Könyvek a Palotában! - Hotel Palota

Könyvek a Palotában!

Vigyék el otthonukba Lillafüred egy kis történelmi darabkáját!
 

Már elérhető a KÉPESLAPOK A PALOTÁBÓL - 90 éves időutazás Lillafüreden, az I love Bükk c. könyv, valamint az Ehető Erdő kötet a Palotában!

Az EHETŐ ERDŐ című kötet 45 vadon gyűjthető, a lehető legtisztább forrásból származó növényen keresztül adja át azt a majdnem feledésbe merült tudást, amellyel bárki sokkal közelebb kerülhet a természethez. Az erdő és a mező kincsei ugyanis nemcsak fenntartható forrásból származnak, szezonálisak és bárki számára elérhetők, de elképesztően finomak is! Az exkluzív megjelenésű kötet minden, a természetre és a gasztronómiára nyitott olvasó kincse lesz, hiszen a gyönyörű fotókkal illusztrált könyvből a növények felismerése, gyűjtése és feldolgozása is elsajátítható. 

hotelpalota-eheto-erdo-konyv.jpg

Engedje, hogy csipetnyi történelem költözzön be az otthonába! Szerezze be a vadonatúj, I love Bükk – Zsófia a kilátók királynője c. könyvünket, amelyben a kilátók királynője, a környéken található Zsófia kilátó is új köntösében pompázik. A színvonalas képekkel tarkított, különleges legendákkal átitatott oldalakat lapozgatva megelevenedik a múlt és a jelen izgalmas találkozása. Ismerje meg jobban Lillafüredet, gazdagodjon a múlt emlékeivel és tapasztalja meg személyesen is a hely varázsát!

Hotel Palota Lillafüred - Képeslapok a Palotából

Nagy örömünkre 2020. július 28-án megjelent a jubileumi 90 éves évfordulóra a KÉPESLAPOK A PALOTÁBÓL - 90 éves időutazás Lillafüreden és a Palotaszállóban - c. könyv. Az Észak-Keleti Átjáró Egyesület szerkesztésében és Havasi István archív képeslap gyűjteményének felhasználásával készült könyv Izgalmas, érdekes történeteket foglal össze, amelyek talán kevésbé élnek a köztudatban. Könnyed olvasmány, ami az ide ellátogató vendégeknek reményeink szerint hozzátesz a pihenéséhez. A kötet már online is megvásárolható. 

Hotel Palota Lillafüred - Képeslapok a Palotából

A jubileumi 90 éves könyv 4 990.-Ft / db, az I love Bükk c. könyv ára 5 990.-Ft / db, az Ehető Erdő c. kötet ára 9 990.-Ft/db, melyek szállodánk recepcióján elérhetőek.


FOGLALJON ITT, GARANTÁLTAN A LEGJOBB ÁRON!

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Megéri itt foglalni!
Legjobb ár garancia és azonnali visszaigazolás
20% éttermi kedvezmény kupon
Kedvezményes jegyek a környék attrakcióihoz
Azonnali instant átutalásos és bankkártyás fizetés
Csak itt elérhető szobatípusok
Kiegészítő szolgáltatások és szobai bekészítések
Részvételi lehetőség a szálloda saját HŰSÉGPROGRAMJÁBA