Könyvek a Palotában! - Hotel Palota

Könyvek a Palotában!

Vigyék el otthonukba Lillafüred egy kis történelmi darabkáját!
 

Már elérhető a KÉPESLAPOK A PALOTÁBÓL - 90 éves időutazás Lillafüreden, a Palotaszálló 75 éves történetét bemutató könyv, valamint az izgalmas krimi kötet lillafüredi vonatkozással!


Nagy örömünkre 2020. július 28-án megjelent a jubileumi 90 éves évfordulóra a KÉPESLAPOK A PALOTÁBÓL - 90 éves időutazás Lillafüreden és a Palotaszállóban - c. könyv. 

Az Észak-Keleti Átjáró Egyesület szerkesztésében és Havasi István archív képeslap gyűjteményének felhasználásával készült könyv Izgalmas, érdekes történeteket foglal össze, amelyek talán kevésbé élnek a köztudatban.

Könnyed olvasmány, ami az ide ellátogató vendégeknek reményeink szerint hozzátesz a pihenéséhez. A kötet már online is megvásárolható.

A Palotaszálló és Lillafüred 75 évét Dobrossy István 200 oldalas, gazdag illusztrációkkal, archív fotókkal tarkított könyve mutatja be. Tudjon meg többet Lillafüredről és gazdagodjon a múlt emlékeivel!

Az izgalmakra és kalandokra vágyóknak ajánljuk az újonnan megjelent "A színt valló halott & Francia kettős" c. könyvet Miskolczi B. Pétertől. Az író krimi kötete - megszületése körülményeinek és a megírás dramaturgiájának köszönhetően - nemcsak egy történet elolvasására, hanem izgalmas rejtélyek megoldására, és kalandos nyomozásra is invitál, melyhez minden szükséges részletet az olvasó figyelmébe ajánl. A könyvben megjelenik Lillafüred és a Hotel Palota, így a trilógia első két könyvét tartalmazó kötet nemcsak krimi- és rejtvényrajongóknak ajánlott.


A jubileumi 90 éves könyv ára 4 990.-Ft / db, a további könyvek ára: 4 500.-Ft / db, melyek szállodánk recepcióján elérhetőek.


Megéri itt foglalni!
Legjobb ár garancia
20% éttermi kedvezmény kupon
Kedvezményes jegyek a környék attrakcióihoz
Azonnali instant átutalásos és bankkártyás fizetés
Csak itt elérhető szobatípusok
Azonnali visszaigazolás
Kiegészítő szolgáltatások és szobai bekészítések