Újra várják a környékbeli attrakciók Vendégeinket! - Hotel Palota

Újra várják a környékbeli attrakciók Vendégeinket!

Lillafüredi Libegő

A Bükk-hegység csodáira nyújt gyönyörű kilátást a magasból a Lillafüredi Libegő, mely a lillafüredi üdülőövezetből szállítja az utasokat Jávorhegyre, Bükkszentkereszt irányába. A kötélpályás felvonó amellett hogy környezetbarát, csendes és biztonságos, igazi turisztikai kuriózum is, hiszen útvonalán feltárul előttünk a régió számos Natura 2000 védelem alatt álló természeti szépsége is. Júniustól a minden nap (a karbantartási napok kivételével) várjuk Vendégeinket kicsiktől nagyokig 10.00 – 18.00 óráig.
 

Hotel Palota-

Bükki Csillagda

Határtalan élmények Répásután a Palotaszállótól mindössze 20 percre. A Bükki Csillagda komplex programja két órát ölel fel, melyben a vendégek megtekinthetik a kiállítást, a kupolát és megnézhetnek egy 3D-s planetáriumi filmet is. A leghosszabb programok a planetáriumban várják Önöket, helyezzék magukat kényelembe, mert az égbolt csodáit egy – Európában az egyik legnagyobb, 8 méter átmérőjű –, különleges kupolán jelenítik meg. A minden várakozást felülmúló, több mint 100 négyzetméter nagyságú látványt négy, egyszerre működő lézerprojektor szolgáltatja 4K minőségben. A vendégeknek minden esetben előzetes foglalás szükséges, nyitva tartás májustól a hétfői nap kivételével minden nap 9.30 – 17.00 óráig.

Hotel Palota-

Anna és Szent István Barlang

A barlangot a különleges, látványos oldásformák (Mamut-fogsor, Anyóstorok) mellett gyönyörű cseppkőképződmények teszik feledhetetlen élménnyé. Vezetett túrák indulnak minden nap a Szent István barlangban naponta 9.00 – 17.00 óráig, az Anna barlangban 10.00 – 16.00 óráig.

Anna és Szent István Barlang

Lillafüredi Kisvonat

Az erdei vasútvonal az ország egyik legnagyobb vasúti viaduktján és a festői szépségű Hámori tó partja mentén vezet Garadnáig, azonban jelenleg Lillafüred- Miskolc Dorottya utca útvonalon közlekedik a kisvonat hétvégéken. A lillafüredi állomás teljes területe megújul, a fővágány és a mellékvágányok is egyaránt. A nyári időszakban Lillafüred és Garadna között közlekedik majd az erdei vasút. Ekkor az alsó szakaszt építik át, hogy mire beköszönt a tél, a Mikulás-vonat teljes egészében az új pályán tudjon közlekedni.

Hotel Palota-

Renomé Café & Bistro étterem Miskolc belvárosában

A belvárosban található testvér-szállodánk étterme a hét minden napján várja Vendégeit, ahol a bisztró stílus adta szabadság és kreativitás lehetőséget teremt arra, hogy prémium alapanyagok használatával és szemet kényeztető, ízléses tálalással vendégeink élményként tekinthessenek az étkezésre. A Palotaszálló vendégei részére 10% kedvezménykuponnal kedveskedünk, melyet a belvárosi Renomé Café & Bistro étteremben tudnak felhasználni. Ne hagyják ki a szomszédban található Pannon-tenger múzeum megtekintését és parkoljanak a szálloda parkolójában ingyenesen a belvárosban.

Hotel Palota-

Miskolctapolcai csobbanások

Ellipsum Élményfürdő

A Bükki Nemzeti Park ölelésében, Miskolctapolcán, a fürdők völgyében várja vendégeit az Ellipsum Élmény- és Strandfürdő, mely különleges nevét öt ellipszis alakú épületéről kapta. Az impozáns csarnokok több mint hétezer négyzetméternyi területen - elhatárolt, ám összefüggő egységet alkotva - az év 365 napján garantálják a felnőttek, a tinik és a kisgyermekek felhőtlen kikapcsolódását.
A négy évszakos szolgáltatásokat nyújtó élményfürdőben 3 fürdőcsarnok, 6 beltéri-, valamint 2 kültéri medence, 3 óriáscsúszda és számtalan további vízi attrakció szolgálja az élménydús fürdőzés minden egyes percét.

Hotel Palota-

Barlangfürdő

A miskolctapolcai terület igazi kincse a Barlangfürdővé kialakított Tavas-barlang, melyet a víz évezredek alatt vájt ki a kemény mészkősziklákból. Az Európában egyedülálló Miskolctapolca Barlangfürdőben páratlan élmény a természet fedett uszodájában, a hegy mélyéről fakadó kellemes hőmérsékletű termálvízben fürödni, élvezni a tiszta, minden szennyeződéstől mentes levegőt. A vendégek több százezer éves, természet alkotta barlangjáratokban fürödhetnek, élvezhetik a vadvíz vízáramának kellemes masszírozását. Hallhatják a csillagterem sejtelmes visszhangját és közben megcsodálhatják az Európában egyedülálló természeti képződmény különleges formáit. Élvezzék az időről időre meghirdetett éjszakai fürdőzéseket is!

Hotel Palota-

Az Ellipsum élményfürdő minden nap 10:00 - 20:00 óráig, míg a Barlangfürdő minden nap 09:00-19:00 óráig várja vendégeit Miskolctapolcán.


FOGLALJON ITT, GARANTÁLTAN A LEGJOBB ÁRON!

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Megéri itt foglalni!
Legjobb ár garancia és azonnali visszaigazolás
20% éttermi kedvezmény kupon
Kedvezményes jegyek a környék attrakcióihoz
Azonnali instant átutalásos és bankkártyás fizetés
Csak itt elérhető szobatípusok
Kiegészítő szolgáltatások és szobai bekészítések
Részvételi lehetőség a szálloda saját HŰSÉGPROGRAMJÁBA