Szállodánk házirendje - Hotel Palota

Szállodánk házirendje

Check- in, Check- out információk
A szobákat érkezési napon 14.00 órától biztosítjuk. Távozási napon a szobát 10.00 óráig kérjük elhagyni. Szállodánkban lehetőség van korai érkezés és késői távozás igénylésére. Amennyiben a szoba elhagyása 10.00 után történik, a 10.000 Ft szobahosszabbítási díj automatikusan a szobához terhelődik. A szobahosszabbítás szabad kapacitás esetén vehető igénybe. Kérjük, hogy a részletekről érdeklődjön a Recepción!

 • Korai érkezés: 10.00-14.00 óráig - felár: 10.000 Ft/szoba
 • Késői távozás: 10.00-14.00 óráig - felár: 10.000 Ft/szoba
 • 14.00-óra utáni felár: teljes szobaár fizetendő

Kulcskártya
Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy a kijelentkezéskor le nem adott kulcskártya 2000 forintos árát a szobaszámlához terheljük.

Külsős látogatók
A szállodai szobákban csak a portán regisztrált vendégek tartózkodhatnak. Kérjük, a látogatókat a szálloda halljában, illetve az étteremben szíveskedjenek fogadni!

Biztonság
Biztonságos megoldást kínál értéktárgyaik elhelyezésére a szekrényben található széf, melynek használata ingyenes. A szobákban hagyott értéktárgyakért, készpénzért a szálloda nem vállal felelősséget. Központi széfünk a Recepción található, melynek díjmentes használatát biztosítjuk vendégeink számára.

Étkezés
Szállodánkban több étterem üzemel szezontól függően:

 • Mátyás étterem ősztől tavaszig: a -1 szinten található
  • Nyitva tartás: hétfő – szombat: 12.00 – 16.00
    
 • Palota Grillterasz tavasztól őszig:
  • Nyitva tartás: hétfő – szombat: 12.00 – 16.00
    
 • Hunyadi étterem:
  • Reggeli: hétfő-vasárnap: 7.00-10.00
  • Vasárnapi Sunday Brunch: 12.30 – 16.00
  • Vacsora: 17.30-21.00

Éttermünk légkondicionált és nem-dohányzó. Az étterembe kisállatok behozatalára higiéniai okok miatt nincs lehetőség. Szállodánkban 18 év alattiakat szeszes itallal nem szolgálunk ki. Éttermi szolgáltatásainkról bővebb felvilágosítás az étteremben vagy a Recepción kérhető a 71130, vagy 71101-es melléken. Kérjük Kedves Vendégeinket, hogy a kiválasztott/megrendelt ételeket az étteremben fogyasszák el. Amennyiben az elfogyasztott ételeken felül szeretnének ételt kivinni az étteremből, arra külön térítés ellenében van lehetőségük. Vendégeink számára lehetőség van külön hidegcsomag rendelésére kiránduláshoz, vagy korai check out esetén. Kérjük, hogy hidegcsomag igényét legkésőbb előző nap 20.00 óráig a Recepción jelezni szíveskedjen.

Szállodánkban laktózmentes, gluténmentes és vegetáriánus étkezési lehetőséget tudunk biztosítani. Kérjük Vendégeinket, hogy speciális étkezési igényüket recepciós kollégáinknak jelezzék!

A Lobby bár 08.00-23.00 óráig tart nyitva, ahol koktélokkal, tea- és kávékülönlegességekkel, üdítőkkel, csapolt sörrel várjuk kedves vendégeinket.

Éttermeinkbevaló belépés előtt kérjük vendégeinket, hogy fertőtlenítsék kezüket, valamint kövessék a meghatározott haladási irányt a büféasztalról történő válogatás közben. Az étteremben több helyszínre kihelyeztünk fertőtlenítőket, melynek kérnénk gyakori használatát a büféasztal környezetében. A félpanziós étkezések alkalmával mind a reggeli, mind a vacsora két idősávban történik. Az étkezések szünetében fertőtlenítő takarítást végzünk.

Dress code
Kérjük, hogy a főétkezések alkalmával megfelelő öltözékben (utcai ruházatban és zárt cipőben) szíveskedjenek megjelenni.

Minibár
A szállodai szobákban található minibárból történő fogyasztás térítés ellenében vehető igénybe. Kollégáink a fogyasztást naponta ellenőrzik és jelzik a Recepció felé. Vendégeink kérésére további minibár termékek bekészítésére van lehetőség. A minibár hűtő külsős termékek tárolására nem használható.

Tűzvédelem
Tűzbiztonsági okokból a szoba elhagyásakor kérjük, hogy az elektromos készülékeket mindig kapcsolják ki. Vészhelyzet esetén hívja a Recepciót! Tűzriadó esetén kérjük, hogy azonnal hagyja el az épületet, a menekülési útvonalat a szobaajtóra kifüggesztve találja. Tűz esetén a lift használata tilos!

Dohányzás
A szálloda egész területén tilos a dohányzás! Dohányzó vendégeink a kijelölt dohányzóhelyeken dohányozhatnak. Tájékoztatjuk Önöket, hogy a szobai teraszok és a wellness napozó területe sem dohányzó terület.

Hibabejelentés
Kérjük Vendégeinket, hogy a szobákban tapasztalt mindennemű meghibásodást a szálloda Recepcióján jelezni szíveskedjenek!

A Hotel értékei
A berendezési tárgyakat, textíliákat a szálloda területéről tilos kivinni. Távozáskor a szobai textíliák meglétét kollégáink ellenőrzik. Távozás napján a wellness díjmentesen igénybe vehető, ez idő alatt a szobában elhelyezett wellness törölköző és fürdőköntös díjmentesen használható, melyet távozáskor a Recepción szíveskedjenek leadni.

Talált tárgyak
A szálloda területén és a szobákban talált tárgyakat nyilvántartjuk, 3 hónapig megőrizzük és kérésükre postai úton visszajuttatjuk vendégeinknek.

Wellness, masszázs
A wellness centrumban 08.00-21.00 óráig várjuk kedves vendégeinket. Fürdőzéshez kérjük, hogy a wellness részlegen térítésmentesen elérhető törölközőt, illetve szaunalepedőt szíveskedjenek használni. Masszázs időpontot 9.00-19.00 óráig tudnak foglalni szállodánk recepcióján.

Kisállat
Szívesen látjuk szállodánkban házi kedvenceiket díj ellenében földszinti szobáinkban. Higiéniai okokból a kutyusok (és más kisállatok) a vendéglátó egységeket és a wellness részleget nem látogathatják. Megértésüket köszönjük!

Erdei környezet
Szállodánk a Bükk-hegység lábánál helyezkedik el. Az erdő közelsége miatt különböző ártalmatlan erdei rovarok juthatnak a szobákba. Kérjük, ha ilyen jelenséget tapasztalnak, jelezzék a szálloda Recepcióján, hogy az esetleges kellemetlenséget elháríthassuk. Köszönjük szíves közreműködésüket!

Takarítás
Napi takarítást minden nap 09.00-15.00 között óra között végzünk. Ha nem tart igényt a mindennapi takarításra, kérjük jelezze a recepción a 71100 vagy 71101-es melléken.

Nem szeretne lemaradni aktuális ajánlatainkról és legfrissebb híreinkről? Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha szeretne még több érdekességet megtudni történetünkről, vigyék el otthonukba Lillafüred egy kis történelmi darabkáját!

Már elérhető a KÉPESLAPOK A PALOTÁBÓL - 90 éves időutazás Lillafüreden, a Palotaszálló 75 éves történetét bemutató könyv, valamint az izgalmas krimi kötet lillafüredi vonatkozással!

Megéri itt foglalni!
Legjobb ár garancia
20% éttermi kedvezmény kupon
Kedvezményes jegyek a környék attrakcióihoz
Azonnali instant átutalásos és bankkártyás fizetés
Csak itt elérhető szobatípusok
Azonnali visszaigazolás
Kiegészítő szolgáltatások és szobai bekészítések