Selvert Thermal arckezelések - Hotel Palota

SELVERT THERMAL ARCKEZELÉSEK

ÚJDONSÁG! Már elérhetőek a Selvert Thermal Switzerland márka professzionális termékei szállodánkban! Válogasson kedvére szállodánkban az otthoni használatra ajánlott alap termékektől a speciálisabb krémekig. Az elérhető termékekről a helyszínen masszőr kollegáink adnak felvilágosítást.

DAILY BEAUTY HIDRATÁLÓ KÉNYEZTETŐ PERCEK
A száraz, vízhiányos, lipidhiányos bőr feszül, viszket, mimikai ráncok jelennek meg. A bőr víz-lipid egyensúlya felborul, a bőr védekező képessége csökken. A hatékony hidratáló kezelés képes az egyensúlyi folyamatokat helyre állítani. Hatására a bőr hidratálttá, feltöltötté válik, a kellemetlen tünetek csökkennek, eltűnnek.

60 perc 13.000 Ft

 

DAILY BEAUTY VITALIZÁLÓ ARCKEZELÉS
Professzionális bőrfiatalító kezelés vitalizáló, bőrregeneráló hatással. Az aktív összetevőknek köszönhetően a bőr visszanyeri természetes vitalitását, a bőröregedés látható jelei mérséklődnek. Az érzékeny bőr ápolására is alkalmazható.

60 perc 13.000 Ft

Hotel Palota - Selvert Thermal arckezelések

DAILY BEAUTY REGENERÁLÓ-KOLLAGÉNES ARCKEZELÉS ALPI RÓZSA ŐSSEJT TERÁPIÁVAL
Az aktív összetevőknek köszönhetően a kezelés hatására az arc természetes kontúrja javul, helyre áll. A bőröregedés jellegzetes tünetei csökkennek, így a ráncok hossza és mélysége, a fáradtság jelei mérséklődnek. A bőr visszanyeri természetes feszességét és tömörségét.

60 perc 13.000 Ft

CELL VITALE ALPI RÓZSA ŐSSEJT TERÁPIÁVAL- ALOE VERA HIDRATÁLÓ HATÁSSAL
Intenzív hidratáló, nyugtató és bőrregeneráló hatású kezelés. A leghatékonyabb aktív összetevők a hidratáló és bőrnyugtató hatású aloe vera, valamint a kókusz kivonat, mely puhítja, kisimítja a bőrt. Az Alpi Rózsából előállított őssejt derivátum intenzíven hidratálja a bőrt és gyorsítja a bőrsejtek megújulását.

60 perc 17.000 Ft

CELL VITALE RÁNCTALANÍTÓ-FESZESÍTŐ KEZELÉS ALPI RÓZSA ŐSSEJT TERÁPIÁVAL
Az Alpi Rózsából előállított őssejt derivátum intenzíven hidratálja a bőrt és gyorsítja a bőrsejtek megújulását. A magas C vitamin hatékony anti-oxidáns. Halványítja a pigmentfoltokat, minimalizálja a mimikai ráncok, továbbá aktiválja a kollagén képződést. A kezelés hatására a bőr védetté válik a korai bőröregedéstől, visszanyeri természetes színét, ragyogását.

60 perc 17.000 Ft

CELL VITALE REGENERÁLÓ ANTI AGE KEZELÉS ALPI RÓZSA ŐSSEJT TERÁPIÁVAL
Az érett bőr tüneti kezelésére, valamint a korai bőröregedés megelőzésére ajánlott bőrfiatalító kezelés. A maszkban található Echinacea (Kasvirág) és az alpi rózsa őssejt kivonat hatékonyan regenerálja a megfáradt bőrrétegeket, stimulálja a sejtek anyagcsere folyamatait. Hatására a bőr feszesebbé, rugalmasabbá válik.

60 perc 17.000 Ft

REGENERATION ABSOLUE - ARCKEZELÉS CSIGA PROTEINNEL
A csigaproteines arckezelés azon alapötletre épül, mely szerint a csiga sérülését követően természetes módon képes gyorsan regenerálni sérült bőrszövetét és házát. A csigaproteint tartalmazó termékek hatására a bőr gyorsan regenerálódik. Az elasztikus rostok hálózata sűrűsödik, a bőr tömörödik, természetes módon feltöltődik, a ráncok hossza ésmélysége csökken.

75 perc 18.000 Ft

RETINOL INTENZÍV RÁNCTALANÍTÓ, BŐRKORRIGÁLÓ ARCKEZELÉS
Az ADVANCED RETINOL, mikrokapszulázott A Vitamint, valamint Revinage© koncentrátumot tartalmaz, melyek serkentik a fibroblasztok működését, csökkentik a mély ráncok hosszát és mélységét, halványít ják a pigmentfoltokat ezzel egységesítve a bőr színét, javítva annak tónusát.

60 perc 23.000 Ft

 

Várjuk szeretettel professzionális kezelésekkel, kellemes környezettel!

Megéri itt foglalni!
Legjobb ár garancia és azonnali visszaigazolás
20% éttermi kedvezmény kupon
Kedvezményes jegyek a környék attrakcióihoz
Azonnali instant átutalásos és bankkártyás fizetés
Csak itt elérhető szobatípusok
Kiegészítő szolgáltatások és szobai bekészítések
Részvételi lehetőség a szálloda saját HŰSÉGPROGRAMJÁBA