Könyvek a Palotában! - Hotel Palota

Könyvek a Palotában!

Vigyék el otthonukba Lillafüred egy kis történelmi darabkáját!
 

Már elérhető a KÉPESLAPOK A PALOTÁBÓL - 90 éves időutazás Lillafüreden, az izgalmas krimi kötet lillafüredi vonatkozással, valamint az I love Bükk c. könyv!


ÚJDONSÁG!  Engedje, hogy csipetnyi történelem költözzön be az otthonába! Szerezze be a vadonatúj, I love Bükk – Zsófia a kilátók királynője c. könyvünket, amelyben a kilátók királynője, a környéken található Zsófia kilátó is új köntösében pompázik. A színvonalas képekkel tarkított, különleges legendákkal átitatott oldalakat lapozgatva megelevenedik a múlt és a jelen izgalmas találkozása. Ismerje meg jobban Lillafüredet, gazdagodjon a múlt emlékeivel és tapasztalja meg személyesen is a hely varázsát!

hotelpalota-bukk-kilato-oldalkep.jpg

Nagy örömünkre 2020. július 28-án megjelent a jubileumi 90 éves évfordulóra a KÉPESLAPOK A PALOTÁBÓL - 90 éves időutazás Lillafüreden és a Palotaszállóban - c. könyv. Az Észak-Keleti Átjáró Egyesület szerkesztésében és Havasi István archív képeslap gyűjteményének felhasználásával készült könyv Izgalmas, érdekes történeteket foglal össze, amelyek talán kevésbé élnek a köztudatban. Könnyed olvasmány, ami az ide ellátogató vendégeknek reményeink szerint hozzátesz a pihenéséhez. A kötet már online is megvásárolható. 

Hotel Palota Lillafüred - Képeslapok a Palotából

Az izgalmakra és kalandokra vágyóknak ajánljuk az újonnan megjelent "A színt valló halott & Francia kettős" c. könyvet Miskolczi B. Pétertől. Az író krimi kötete - megszületése körülményeinek és a megírás dramaturgiájának köszönhetően - nemcsak egy történet elolvasására, hanem izgalmas rejtélyek megoldására, és kalandos nyomozásra is invitál, melyhez minden szükséges részletet az olvasó figyelmébe ajánl. A könyvben megjelenik Lillafüred és a Hotel Palota, így a trilógia első két könyvét tartalmazó kötet nemcsak krimi- és rejtvényrajongóknak ajánlott. 

Miskolczi B. Péter - A színt valló halott és a Francia kettős

A jubileumi 90 éves könyv és az I love Bükk c. könyv ára 4 990.-Ft / db, a további könyvek ára:
4 500.-Ft / db, melyek szállodánk recepcióján elérhetőek.


FOGLALJON ITT, GARANTÁLTAN A LEGJOBB ÁRON!

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Megéri itt foglalni!
Legjobb ár garancia
20% éttermi kedvezmény kupon
Kedvezményes jegyek a környék attrakcióihoz
Azonnali instant átutalásos és bankkártyás fizetés
Csak itt elérhető szobatípusok
Azonnali visszaigazolás
Kiegészítő szolgáltatások és szobai bekészítések