Ne hagyja veszni SZÉP kártyáján lévő összegét! - Hotel Palota

Töltődjön fel Lillafüreden!

Ne hagyja veszni SZÉP kártyáján lévő összegét, hiszen május végéig használható fel teljes összegben a SZÉP-kártyán lévő pénz.

A SZÉP-kártyán 2022. október 15-ig jóváírt összegeket 2023.május 31-ig lehetséges teljes összegben felhasználni, ezt követően díj terheli a "bennragadt" összegeket.

Mi segítünk, mire érdemes elkölteni a SZÉP kártyáján lévő összeget szállodánkban:

  • Ha évente egy vagy akár több alkalommal is járnak szállodánkba pihenni, akkor az a legkézenfekvőbb, ha a szállodai tartózkodásukat fizetjük SZÉP kártyával. Előlegfizetésre is alkalmas a kártya, tehát ha úgy látjuk, hogy május végéig nem jutunk el pihenni, nem veszik el az adómentes, határidőig elköltendő béren kívüli juttatásunk, ha azzal fizetjük például a nyaralás szállodai előlegét. Szállodánk mindhárom SZÉP-kártya elfogadóhely.
  • Ha szeretjük a gasztronómiai kalandokat és a kulináris kényeztetést, akkor engedjünk meg magunknak egy kis luxust a SZÉP-kártya terhére! Ünnepi családi ebédeket vagy egy páros Sunday brunchot érdemes kipróbálni, ahol kedvünkre válogathatunk a büféasztalról.
  • Vegyék igénybe hétköznapi wellness-szolgáltatásainkat vagy kényeztessék magukat a régióban egyedülálló Spa Du monde masszázsainkat és Selvert Thermal arckezeléseinket.

FOGLALJON ITT, GARANTÁLTAN A LEGJOBB ÁRON!

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Megéri itt foglalni!
Legjobb ár garancia és azonnali visszaigazolás
20% éttermi kedvezmény kupon
Kedvezményes jegyek a környék attrakcióihoz
Azonnali instant átutalásos és bankkártyás fizetés
Csak itt elérhető szobatípusok
Kiegészítő szolgáltatások és szobai bekészítések
Részvételi lehetőség a szálloda saját HŰSÉGPROGRAMJÁBA