • A wellness részlegen továbbra is nagy figyelmet fordítunk az emelt takarítási és higiéniai protokollra, ezért 12.00 - 12.30 és 17.00 - 17.30 óra között fertőtlenítő takarítási szünetet tartunk. Kérjük szíves együttműködésüket a wellness térben kihelyezett ajánlások betartásában.

 • Wellness részlegünkben szakmai ajánlások alapján a medencék tisztításához megfelelő klórmennyiséget alkalmazzuk. Szállodánk wellness részlegének (medencék, szaunák) igénybevétele előtt kötelező a zuhany használata! 

 • Dolgozóink fokozott odafigyelést fordítanak a személyes higiénia betartására, különös tekintettel a gyakori kézmosásra, kézfertőtlenítésre. Kollegáink részletes tájékoztatást kaptak a vírussal kapcsolatos tudnivalókról, teendőkről, koronavírus megbetegedés gyanúja esetén a szükséges tennivalókról. A szóban forgó higiéniai előírásokat a szálloda egységvezetői rendszeresen ellenőrzik. Kollégáink csak egészségesen jöhetnek dolgozni, bármiféle betegség gyanúja esetén otthon kell maradniuk. A szállodai munkavégzés során az alkalmazottak számára a maszk viselése előírás.

 • Vendégeink számára a recepciós pultban elérhető: virucid fertőtlenítő, orvosi arcmaszk, eldobható kesztyű.

 • Gondosan ügyelünk szállodánk tisztaságára, naponta többször fertőtlenítünk és szigorított takarítási protokollt alkalmazunk.

 • Könnyítettünk a lemondás feltételein és rugalmasan kezeljük az átfoglalás lehetőségét.

Amiben számítunk az Önök együttműködésére is:

 • Kérnénk, hogy a szállodát kizárólag akkor keressék fel, ha egészségesnek érzik magukat és az Önnel egy háztartásban élők sem betegek.

 • Bővítettük parkolónk kapacitását, így javasoljuk, hogy tömegközlekedés helyett saját személygépkocsival érkezzenek.

 • Ajánljuk figyelmükbe online check-in szolgáltatásunkat, adják meg a bejelentkezéshez szükséges adatokat kényelmesen már otthonról, csökkentve ezzel a várakozást

 • A közösségi terekben kérjük, használják a fertőtlenítő állomásokat, illetve javasoljuk a maszk használatát és előírt távolságtartást.

 • Kérjük vendégeinket, hogy a liftekben csak családtaggal vagy közvetlen szobatársukkal együtt szíveskedjenek utazni.

 • Kérnénk szíves közreműködésüket a fertőzéssel kapcsolatos nyilatkozat kitöltésében a szállodába való megérkezés pillanatában.

Annak érdekében, hogy az élet a lehető legrövidebb időn belül visszatérhessen a megszokott kerékvágásba, fontos, hogy figyeljünk egymásra, valamint a fentiekben részletezett intézkedések betartására, melyben tisztelettel kérnénk együttműködésüket!

Vigyázzunk magunkra és egymásra!

A HUNGUEST HOTEL PALOTA CSAPATA

SZOBASZERVÍZ


REGGELINem szeretne lemaradni aktuális ajánlatainkról és legfrissebb híreinkről? Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha szeretne még több érdekességet megtudni történetünkről, vigyék el otthonukba Lillafüred egy kis történelmi darabkáját!

Már elérhető a KÉPESLAPOK A PALOTÁBÓL - 90 éves időutazás Lillafüreden, a Palotaszálló 75 éves történetét bemutató könyv, valamint az izgalmas krimi kötet lillafüredi vonatkozással!

Megéri itt foglalni!

20% éttermi kedvezmény kupon

KEDVEZMÉNYES BELÉPŐJEGYEK A KÖRNYÉK ATTRAKCIÓIHOZ

Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Csak itt elérhető szobatípusok
Kiegészítő szolgáltatások és szobai bekészítések