60 minútových ošetrení tela - Hotel Palota

60 minútových ošetrení tela

Túžite po prémiových zážitkoch? Padol by Vám dobre osviežujúci kokteil Mojito? Prípadne bazové Daiquri v letnej horúčave? Alebo Vám viac chutí Pina Colada?

Letné wellness ošetrenia Frizzante® kokteil v kombinácii s telovým zábalom a masážou tela osviežia, občerstvia a postarajú sa o nezabudnuteľné chvíle!

Môžete si vybrať zo 60 minútových ošetrení tela (7.900,- HUF):

ÚJDONSÁG!
HELLÓ TAVASZ! IGAZI FRISSÍTŐ TAVASZI BODZÁS TESTKEZELÉS

A tavaszi bőrmegújító kezelésben a bodzavirágra helyeztük a hangsúlyt. A masszázshoz használt Bodza olajkompozíció értékes szőlőmag olaj, mandula olaj, jojoba olaj és bodzavirág kivonat keveréke, amely stresszoldó hatású, használata bársonyosan selymes, rugalmas bőrt eredményez.

Virágvarázs masszázs

Ez a melegített olajjal végzett masszázs az egész testet ellazítja. Oldódik a feszültség, a szövetek oxigén ellátása javul, a test nyugalmi állapotba kerül. A virágillat pozitívan hat az érzékekre.

In vino veritas

Borban az igazság! Felfrissülne varázserejével? Próbálja ki "In vino veritas" kezelésünket szállodánk wellness részlegén! Milyen kényeztetés vár Önre ennek keretében? Egy frissítő szőlőtörkölyös testradír szőlőmagolajos masszázzsal – a bor lelkét alkotó szőlőtörkölyben található a legtöbb flavonoid, amit akár az örök fiatalság elixírjének is nevezhetnénk, így a szőlőtörköllyel leradírozott test izmai fellazulnak, tested megszabadul a méreganyagoktól, a szőlőmagolajos masszázs után feszessé, simává, üdévé és fiatalossá válik.

Kókuszos rebarbara masszázs ajándék koktéllal
Pina Colada koktéllal

Bodzás Daiquri masszázs ajándék koktéllal
Daiquri koktéllal

Narancsos - fahéjas testkezelés

Mojito masszázs
Ajándék Mojito koktéllal

REZERVOVAŤ SA OPLATÍ!

Kupón na zľavu 20% v reštaurácii ku každej online rezervácii

Záruka najlepšej ceny
Okamžitá spätná väzba
Iba tu dostupné typy izieb
Doplňujúce služby
Extra výbava v izbe